Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lixandra

Sugestie "nesimtire" pk

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere ca exista o limita de 100 de pk-uri (sunt nooba, nu stiam :) ), nu cred ca ar trebui sa se dea suspend pe motiv de nesimtire in arena la 10-15-20 de pk-uri. 100 de pk-uri sunt indeajuns pentru ca cineva "sa se descarce" pe char-ul respectiv. Ce sugerez... sa se considere nesimtire dupa ce respectivul "nesimtit" continua cu pk-ul cand a atins limita de 100. Sa se sanctioneze pk-ul pe motiv de nesimtire daca acesta continua dupa acea limita neasteptand un interval de sa zic... 24 de ore, sau 48 de ore. Cred ca ar fi mai convenabil in acest fel, pentru fiecare. I-ai dat de 100 de ori pk, te-ai linistit. Iti ajunge pentru urmatoarele 24 de ore, sau 48, sau 72... In momentul de fata, pk-ul in arena a ajuns un mod de a vana :). Nu prea pare "frumos" :).

Sau in cazul unui pk asupra unui intreg spot, la fel... nu mai are voie sa faca pk pe respectivii intr-un timp stabilit de moderatori: 24 de ore sau ce timp doresc sa acorde "ranitului" pentru a-si putea "vindeca ranile".

Posted

:blink:

si faci u 100 poze ? #-o

intre timp mai iei si xp etc

si in + ii ia mult sa fac 100 pkuri nu mai faci nimic level..ar fi mai bn pe avertizari..1..2...si la a3a pac

iauzi 24 ore 72 ore?:)) cn crezi ca sta sa se ocupe de astea?stau plangerile garla si u crezi ca stau de prostii ...

##contra ! adik?asta e o sugestie ?

Posted

De ce sa faci 100? Cand cel care face pk atinge limita de 100, nu mai poate sa faca nimic. Nici sa omoare, nici sa fie omorat. Chiar nici sa omoare mobi nu mai poate.

Posted

ma din cate am vazut la |boom| pk maxim este de 100 ori...

u vrei sa spui ca pk excesiv (nesimtire pk cum ai denumit u ) sa fie la 101?

dak maxim e 100 cum il mai poti face pe al 101-lea pk pentru a fi pk excesiv?

Posted

si in + ii ia mult sa fac 100 pkuri nu mai faci nimic level..ar fi mai bn pe avertizari..1..2...si la a3a pac

iauzi 24 ore 72 ore?:)) cn crezi ca sta sa se ocupe de astea?stau plangerile garla si u crezi ca stau de prostii ...

##contra ! adik?asta e o sugestie ?

Asta e riscul conflictelor. Daca vrei sa te certi cu cineva, s-ar putea sa risti un pk intens.

In legatura cu limita de nesimtire, simplu: cel care a suferit pk-ul aplicat face print cand acesta a atins limita de 100. Daca cel care a facut pk pe el mai face pk iar inainte sa depaseasca limita impusa de catre moderatori, pe cel care a suferit pk-ul, cel "vatamat" face print si il posteaza.

Sa fie la 101 intr-un timp stabilit.

Pe al 101-lea il faci dupa ce scapi la pk clear. Nu e nici un mister ca daca intri pe portalul de la stadium te da in lorencia.

Posted

totusi sa faci cate 99pk pe cineva fara sa primesti ss e cam exagerat.

ia gandeste..u esti pe spot arena si vin yo cu 10 prieteni si facem pk pe tine cate 99 fiecare, cum te simti?

se acumuleaza 990 pk-uri.

yo zic ca deja dupa 60-70 e nesimtire se sa se acorde ss.

Posted

Eu nu stiu sincer ce sa zic, insa ar trebui gasita o solutie pentru aceste PKs. Eu spre exemplu daca stau singur sa cresc si vin 10 insi si fac PK pe mine de 1000 de ori, eu nu mai pot creste si ma tin jos cateva ore. Ar trebui sa se spuna in regulament un standard pentru acest lucru, nu doar sa se interpreteze sau sa ramana la atitudinea adminilor sa hotarasca pentru ca apoi cei pedepsi sa vina cu reprosuri gen "Adminul X are ceva cu mine, mie mi-a dat suspend si aluia nu!"

Si sincer aceste excese se fac doar ca exista si jucatori gen "Boom" si inca 2-3. Pe alte servere nu s-a pus niciodata problema asta, cred ca acum nu mai exista acel "respect" intre adversari.

Posted

Atunci, de ce mai ai limita? Voi v-ati invatat de pe 97d cand, din 3 miscari, erai phono. Atunci, da, puteai sa spui ca e nesimtire. Daca cel care face pk nu a atins limita de "phono", de ce sa ia "nesimtire"?

Nu cred ca ai probleme cu capul daca faci 100 de pk-uri. Si pk-urile alea se fac repede, 20 de minute, maxim.

Guest Kamikaze
Posted

Daca imi vad de treaba mea, nu iau pk.

iubi, ai uitat pe ce server joci.

Guest Sadi022002
Posted

Contra-10-15 pk sunt suficiente

Leano ,o sa vin sa fac 100 de pk-uri sa vedem cum te simti :bananadance2:

Posted

Asta e riscul conflictelor. Daca vrei sa te certi cu cineva, s-ar putea sa risti un pk intens.

In legatura cu limita de nesimtire, simplu: cel care a suferit pk-ul aplicat face print cand acesta a atins limita de 100. Daca cel care a facut pk pe el mai face pk iar inainte sa depaseasca limita impusa de catre moderatori, pe cel care a suferit pk-ul, cel "vatamat" face print si il posteaza.

Si cand ai vrea sa stii ca ala a ajuns la pk 100 ? nu ai vrea sa fie si cu melodie sa stii ? #-o

Posted

ma din cate am vazut la |boom| pk maxim este de 100 ori...

ti-am mai desenat si in thread-urile mele odata si-ti mai desenezi si acuma: cand ai ajuns la limita de 100 de pk-uri nu mai poti omora nimic! nici playeri nici mobi! DAR TE POTI DUCE SA SCAPI LA UN PK CLEAR CU ZEN!

acum ai inteles? :)

Eu nu stiu sincer ce sa zic, insa ar trebui gasita o solutie pentru aceste PKs. Eu spre exemplu daca stau singur sa cresc si vin 10 insi si fac PK pe mine de 1000 de ori, eu nu mai pot creste si ma tin jos cateva ore. Ar trebui sa se spuna in regulament un standard pentru acest lucru, nu doar sa se interpreteze sau sa ramana la atitudinea adminilor sa hotarasca pentru ca apoi cei pedepsi sa vina cu reprosuri gen "Adminul X are ceva cu mine, mie mi-a dat suspend si aluia nu!"

Si sincer aceste excese se fac doar ca exista si jucatori gen "Boom" si inca 2-3. Pe alte servere nu s-a pus niciodata problema asta, cred ca acum nu mai exista acel "respect" intre adversari.

ce respect sa-i acord respectivului player care imi raspunde direct cu dispari, pa sau jet cand incep sa fac o preluare? i-am dat "dispari, pa si jet", atata tot :)

la faza cu "Ar trebui sa se spuna in regulament un standard pentru acest lucru, nu doar sa se interpreteze sau sa ramana la atitudinea adminilor" sunt total de acord cu tine

Si cand ai vrea sa stii ca ala a ajuns la pk 100 ? nu ai vrea sa fie si cu melodie sa stii ? #-o

stii cand ala ajunge la 100 de pk in momentul cand ai ajuns si tu la 100 de printuri

@OT:

daca s-ar micsora limita de pk la 20-30-50 n-ar mai aparea problema asta. eu sunt de parere ca jocul este PvP si trebuie luat ca atare, nu ingradit de anumiti atacati care dau cu pumnii in tastatura si se dau cu capul de pereti in momentul cand face cineva pk pe ei, si mai apoi ii vezi pe forum ca se plang moderatorilor ca vezi doamne "tati ala face pk pe mine :(( "

si eu mi-am luat pk de nenumarate ori da nu m-am atacat atata incat sa ajung pe la plangeri.

ideea e ca pk-ul este o modalitate eficienta de a te descarca pe o persoana si nu cred ca s-ar mai ajunge asa usor la vanatori, conturi golite, charuri resetate sterse, si multe alte chestii care sunt mai antisociale si lipsite de fairplay decat un pk :)

Posted

Contra, 100 de pk-uri mi se pare enorm. Si daca s-ar ajunge la 100, de ce nu 200-300? cum? simplu switch si intru pe alt character. Sau am mai multe conturi si intru pe fiecare. Oricum cine da 100 de pk la rand are probleme cu capul :comp1:

Maxim 30 (si mi se par multe si 30) :blink:

Posted

cred ca acum nu mai exista acel "respect" intre adversari.

Asta e cel mai grav lucru care se intampla. Din pacate nu prea mai exista respect defel, nu doar pt adversari.

Legat de sugestie, mi se pare, nu stiu, aberanta?

Cine e in stare sa stea si sa faca 100 de pk-s intr-una pe un singur char, cred ca e o persoana cu grave probleme la motorasul de sus.

Posted

scopul Muului este comert,exp,PK

daca si in arena vreti sa nu se faca pk atunci de ce mai jucati mu aaaaaa eu stiu de ce va plangeti pe aici pentru ca santeti mici si acum nu va convine pkul vreti sa faceti ful si dupaia va schimbati parerile.

voi din jocul asta MUonline un joc de distractie ati facut un fel de tara virtuala cu o gramada de reguli incat trebe sa stai 1ora sa citesti regulile .

trezestete romane din somnul invidiei si distreazate intrun joc pe net

Posted

Avand in vedere ca exista o limita de 100 de pk-uri (sunt nooba, nu stiam :) ), nu cred ca ar trebui sa se dea suspend pe motiv de nesimtire in arena la 10-15-20 de pk-uri. 100 de pk-uri sunt indeajuns pentru ca cineva "sa se descarce" pe char-ul respectiv. Ce sugerez... sa se considere nesimtire dupa ce respectivul "nesimtit" continua cu pk-ul cand a atins limita de 100. Sa se sanctioneze pk-ul pe motiv de nesimtire daca acesta continua dupa acea limita neasteptand un interval de sa zic... 24 de ore, sau 48 de ore. Cred ca ar fi mai convenabil in acest fel, pentru fiecare. I-ai dat de 100 de ori pk, te-ai linistit. Iti ajunge pentru urmatoarele 24 de ore, sau 48, sau 72... In momentul de fata, pk-ul in arena a ajuns un mod de a vana :). Nu prea pare "frumos" :).

Sau in cazul unui pk asupra unui intreg spot, la fel... nu mai are voie sa faca pk pe respectivii intr-un timp stabilit de moderatori: 24 de ore sau ce timp doresc sa acorde "ranitului" pentru a-si putea "vindeca ranile".

:crazy: am citit de 3 ori si tot nus sigur ca am inteles

ma da este cineva care a fost pk-it de 100+ de ori?

si daca da.. sa ii dam un premiu la ala care l-a pk-it, pentru rabdare

@contra

Posted

pentru ca santeti mici si acum nu va convine pkul vreti sa faceti ful si dupaia va schimbati parerile.

60% din "sfintii" de pe 97d asa faceau :). Apoi, cand se apropiau de full, nu mai stiau pe cine sa faca pk :).

Prea o bagati ca are probleme cu motorasul daca face pk de 100 de ori... atunci cand sacai, vrei sa enervezi un om sau vrei sa-ti bati joc de el... inseamna ca ai probleme cu capul? Va considerati atat de "evlaviosi" incat nici "Ba, da-te mai incolo!" nu spuneti? I smell hypocrisy :-?.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...