Guest Galactica Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 :wub: salut ratato Buna, daca nu stiai ..n-ai ce sa postezi intr-un topic a unei guildei ce nu ii apartii .. poti sa iei ss forum pentru asta ..Posteaza acolo la guilda/ally ta. O zi buna. Si sa nu te mai vad pe aici. :)
Guest Galactica Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 un salut si pe aici :) merge treaba? :) Salut :kiss: ..bine,cum sa stea? :D
Guest caLm Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 :wub: salut ratato Buna, daca nu stiai ..n-ai ce sa postezi intr-un topic a unei guildei ce nu ii apartii .. poti sa iei ss forum pentru asta ..Posteaza acolo la guilda/ally ta. O zi buna. Si sa nu te mai vad pe aici. :) sal de unde sa stiu eu nu am mai jucat mu de vreun an de zile:-??asa e regula acuma?se da ss daca te bagi in seama cu grasele?
AnaMaria Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 :wub: salut ratato Buna, daca nu stiai ..n-ai ce sa postezi intr-un topic a unei guildei ce nu ii apartii .. poti sa iei ss forum pentru asta ..Posteaza acolo la guilda/ally ta. O zi buna. Si sa nu te mai vad pe aici. :) sal de unde sa stiu eu nu am mai jucat mu de vreun an de zile:-??asa e regula acuma?se da ss daca te bagi in seama cu grasele? Vai de tine ..nu ma apuc sa iti explic cate kg am si ce am .. dar mai mult ca sigur nu sunt cum zici tu .. dar fie ca tine.. tie n-am ce sa iti demonstrez nimic.. @La 58 kg si la 1 . 67 inaltime,sunt grasa? :))) good god ..ce mai vezi ..
AnaMaria Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 1.67? asa ii zici tu la 1.20+o flecma? omg... :-j ..get lost.
Parazitu' Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 exista pm ptr jigniri :) nu e frumos.. halal educatie..
AnaMaria Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 exista pm ptr jigniri :) nu e frumos.. halal educatie.. N-ai ce sa ceri .. Daca n-au de cand se nasc ..n-au nici la maturitate.. Ia par din palma,ai de unde? Asa nu le cere..ca n-au ce sa ofere.
Ang3lik Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 dute leaga-te,nu inteleg ce treaba aveti?fa-ti topic special daca vrei sa-ti arati intelingenta,nu aici!
AnaMaria Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Morning guild http://www.youtube.com/watch?v=Ps993ctVFH0&NR=1 Unde e ingerashu meu? Doarme inca? :-w .. pap tot el :P :wub: :kiss: :wub: :wub:
Ang3lik Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Morning guild http://www.youtube.com/watch?v=Ps993ctVFH0&NR=1 Unde e ingerashu meu? Doarme inca? :-w .. pap tot el :P :wub: :kiss: :wub: :wub: se gandeste la tine! :hug: :-* :wub: