Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

HocusPocus

[TaTa]

Recommended Posts

Posted

Atunci daca-ti permiti si te intelegi mai bine cu altii,ramai cu ei prieten, si permiteti cu ei tot ce vrei tu

Pe mine sa nu ma mai bagi in seama,ok ?

Tu pe toata lumea insulti si iei la 11 metri,dar uiti ca ti-s prieteni si ca n-ar trebui sa vorbesti asa,dar ma rog

Eu nu stau sa injur si sa ma cert,ca n-am 14 ani

Bafta cu guilda apropo

Adio restu`

Care alti ? bai daca va deranjaza ca stau on spuneti frate,

Jobu meu e in fata pc-ului, uneori mai stau si de acasa, pt ca imi permite timpul intelegi?

Toata discutia asta proasta a inceput in mare parte de la mine ca domne il ti pe ala la party,

Ce-i drept da am crescut foarte repde, am prins party si la edi si aici in guilda si la ala si tot asa?

Asta este repet daca va deranjez sa-mi spuneti;

:| :comp1:

:beer:

Posted

Neata si la voi

Neata si tie :)

Tocmai de aia am spus "adio" :)

Bai fitze , Puicula reggheton ce esti , daca nu suntem ca ala sa te idolatrizam asta nu inseamna k nu suntem prieteni , ti-am spus eu tie tu te crezi ala bun da tu nu vezi unde gresesti ce si cum si app. cu toti am fost om bun cum am putut am ajutat cum am putut etc , Intelege ai fost , acum ai expirat , la fel k puicula pe scena bine el no fost niciodata o fost tot timpu expirat =))

P.S Toti suntetzi tarfe , Dragan e baiat ! =))

Posted

Care alti ? bai daca va deranjaza ca stau on spuneti frate,

Jobu meu e in fata pc-ului, uneori mai stau si de acasa, pt ca imi permite timpul intelegi?

Toata discutia asta proasta a inceput in mare parte de la mine ca domne il ti pe ala la party,

Ce-i drept da am crescut foarte repde, am prins party si la edi si aici in guilda si la ala si tot asa?

Asta este repet daca va deranjez sa-mi spuneti;

:| :comp1:

:beer:

Ce ai ma si tu ? ai baut soda ?

Nu a pomenit nimeni nimic de tine,revino-ti.

Eu chiar ma bucur ca stai on si cresti asa repede,ca stai pentru tine,si pentru guilda..asa se procedeaza

Discutia aia a fost intre mine si el,atata tot,nu va mai simtiti voi vinovati,ca nu are de ce,ce naiba.

Posted

" Ce ai ma si tu ? ai baut soda ? "

Exemplu , fitzele astea nu-mi plac mie si ma fac sa cred k nu esti baiatu ala de care vorbeste Puicula mereu :)

Posted

user: dodikid

character: tatavostru

status: guildmaster TaTa

pm:

Am o rugaminte la tine , daca poti sa inchizi topicul de la Guilds TaTa,sa redeschid eu,sunt gm si nu mai vreau sa am de aface cu Hocus,cred k am tot dreptul sa am si topicul deschis tot eu .. Merci pentru intelegere

regula:

GM-ul guildei e stapanul topicului, el decide in legatura cu topicul, daca se va inchide, daca se va deschide, daca doreste ca un user sa nu posteze acolo, etc.

closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...