Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AntIpatyK

Ang3liK

Recommended Posts

Posted

Duminica 14 august 2011,"Speran?a" Raucesti s-a deplasat la Brusturi pentru a disputa un meci amical împotriva noii componente a diviziei D,Flac?ra Brusturi.Cu aceasta ocazie,gazdele acestui meci au inaugurat noua baza sportiva ce are în dotare chiar ?i o instala?ie de nocturna,premiera pentru Divizia D.

Din p?cate pentru Brusturi,aceasta inaugurare nu a coincis ?i cu o victorie pentru ei,juc?torii "Speran?ei" nu au ?inut cont de aceasta mica s?rb?toare a gazdelor ?i ?i-au f?cut jocul într-un mod profesionist,cî?tigînd meciul cu 5-1 (1-0 la pauza).Golurile noastre au fost înscrise de c?tre:D?sc?lescu Florin(pen),Fermus Adrian,Damian Gheo,Popa Nicolae ?i Paval Ilie.

:))

Posted

Duminica 14 august 2011,"Speran?a" Raucesti s-a deplasat la Brusturi pentru a disputa un meci amical împotriva noii componente a diviziei D,Flac?ra Brusturi.Cu aceasta ocazie,gazdele acestui meci au inaugurat noua baza sportiva ce are în dotare chiar ?i o instala?ie de nocturna,premiera pentru Divizia D.

Din p?cate pentru Brusturi,aceasta inaugurare nu a coincis ?i cu o victorie pentru ei,juc?torii "Speran?ei" nu au ?inut cont de aceasta mica s?rb?toare a gazdelor ?i ?i-au f?cut jocul într-un mod profesionist,cî?tigînd meciul cu 5-1 (1-0 la pauza).Golurile noastre au fost înscrise de c?tre:D?sc?lescu Florin(pen),Fermus Adrian,Damian Gheo,Popa Nicolae ?i Paval Ilie.

:))

:cool2:

Guest Mr.KENEDY
Posted

:error: afk mai am 10 lvl si dau rr :bananadance2:

Posted

trist tare, pe insula asta pusite, m-a bucuram ca ma pot juca, dar merge prea sacadat, cand deschid inventory sau ceva, abia deplasez cursorul, mor de ciume :(( nu au astia net bun, si e abonamentul de la firma, 100 euro pe luna, cat de fraieri sunt, la noi rds rupe tot, algajola este un sat aici de 300 de localnici, dar acuma sunt peste 5000, tot e facut pentru turisiti, ciudata viata au astia, daca nu era echipa mea pe insula, plecam de mult de aici.

ms de guild dar cred ca nu am sa am cum sa joc... :(

Posted

trist tare, pe insula asta pusite, m-a bucuram ca ma pot juca, dar merge prea sacadat, cand deschid inventory sau ceva, abia deplasez cursorul, mor de ciume :(( nu au astia net bun, si e abonamentul de la firma, 100 euro pe luna, cat de fraieri sunt, la noi rds rupe tot, algajola este un sat aici de 300 de localnici, dar acuma sunt peste 5000, tot e facut pentru turisiti, ciudata viata au astia, daca nu era echipa mea pe insula, plecam de mult de aici.

ms de guild dar cred ca nu am sa am cum sa joc... :(

cant iti rezolvi probl si vrei sa revii,te asteptam :P

Guest Mr.KENEDY
Posted

:whistle: :whistle: :whistle:

Un tip iese cu prietena intr-un bar sa bea ceva. La un moment dat, tipa se ofera sa cumpere ea urmatorul rand de bautura. El e de acord. Dupa 2 minute tipa apare la masa cu doua shot-uri in mana, unul cu Bailey’s, altul cu suc de lamaie.

- Uite cum se bea chestia asta, iei tot Bailey-ul in gura, il tii cateva secunde si apoi bei si sucul de lamaie.

Tipul se uita contrariat, dar se gandeste ca trebuie sa fie ok daca i l-a oferit tipa. Ia paharul de Bailey’s, il bea si tine alcoolul in gura. Simte o senzatie catifelata, cremoasa si apoi o senzatie de caldura in gura. Ia sucul de lamaie si il amesteca in gura cu Bailey-ul. Dupa o secunda, crema din Bailey’s incepe sa i se coaguleze in gura, fata i se face galbena, muschii i se stramba si dupa inca 5 secunde reuseste sa inghita chestia aia.

Revoltat, tipul o intreaba pe prietena:

- De ce dracu’ mi-ai dat sa beau asa ceva?

La care ea, fericita:

- Se cheama Blowjob Revenge !!! :help:

:rofl2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...