Ang3lik Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Gandalf am inteles ca participati la cs ...daca aveti nevoie de 1 mana de ajutor de la un bk de 45 de rr ...te voi cauta maine seara pe la 5 .... oke np :cool2: neatza B) si spor maine la CS :beer: :slap:
Valhalla Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 slab CS :)) , virgile tu o sa fii sm-ul meu de baza cu mana shield la CS de acum inainte, ca restu parca dormeau :protest:
Ang3lik Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 slab CS :)) , virgile tu o sa fii sm-ul meu de baza cu mana shield la CS de acum inainte, ca restu parca dormeau :protest: slab,asta e,stiam ca sunt buni dar daca eram mai organizati puneam si noi probleme, asta e next time :) si care vin in seturi de "cacao" sa nu se mai mire...
WeR Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 blader si marian au facut tot la cs.......o zs bine virilu daca era mai mare organizare poate puneati prob :P va ast duminica viitoare din nou:) solonule nu prea ma omorai ieri :))) e slaba elfa totusi :D p.s salutari xD
Ang3lik Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 blader si marian au facut tot la cs.......o zs bine virilu daca era mai mare organizare poate puneati prob :P va ast duminica viitoare din nou:) solonule nu prea ma omorai ieri :))) e slaba elfa totusi :D p.s salutari xD salut macar am avut vointa :D asta nu a lipsit dar nu e deajuns :)
Ang3lik Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 a da si cel care juca pe dlu tau o jucat bine :P da? :)) mie nu mi s-a parut :D
Valhalla Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ne-au dat de ne-au julit Poate tu te-ai julit :))
Damian Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 pai da.....numai pe mine ma crapa =))) ce sa fac , trebuia sa crap si eu pe cineva ;))
WeR Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 pe ce ai jucat? ;;) pe fitzoasa am jucat :P solon era omu meu de marcaj....:)) nu exagerez dar a fost o faza in care am dat aman2 unu in altu dimp de 3 4 minute si nu murea nici unu :)))
Valhalla Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 pe fitzoasa am jucat :P solon era omu meu de marcaj....:)) nu exagerez dar a fost o faza in care am dat aman2 unu in altu dimp de 3 4 minute si nu murea nici unu :))) Eu eram pe KniveS, te tavalesc la urmatorul CS :)) sa bag ceva ene.
WeR Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Eu eram pe KniveS, te tavalesc la urmatorul CS :)) sa bag ceva ene. :))) te astept >:)
Valhalla Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 :))) te astept >:) Bine ca mi-ai zis ce nick ai :)) numa dupa tine fug :nanana: