Damian Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 crek la noapte, facem permanent in lorencia scheleti, stai on :dance:
GhemotoK Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 aveti idee cand da drumul la sv? crek la noapte, facem permanent in lorencia scheleti, stai on :dance: da :)) :nanana:
GhemotoK Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ce faceti? :) intr-o nopate eram capiat de somn .. ma duc prin k7 . primu spot liber . sau asa parea .. era un sm si alerga pe acolo pe spot ... il intreb . party ? el nimik. ai dau party .. da ok , si incep sa trag . am dat post "mg/dl/elf pentru k7 on " la care imi da ala de la mn din party privat . mane stau eu pliz un amic de al meu la prostit pe unu pe 97 d ca daca se duce la lacul din lorencia si sparge acolo un box of luck si baga respect apare un peste mare si galben care scuipa o boka si a 2 zi vine ala si face frate nu a aparut nici un peste ce ma fac ? si amicu meu face pai..nu apare mereu e la noroc mai dute ) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=212229&st=175 :rofl2: eu cred ca o sa imi fac dl :cool2: renunti la bk,Petrica? :blink:
AngeL Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Naivitatea e mare .... Doamne... ori noobismul... :-j M-am plictisit sa tot aud de acest joc... poate iau o pauza... care imi cresti un caracter? :D eu cred ca o sa imi fac dl :cool2: Fa-ti dl ...ca numai asa iti rup ass`u cu bk-ul ;;) :D
AngeL Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Petrica,dai pe GSP si ne cresti 2 char? :)) Si tu ce ai sa faci? :D :P
GhemotoK Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Petrica,dai pe GSP si ne cresti 2 char? :)) Si tu ce ai sa faci? :D :P il incurajez :nanana: sau eu sa fac 3 char? :))
AngeL Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Fa-mi si mie unu sa fie patru. :D ... eu intru ..numa la cafteala :)) :kiss:
GhemotoK Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Fa-mi si mie unu sa fie patru. :D ... eu intru ..numa la cafteala :)) :kiss: pai 4(sau mai mult :> ) am avut db trecut,ori fac fara numar,ori nimic :)) :kiss: