AngeL Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Va distrati? Virgile te distrezi? :-? Am trecut si eu pe aici si ma gandeam sa imi :-* guilda. Spor la lvl. :D
GhemotoK Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Va distrati? Virgile te distrezi? :-? Am trecut si eu pe aici si ma gandeam sa imi :-* guilda. Spor la lvl. :D eu nu ma distrez... :naughty:
AngeL Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Va distrati? Virgile te distrezi? :-? Am trecut si eu pe aici si ma gandeam sa imi :-* guilda. Spor la lvl. :D eu nu ma distrez... :naughty: Am vazut anumite comentari care imi dau de gandit. :) So? :-?
AntIpatyK Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 5 d/c pe ziua de astazi... e un semn...
GhemotoK Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Va distrati? Virgile te distrezi? :-? Am trecut si eu pe aici si ma gandeam sa imi :-* guilda. Spor la lvl. :D eu nu ma distrez... :naughty: Am vazut anumite comentari care imi dau de gandit. :) So? :-? ce comentarii? vb avioane! 5 d/c pe ziua de astazi... e un semn... ce semn? :-?