Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AntIpatyK

Ang3liK

Recommended Posts

Guest Mr.KENEDY
Posted

deci 1 pizza volcano, 2 beri heineken, 1 pok de winston mi le aduci cu DL-u?? #-o :despair:

:merci:

Posted

:bananadance2:

pokemonule :rofl1:

Ia fa-ne onoarea si dispari din topicu asta.. pana nu e prea tarziu.. :D

Morning, Ce se mai aude de Virgil? Low ,ce mai stii? :)

Spor la levele... pacat ca n-am contu lu Virgil ca jucam eu pana putea intra el.

Posted

trebuie sa imi vina coletul zilele astea, ajunge mai greu daca e corsica dar sper ca pe maxim joi sa am bijuteria mea de laptop, ca si asa m-a costat un pic mai bine de jumate de salar :D, dar am zis logic, pai daca o iau dupa jumate de salar din tara, un 550 ron echivalent nu e mult, deci nici 800 euro nu e prea mult :P

dupa trag tare, sa fac pe aripi! numai lk ign hp ref si ce mai incape pe ele ca mi-au iesit din mana! :P

Posted

trebuie sa imi vina coletul zilele astea, ajunge mai greu daca e corsica dar sper ca pe maxim joi sa am bijuteria mea de laptop, ca si asa m-a costat un pic mai bine de jumate de salar :D, dar am zis logic, pai daca o iau dupa jumate de salar din tara, un 550 ron echivalent nu e mult, deci nici 800 euro nu e prea mult :P

dupa trag tare, sa fac pe aripi! numai lk ign hp ref si ce mai incape pe ele ca mi-au iesit din mana! :P

asa asa :P hai cu forte proaspete :D :lotofsmiles:

laptopu ti-l iei din tara(romania) ?

Posted

Toti laptop ..si va mirati ca va merge greu .. :D.. mai bine rasnita mea de 10 kg =)))

:wub:

:nanana:

back...

am ramas in urma :crybaby:

Vezi daca ti-a fost lene sa iti platesti factura la net :))

gresit :))

Posted

Toti laptop ..si va mirati ca va merge greu .. :D.. mai bine rasnita mea de 10 kg =)))

:wub:

:nanana:

back...

am ramas in urma :crybaby:

Vezi daca ti-a fost lene sa iti platesti factura la net :))

gresit :))

La curent ? :whistle:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...