AntIpatyK Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 apoi... daca facem 1 top la cine a furat paginile aici... gandalfu iese pe locu 1...
Guest LowGmaN666 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 mee??? wow vezi daca ai limba lunga :)) toate fetele te iubesc :>
AntIpatyK Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 vezi daca ai limba lunga :)) toate fetele te iubesc :> vezi daca esti invidios... :nanana:
Valhalla Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 vezi daca esti invidios... :nanana: who me??? :blink:
corioneMG Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ma duc sa-l injur pe dobitocul,handicapatul ,capsomanul.muistul care mi-a otravit potaia :angry1: afk !
barneyKe- Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 o bata de baseball , un cot, un cap in gura .. dinastea nu trilulilu dinalea :))
AntIpatyK Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 ma duc sa-l injur pe dobitocul,handicapatul ,capsomanul.muistul care mi-a otravit potaia :angry1: afk ! doar atat???? o bata de baseball , un cot, un cap in gura .. e un inceput... PS: voi aveti lag/???? eu ma chinui sa ma conectez de ceva ore... dar de fiecare data cand vreau sa intru... imi ia ceva timp sa dau click pe server/sa ma loghez...
corioneMG Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 o bata de baseball , un cot, un cap in gura .. dinastea nu trilulilu dinalea :)) mnooo ... PS: voi aveti lag/???? eu ma chinui sa ma conectez de ceva ore... dar de fiecare data cand vreau sa intru... imi ia ceva timp sa dau click pe server/sa ma loghez... nup