GhemotoK Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 #-o :)) "Un copil: Tata, tata ce o sa avem sub brad anul acesta ? Tata: Parchet fiule, parchet !" :rofl2: :nanana: :nanana:
GhemotoK Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 miercuri... rr huh? :bananadance2: boo :D cam asa cva :>
Damian Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 rau ma prinde rr asta, ca miercuri seara dorm ca joi is 24 la munca.
GhemotoK Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 na,si eu care credeam ca stai on cu mine :nanana:
AntIpatyK Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 rau ma prinde rr asta, ca miercuri seara dorm ca joi is 24 la munca. lasa ca si eu intru cu intarziere...:)) numa bine... creste nitel virgil... sa dea party la ucp`isti:))
Racheta_cu_pene Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 rau ma prinde rr asta, ca miercuri seara dorm ca joi is 24 la munca. lasa ca si eu intru cu intarziere...:)) numa bine... creste nitel virgil... sa dea party la ucp`isti:)) n-ai murit ma?
GhemotoK Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 rau ma prinde rr asta, ca miercuri seara dorm ca joi is 24 la munca. lasa ca si eu intru cu intarziere...:)) numa bine... creste nitel virgil... sa dea party la ucp`isti:)) iara de la zero....pff :D si cat urasc eu sirenele alea din atlans :violent:
AntIpatyK Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 rau ma prinde rr asta, ca miercuri seara dorm ca joi is 24 la munca. lasa ca si eu intru cu intarziere...:)) numa bine... creste nitel virgil... sa dea party la ucp`isti:)) n-ai murit ma? resurrected :))
GhemotoK Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ba sunteti golani? :| noi nu,ati gresit locati domnu :)) :nanana:
fan_stiinta Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 :-?? oke... doar intrebam... Scuze daca am gresit :-? mama ce as omori niste gaini prin lore :|
GhemotoK Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 :-?? oke... doar intrebam... Scuze daca am gresit :-? mama ce as omori niste gaini prin lore :| :D sunt bune si gainile alea,carne,oua,pene :))
AntIpatyK Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 :-?? oke... doar intrebam... Scuze daca am gresit :-? mama ce as omori niste gaini prin lore :| :D sunt bune si gainile alea,carne,oua,pene :)) nu stiu cum e cu versiunea noua... dar pe vremeaaa meaaa... nu existau gaini`...
AntIpatyK Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 ah... voi adormirati ma... odata cu gainile??? :violent: