Biggles Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 am citit prin forum si am vazut destui oameni nemultumiti in legatura cu aceasta regula.Sugestia mea ar fi: Sa se scoata aceasta regula ... mai ales cu d/c sau cu contorul, si sa se revina la vechea regula ... daca raspunde cineva din party ... atunci e ok.Motive?Principalul motiv: deja sunt multi playeri care au rr si rezista fara probleme in tarkan/atlans, chiar daca lasa afk.Voi ce parere aveti?As dori sa primesc replayuri de forma pro/contra +motiv. :tiphat:
LiNU Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Pro :beer:Edit - Asa poate se mai acorda si ceva party stiind ca sta cineva ON.e ok al3xandru?Ideea cred ca e sa nu se mai dea d/c, contor daca cel putin unul e ON din party. Cum era pe 0.97
al3xandru Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Pro :beer:linu tu ia`i inteles motiv? :) ps: si u trb sa`ti argumentezi parerea :P
xtest Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Respins, motivele mi le-am spus in alte threaduri ce s-au facut pe aceasta tema.