Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AntIpatyK

Ang3liK

Recommended Posts

Guest LowGmaN666
Posted

i-am dat cam 500 + msj daca vrea il si sun ca am minute pe fix :)) dar nohh imi pare rau :( ce s-a suparat asa :((

ai pus-o rau atunci daca nu raspunde la pm :crybaby:

Guest LowGmaN666
Posted

eu am incercat sa vorbesc corione dar o zis ca nu te iarta mai ales ca l-ai pus pe liquidlove sa ii dea pk :dooh:

p.s. vezi ca is cu el in guild, sa nu vii sa ma preiei si pe mine :))

Posted

eu am incercat sa vorbesc corione dar o zis ca nu te iarta mai ales ca l-ai pus pe liquidlove sa ii dea pk :dooh:

p.s. vezi ca is cu el in guild, sa nu vii sa ma preiei si pe mine :))

oaaa ce am facut?:o pe cine am pus eu sa dea pk ?:o asta sunt sigura ca nu am facut poate daca eram beata si nici asa :|

Guest LowGmaN666
Posted

oaaa ce am facut?:o pe cine am pus eu sa dea pk ?:o asta sunt sigura ca nu am facut poate daca eram beata si nici asa :|

vinu asta :))

Guest LowGmaN666
Posted

notat coord :read:

facem jumi-juma :whistle:

Guest LowGmaN666
Posted

tu ajuta-ma sa-l fac pe nenea sa vorbeasca -_- si 3bok+5alea tale ^_^ pe bune nu era cu intentie :(

incerc :D

Guest Merk1
Posted

salut mai tarziu pun si pozele cu pk din timpul preluarii anceput o data cu preluarea,ami pare rau ca nu am facut print si la discutia cu liqid dar voi reproduce discutia "din cauza ta am luat pk de 2 ori"

Posted

am zis ca am luat pk din cauza ta de la ShadowZ :| din cauza ta adica a lui liquid ca eram odata cu el in devias si dadea pk lui shadowz si m-a prins tk si a zis asa...erai tare in gura cand erai cu liquid ..acum iti dau pk unde te prind noh :| si i-am zis lui liquid : Din cauza ta iau pk !

Guest Merk1
Posted

nush cum sa-ti spun dar de cand joc nu am luat nici un ss mi-am vazut de jocul meu,nu ma interesat de altceva"am tinut cont de G si ally" nu le-am facut niciodata preluari.Dar am stat pe spot chiar si fara pt sa nu fie preluat(nu conta cine e).Si sa ajung sa fiu preluat de G,anseamna ca nu-si mai au rostul aceste G.Trebuia sa vezi G si era deajuns sa antrebi an G sau ally,credeai ca reusesti sa-mi dai pk?

Posted

mai ... drept dovada nici nu stiam cine esti,cate rr ai ..eu faceam preluare drq ...nush cum sa-ti mai zic ca imi pare rau :| cu totii gresim ..nah sa-mi tai capul ca nu am stiut...nu erai in g ..eu nu fac preluare la prieteni /g/ally si de unde era sa stiu ca sunt 2 guilde ?? :blink: sunt in g de cateva zile. Mi-am cerut scz in toate modurile posibile..nu vrei sa intelegei/ierti e problema ta ... virgil daca doresti stii cum imi dai x :) nu vreau sa deranjez :)

Guest Merk1
Posted

ok, ati accept scuzele dar altadata fi mai atenta te rog. "Va doresc o zi buna tuturor."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...