Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

muspeedy

problema

Recommended Posts

Posted

pe scurt .

de 3 zile intru in joc si peste ~5 min imi sare din el . cum facea pe 97 .; nici eroare nici nimic, sare din joc si atat .

pana acum 3 zile nu aveam nici o problema ... la modul ca am stat si 3-4 zile fara sa iau un disconnect.

am formatat pc, tot asa 5 min poc sare.

astept :| :dontknow:

Posted

Formatarea PC-ului nu înseamnă neapărat un PC curat.

Poţi să reinstalezi windows-ul şi să iei un virus sau un spyware din arhiva ta proprie de programe sau direct din reţea. Un virus poate intra chiar şi în timp ce instalezi. Se bazează pe anumite vulnerabilităţi ale sistemului care nu are actualizările de securitate instalate. Sau tu crezi că cei de la Microsoft lansează actualizări doar să îi prindă pe cei ce nu au windows legal ? (bine, şi de aceea). De aceea nu sunt adeptul reinstalării de fiecare dată când apare o problemă. Poţi să reinstalezi la nesfârşit şi să nu îţi dai seama că defapt problema ta vine de la vecinul de reţea (sau zonă) care are un virus/spyware ce ţi-a prins PC-ul tău vulnerabil.

Posted

Eu zic sa te lasi de MU. :)) :)) :)) :)) :))

:bananadance2:

Ca bine zici mai timisorene =))

O.T.Incearca un reinstal la placa de retea(drivere),sau wireless depinde pe care joci

Posted

la fel .... , intru in joc si dupa 5-10 min imi sare din el ....

tin sa precizez ca ma joc si alte jocuri ... mult mai pretentioase decat "mu" si nu am nici o problema ...

am incercat mai detoate... gen ultimul driver pt video, ala original ; refresh rate la orice valoare ; cu winmode sau fara ; cu sau fara firewall/antivirus....

nu mai am idei ...

HELP :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...