Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

HocusPocus

[TaTa]

Recommended Posts

Posted

Cumpara-ti un caiet ca sa fii sigur, ca eu asa am facut la un moment dat cand ma supara Nemesis al nostru, ca fura el totul. M-am simtit mai bine..... :D

Promit sa-ti mai las si tie, avantajul meu ca sunt la serviciu si de jucat nu ma joc, nu am nimic de facut....doar urmaresc posturile si fur pagini :P

Posted

Cumpara-ti un caiet ca sa fii sigur, ca eu asa am facut la un moment dat cand ma supara Nemesis al nostru, ca fura el totul. M-am simtit mai bine..... :D

Promit sa-ti mai las si tie, avantajul meu ca sunt la serviciu si de jucat nu ma joc, nu am nimic de facut....doar urmaresc posturile si fur pagini :P

Ei nu-mi pasa mie care cum inepe pagina , glumeam si eu .. Oricum toate paginile sunt ale mele de la 1 pana la fara numar , tuata tata-i a mea :))

Posted

Sunt in pty k7 cu eng mg al tau. Tocmai m-a sunat de acasa ca nu mai eram in pty dar lumea era acolo, cred ca tocmai se rupsese ptyul. Eu acasa dupa ora 17.

Posted

Sunt in pty k7 cu eng mg al tau. Tocmai m-a sunat de acasa ca nu mai eram in pty dar lumea era acolo, cred ca tocmai se rupsese ptyul. Eu acasa dupa ora 17.

Bun , bafta :P

Posted

Ei nu-mi pasa mie care cum inepe pagina , glumeam si eu .. Oricum toate paginile sunt ale mele de la 1 pana la fara numar , tuata tata-i a mea :))

Ia vezi ...

Corect, guilda ta, paginile tale, ai dreptate aici. :cool2:

Wrong

Voi cred ca nu stiti cine-i TaTa vostru :)

tatavostru e copia mea,ucenicu` meu :>

TaTa a fost infiintata de mine,si tot de mine o sa crape (never) Dodi a preluat-o ca eu n-am timp sa ma ocup de ea.

Va salut,neata.

P.s. Daca face figuri cu gulda mea sa-mi spuneti,ca nu ma intereseaza :))

Posted

Ia vezi ...

Wrong

Voi cred ca nu stiti cine-i TaTa vostru :)

tatavostru e copia mea,ucenicu` meu :>

TaTa a fost infiintata de mine,si tot de mine o sa crape (never) Dodi a preluat-o ca eu n-am timp sa ma ocup de ea.

Va salut,neata.

P.s. Daca face figuri cu gulda mea sa-mi spuneti,ca nu ma intereseaza :))

Mancameai sa-mi mananci ceva de sarbatori cu dumele tale de impresar, ce poti sa-mi faci mie ma tu ? e guilda mea nu te-o rugat nimeni sa mio dat mi-ai facut-o d capu meu, pentru k eu nu sunt pretenii tai d aici virtoali io-s smeker ma m-ai intele ? :)

Fa-ma sa te injur uncenicu tau a ?:)) Io sunt sefu vostru ma , nici un ucenic am facut-o d capu meu pentru k-mi permint si mucles acolo poate te scot din guild =))

Lol , auzi k " ia vezi " Poate dau pm la admin sa inchida topicu sa deschid pe useru meu pentru k e guilda mea sa vezi kt de adevarat gm sunt eu acuma si sa vezi kt de expirat esti tu acuma :) Tupeule

Guest adytriplexxx
Posted

Nu-i frumos ce vad aici..

Guest adytriplexxx
Posted

Dodi iar ajungem la discutia noastra , fara suparare dar te intelegi cu altii mai bine ca stau on .....

Posted

Pai daca sunt gm ce sa fac ?

Imi permit :)

Atunci daca-ti permiti si te intelegi mai bine cu altii,ramai cu ei prieten, si permiteti cu ei tot ce vrei tu

Pe mine sa nu ma mai bagi in seama,ok ?

Tu pe toata lumea insulti si iei la 11 metri,dar uiti ca ti-s prieteni si ca n-ar trebui sa vorbesti asa,dar ma rog

Eu nu stau sa injur si sa ma cert,ca n-am 14 ani

Bafta cu guilda apropo

Adio restu`

Posted

Ei, incercam si eu sa impac the evil spirits pe aici. E clar ca e mult mai veche treaba la voi, dar ar trebui sa va intelegeti ca oamenii chiar daca unii mai sunt copii inca. Ce importanta are cine e gm, sau cine a creat topicul?! Atata vreme cat va intelegeti chiar nu conteaza, e doar un titlu si nu te plateste nimeni pentru el. E neimportant. E vorba doar de orgoliu, parerea mea, dar ce stiu eu, nu-s gm, mai sunt si femeie, nu am mandrii din astea...macho. In fine, e problema voastra si nu ma mai bag in discutie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...