GhemotoK Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Toti laptop ..si va mirati ca va merge greu .. :D.. mai bine rasnita mea de 10 kg =))) :wub: :nanana: back... am ramas in urma :crybaby: Vezi daca ti-a fost lene sa iti platesti factura la net :)) gresit :)) La curent ? :whistle: gazu :))
Bastia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 trebuie sa imi vina coletul zilele astea, ajunge mai greu daca e corsica dar sper ca pe maxim joi sa am bijuteria mea de laptop, ca si asa m-a costat un pic mai bine de jumate de salar :D, dar am zis logic, pai daca o iau dupa jumate de salar din tara, un 550 ron echivalent nu e mult, deci nici 800 euro nu e prea mult :P dupa trag tare, sa fac pe aripi! numai lk ign hp ref si ce mai incape pe ele ca mi-au iesit din mana! :P asa asa :P hai cu forte proaspete :D laptopu ti-l iei din tara(romania) ? nu, e editie speciala pentru belgia si franta, nici nu-l gasesti in alta parte :) am voie sa las link? nu sunt sigur, nu vreau sa creada careva ca fac reclama, si asa nu va trimite nimeni in romania asa ceva :)), nu au incredere in noi :)), oare de ce :D PC Portable Asus X93SV-YZ101V, 18,4' Full HD Caractéristiques: Processeur : Processeur Intel® Core™ i7-2630QM (2,0 GHz / 2,9 GHz Turbo) FSB : 2 GHz Mémoire cache L3 : 6 Mo Disque dur : 1 To (7200 tours/minute) SATA Mémoire vive : 4096 Mo DDR3 (1 x 4096 Mo) Ecran / résolution : Ecran 18,4" Full HD LED Backlight Résolution de 1920 x 1080 pixels Carte graphique : Carte graphique NVIDIA GeForce GT 540M 1 Go dédié DDR3 Lecteur optique : Graveur de DVD Dual Double Couche Communication filaire / sans fil : Réseau : Ethernet Réseau sans fil : WLAN 802.11bgn Système d'exploitation : Microsoft Windows 7 Edition Familiale Premium 64 bits Alimentation : Batterie Lithium-Ion 6 cellules (5200 mAh) Dimensions / poids : 441 x 295 x 42,3-46,7 mm / 4,11 Kg Clavier : Clavier chiclet avec pavé numérique Touchpad Multi-Touch (2 doigts) Possibilité de vérrouiller le touch-pad (Hot Key on/off) Audio : Haut-parleurs Altec Lansing (2W) Puce de décodage audio Azalia compatible effets 3D Lecteur de cartes : Lecteur de cartes 4 en 1 : SD / MS / MS PRO / MMC Connecteurs : 3 x USB 2.0 1 x USB 3.0 1 x RJ45 1 x VGA 1 x HDMI (support 1.4) 1 x Sortie Casque 1 x Entrée Microphone Spécificités : Webcam VGA intégrée Logiciels inclus : ASUS AIRecovery(SDK Build in) ASUS Color Enhancement (ASUS Splendid) ASUS Fast Boot ASUS Fancy Start ASUS Live Update 2 ASUS LifeFrame3 ASUS Power4Gear Hybrid-SHE ASUS Smart Logon ASUS Virtual Camera ASUS Winflash ASUS Wireless Console 3 ASUS Screen Saver eManual eDriver Google package & Toolbar Office 2010 Starter Power2Go v6 Trend Micro Titanium 2011 Trial Windows Live4 package & Toolbar Nuance PDF Garantie:1 an enlèv. et retour sur site
