Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AntIpatyK

Ang3liK

Recommended Posts

Guest Galactica
Posted

:wub:

salut ratato

Buna, daca nu stiai ..n-ai ce sa postezi intr-un topic a unei guildei ce nu ii apartii .. poti sa iei ss forum pentru asta ..Posteaza acolo la guilda/ally ta. O zi buna. Si sa nu te mai vad pe aici. :)

Guest Galactica
Posted

un salut si pe aici :) merge treaba? :)

Salut :kiss: ..bine,cum sa stea? :D

Guest caLm
Posted

salut ratato

Buna, daca nu stiai ..n-ai ce sa postezi intr-un topic a unei guildei ce nu ii apartii .. poti sa iei ss forum pentru asta ..Posteaza acolo la guilda/ally ta. O zi buna. Si sa nu te mai vad pe aici. :)

sal de unde sa stiu eu nu am mai jucat mu de vreun an de zile:-??asa e regula acuma?se da ss daca te bagi in seama cu grasele?

Posted

salut ratato

sal de unde sa stiu eu nu am mai jucat mu de vreun an de zile:-??asa e regula acuma?se da ss daca te bagi in seama cu grasele?

Vai de tine ..nu ma apuc sa iti explic cate kg am si ce am .. dar mai mult ca sigur nu sunt cum zici tu .. dar fie ca tine.. tie n-am ce sa iti demonstrez nimic..

@La 58 kg si la 1 . 67 inaltime,sunt grasa? :))) good god ..ce mai vezi ..

Guest caLm
Posted

1.67? asa ii zici tu la 1.20+o flecma? omg...

Posted

exista pm ptr jigniri :) nu e frumos.. halal educatie..

N-ai ce sa ceri .. Daca n-au de cand se nasc ..n-au nici la maturitate..

Ia par din palma,ai de unde? Asa nu le cere..ca n-au ce sa ofere.

Guest mousesportsAnaKin
Posted

masurata , cantarita =)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...