Bastia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Toti laptop ..si va mirati ca va merge greu .. :D.. mai bine rasnita mea de 10 kg =))) :wub: crezi ca o sa mearga greu cu laptopul asta? look up la descriere nu e departe de 10 kg nici al meu nu am spatiu (as avea dar e mai complicat) de aia prefer un laptop
GhemotoK Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 trebuie sa imi vina coletul zilele astea, ajunge mai greu daca e corsica dar sper ca pe maxim joi sa am bijuteria mea de laptop, ca si asa m-a costat un pic mai bine de jumate de salar :D, dar am zis logic, pai daca o iau dupa jumate de salar din tara, un 550 ron echivalent nu e mult, deci nici 800 euro nu e prea mult :P dupa trag tare, sa fac pe aripi! numai lk ign hp ref si ce mai incape pe ele ca mi-au iesit din mana! :P asa asa :P hai cu forte proaspete :D laptopu ti-l iei din tara(romania) ? nu, e editie speciala pentru belgia si franta, nici nu-l gasesti in alta parte :) am voie sa las link? nu sunt sigur, nu vreau sa creada careva ca fac reclama, si asa nu va trimite nimeni in romania asa ceva :)), nu au incredere in noi :)), oare de ce :D PC Portable Asus X93SV-YZ101V, 18,4' Full HD Caractéristiques: Processeur : Processeur Intel® Core™ i7-2630QM (2,0 GHz / 2,9 GHz Turbo) FSB : 2 GHz Mémoire cache L3 : 6 Mo Disque dur : 1 To (7200 tours/minute) SATA Mémoire vive : 4096 Mo DDR3 (1 x 4096 Mo) Ecran / résolution : Ecran 18,4" Full HD LED Backlight Résolution de 1920 x 1080 pixels Carte graphique : Carte graphique NVIDIA GeForce GT 540M 1 Go dédié DDR3 Lecteur optique : Graveur de DVD Dual Double Couche Communication filaire / sans fil : Réseau : Ethernet Réseau sans fil : WLAN 802.11bgn Système d'exploitation : Microsoft Windows 7 Edition Familiale Premium 64 bits Alimentation : Batterie Lithium-Ion 6 cellules (5200 mAh) Dimensions / poids : 441 x 295 x 42,3-46,7 mm / 4,11 Kg Clavier : Clavier chiclet avec pavé numérique Touchpad Multi-Touch (2 doigts) Possibilité de vérrouiller le touch-pad (Hot Key on/off) Audio : Haut-parleurs Altec Lansing (2W) Puce de décodage audio Azalia compatible effets 3D Lecteur de cartes : Lecteur de cartes 4 en 1 : SD / MS / MS PRO / MMC Connecteurs : 3 x USB 2.0 1 x USB 3.0 1 x RJ45 1 x VGA 1 x HDMI (support 1.4) 1 x Sortie Casque 1 x Entrée Microphone Spécificités : Webcam VGA intégrée Logiciels inclus : ASUS AIRecovery(SDK Build in) ASUS Color Enhancement (ASUS Splendid) ASUS Fast Boot ASUS Fancy Start ASUS Live Update 2 ASUS LifeFrame3 ASUS Power4Gear Hybrid-SHE ASUS Smart Logon ASUS Virtual Camera ASUS Winflash ASUS Wireless Console 3 ASUS Screen Saver eManual eDriver Google package & Toolbar Office 2010 Starter Power2Go v6 Trend Micro Titanium 2011 Trial Windows Live4 package & Toolbar Nuance PDF Garantie:1 an enlèv. et retour sur site asta no sa-ti mai sacadeze .
Bastia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 trebuie sa imi vina coletul zilele astea, ajunge mai greu daca e corsica dar sper ca pe maxim joi sa am bijuteria mea de laptop, ca si asa m-a costat un pic mai bine de jumate de salar :D, dar am zis logic, pai daca o iau dupa jumate de salar din tara, un 550 ron echivalent nu e mult, deci nici 800 euro nu e prea mult :P dupa trag tare, sa fac pe aripi! numai lk ign hp ref si ce mai incape pe ele ca mi-au iesit din mana! :P asa asa :P hai cu forte proaspete :D laptopu ti-l iei din tara(romania) ? nu, e editie speciala pentru belgia si franta, nici nu-l gasesti in alta parte :) am voie sa las link? nu sunt sigur, nu vreau sa creada careva ca fac reclama, si asa nu va trimite nimeni in romania asa ceva :)), nu au incredere in noi :)), oare de ce :D PC Portable Asus X93SV-YZ101V, 18,4' Full HD Caractéristiques: Processeur : Processeur Intel® Core™ i7-2630QM (2,0 GHz / 2,9 GHz Turbo) FSB : 2 GHz Mémoire cache L3 : 6 Mo Disque dur : 1 To (7200 tours/minute) SATA Mémoire vive : 4096 Mo DDR3 (1 x 4096 Mo) Ecran / résolution : Ecran 18,4" Full HD LED Backlight Résolution de 1920 x 1080 pixels Carte graphique : Carte graphique NVIDIA GeForce GT 540M 1 Go dédié DDR3 Lecteur optique : Graveur de DVD Dual Double Couche Communication filaire / sans fil : Réseau : Ethernet Réseau sans fil : WLAN 802.11bgn Système d'exploitation : Microsoft Windows 7 Edition Familiale Premium 64 bits Alimentation : Batterie Lithium-Ion 6 cellules (5200 mAh) Dimensions / poids : 441 x 295 x 42,3-46,7 mm / 4,11 Kg Clavier : Clavier chiclet avec pavé numérique Touchpad Multi-Touch (2 doigts) Possibilité de vérrouiller le touch-pad (Hot Key on/off) Audio : Haut-parleurs Altec Lansing (2W) Puce de décodage audio Azalia compatible effets 3D Lecteur de cartes : Lecteur de cartes 4 en 1 : SD / MS / MS PRO / MMC Connecteurs : 3 x USB 2.0 1 x USB 3.0 1 x RJ45 1 x VGA 1 x HDMI (support 1.4) 1 x Sortie Casque 1 x Entrée Microphone Spécificités : Webcam VGA intégrée Logiciels inclus : ASUS AIRecovery(SDK Build in) ASUS Color Enhancement (ASUS Splendid) ASUS Fast Boot ASUS Fancy Start ASUS Live Update 2 ASUS LifeFrame3 ASUS Power4Gear Hybrid-SHE ASUS Smart Logon ASUS Virtual Camera ASUS Winflash ASUS Wireless Console 3 ASUS Screen Saver eManual eDriver Google package & Toolbar Office 2010 Starter Power2Go v6 Trend Micro Titanium 2011 Trial Windows Live4 package & Toolbar Nuance PDF Garantie:1 an enlèv. et retour sur site asta no sa-ti mai sacadeze . la pretul asta, chiar aveam dubii in privinta sacadatului "You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message " ce mai vrea sa fie si asta? am pus o singura emoticoana! lol, sistemule, nu numara si ce era pus inainte!!!
GhemotoK Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 trebuie sa imi vina coletul zilele astea, ajunge mai greu daca e corsica dar sper ca pe maxim joi sa am bijuteria mea de laptop, ca si asa m-a costat un pic mai bine de jumate de salar :D, dar am zis logic, pai daca o iau dupa jumate de salar din tara, un 550 ron echivalent nu e mult, deci nici 800 euro nu e prea mult :P dupa trag tare, sa fac pe aripi! numai lk ign hp ref si ce mai incape pe ele ca mi-au iesit din mana! :P asa asa :P hai cu forte proaspete :D laptopu ti-l iei din tara(romania) ? nu, e editie speciala pentru belgia si franta, nici nu-l gasesti in alta parte :) am voie sa las link? nu sunt sigur, nu vreau sa creada careva ca fac reclama, si asa nu va trimite nimeni in romania asa ceva :)), nu au incredere in noi :)), oare de ce :D PC Portable Asus X93SV-YZ101V, 18,4' Full HD Caractéristiques: Processeur : Processeur Intel® Core™ i7-2630QM (2,0 GHz / 2,9 GHz Turbo) FSB : 2 GHz Mémoire cache L3 : 6 Mo Disque dur : 1 To (7200 tours/minute) SATA Mémoire vive : 4096 Mo DDR3 (1 x 4096 Mo) Ecran / résolution : Ecran 18,4" Full HD LED Backlight Résolution de 1920 x 1080 pixels Carte graphique : Carte graphique NVIDIA GeForce GT 540M 1 Go dédié DDR3 Lecteur optique : Graveur de DVD Dual Double Couche Communication filaire / sans fil : Réseau : Ethernet Réseau sans fil : WLAN 802.11bgn Système d'exploitation : Microsoft Windows 7 Edition Familiale Premium 64 bits Alimentation : Batterie Lithium-Ion 6 cellules (5200 mAh) Dimensions / poids : 441 x 295 x 42,3-46,7 mm / 4,11 Kg Clavier : Clavier chiclet avec pavé numérique Touchpad Multi-Touch (2 doigts) Possibilité de vérrouiller le touch-pad (Hot Key on/off) Audio : Haut-parleurs Altec Lansing (2W) Puce de décodage audio Azalia compatible effets 3D Lecteur de cartes : Lecteur de cartes 4 en 1 : SD / MS / MS PRO / MMC Connecteurs : 3 x USB 2.0 1 x USB 3.0 1 x RJ45 1 x VGA 1 x HDMI (support 1.4) 1 x Sortie Casque 1 x Entrée Microphone Spécificités : Webcam VGA intégrée Logiciels inclus : ASUS AIRecovery(SDK Build in) ASUS Color Enhancement (ASUS Splendid) ASUS Fast Boot ASUS Fancy Start ASUS Live Update 2 ASUS LifeFrame3 ASUS Power4Gear Hybrid-SHE ASUS Smart Logon ASUS Virtual Camera ASUS Winflash ASUS Wireless Console 3 ASUS Screen Saver eManual eDriver Google package & Toolbar Office 2010 Starter Power2Go v6 Trend Micro Titanium 2011 Trial Windows Live4 package & Toolbar Nuance PDF Garantie:1 an enlèv. et retour sur site asta no sa-ti mai sacadeze . la pretul asta, chiar aveam dubii in privinta sacadatului "You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message " ce mai vrea sa fie si asta? am pus o singura emoticoana! lol, sistemule, nu numara si ce era pus inainte!!! pai asa e...am pus eu...ai pus tu....si s-au adunat...intr-un reply...ai un nr maxim de emotic.
Bastia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 trebuie sa imi vina coletul zilele astea, ajunge mai greu daca e corsica dar sper ca pe maxim joi sa am bijuteria mea de laptop, ca si asa m-a costat un pic mai bine de jumate de salar :D, dar am zis logic, pai daca o iau dupa jumate de salar din tara, un 550 ron echivalent nu e mult, deci nici 800 euro nu e prea mult :P dupa trag tare, sa fac pe aripi! numai lk ign hp ref si ce mai incape pe ele ca mi-au iesit din mana! :P asa asa :P hai cu forte proaspete :D laptopu ti-l iei din tara(romania) ? nu, e editie speciala pentru belgia si franta, nici nu-l gasesti in alta parte :) am voie sa las link? nu sunt sigur, nu vreau sa creada careva ca fac reclama, si asa nu va trimite nimeni in romania asa ceva :)), nu au incredere in noi :)), oare de ce :D PC Portable Asus X93SV-YZ101V, 18,4' Full HD Caractéristiques: Processeur : Processeur Intel® Core™ i7-2630QM (2,0 GHz / 2,9 GHz Turbo) FSB : 2 GHz Mémoire cache L3 : 6 Mo Disque dur : 1 To (7200 tours/minute) SATA Mémoire vive : 4096 Mo DDR3 (1 x 4096 Mo) Ecran / résolution : Ecran 18,4" Full HD LED Backlight Résolution de 1920 x 1080 pixels Carte graphique : Carte graphique NVIDIA GeForce GT 540M 1 Go dédié DDR3 Lecteur optique : Graveur de DVD Dual Double Couche Communication filaire / sans fil : Réseau : Ethernet Réseau sans fil : WLAN 802.11bgn Système d'exploitation : Microsoft Windows 7 Edition Familiale Premium 64 bits Alimentation : Batterie Lithium-Ion 6 cellules (5200 mAh) Dimensions / poids : 441 x 295 x 42,3-46,7 mm / 4,11 Kg Clavier : Clavier chiclet avec pavé numérique Touchpad Multi-Touch (2 doigts) Possibilité de vérrouiller le touch-pad (Hot Key on/off) Audio : Haut-parleurs Altec Lansing (2W) Puce de décodage audio Azalia compatible effets 3D Lecteur de cartes : Lecteur de cartes 4 en 1 : SD / MS / MS PRO / MMC Connecteurs : 3 x USB 2.0 1 x USB 3.0 1 x RJ45 1 x VGA 1 x HDMI (support 1.4) 1 x Sortie Casque 1 x Entrée Microphone Spécificités : Webcam VGA intégrée Logiciels inclus : ASUS AIRecovery(SDK Build in) ASUS Color Enhancement (ASUS Splendid) ASUS Fast Boot ASUS Fancy Start ASUS Live Update 2 ASUS LifeFrame3 ASUS Power4Gear Hybrid-SHE ASUS Smart Logon ASUS Virtual Camera ASUS Winflash ASUS Wireless Console 3 ASUS Screen Saver eManual eDriver Google package & Toolbar Office 2010 Starter Power2Go v6 Trend Micro Titanium 2011 Trial Windows Live4 package & Toolbar Nuance PDF Garantie:1 an enlèv. et retour sur site asta no sa-ti mai sacadeze . la pretul asta, chiar aveam dubii in privinta sacadatului "You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message " ce mai vrea sa fie si asta? am pus o singura emoticoana! lol, sistemule, nu numara si ce era pus inainte!!! pai asa e...am pus eu...ai pus tu....si s-au adunat...intr-un reply...ai un nr maxim de emotic. bun, at le scriu asa : D : )
Bastia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 mai bine ma pun sa dorm, ca am santier mare maine, 9 voale de umbra si doua baches laterale cu cristal la mijloc, vreo 40 de fixati cu ciment chimic pentru voale, sa iau masuri exacte.... pff, cred ca suna mai bine in franceza :D :P NB
GhemotoK Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 mai bine ma pun sa dorm, ca am santier mare maine, 9 voale de umbra si doua baches laterale cu cristal la mijloc, vreo 40 de fixati cu ciment chimic pentru voale, sa iau masuri exacte.... pff, cred ca suna mai bine in franceza :D :P NB noapte buna,spor pe maine. :D
GhemotoK Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 nu ai dat inca rr? :D pai daca nu am jucat in ultimu timp....am ramas in urma :)
HolyBeer Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 :bananadance2: pokemonule :rofl1: Ia fa-ne onoarea si dispari din topicu asta.. pana nu e prea tarziu.. :D Morning, Ce se mai aude de Virgil? Low ,ce mai stii? :) Spor la levele... pacat ca n-am contu lu Virgil ca jucam eu pana putea intra el. ce-ai virgino?
AngeL Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Noroc ca nu ti-au taiat si apa :)) Bine ca nu iau taiat altceva ... :-s =)) Virgil :wub: :kiss: ;;)
GhemotoK Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Noroc ca nu ti-au taiat si apa :)) Bine ca nu iau taiat altceva ... :-s =)) Virgil :wub: :kiss: ;;) <_<