Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

HocusPocus

[TaTa]

Recommended Posts

Guest adytriplexxx
Posted

Hai noroc. Ciften te-ai bronzat ?

Posted

Neata fata! Ce toale mai cauti?

`neata si tie draguta!

Vine Armor si Divine Helm lk dsr, lk dd, lk dsr dd, lk dsr hp, lk dd hp... una din optiunile astea.

Tu ce faci?

Posted

Uite suparata ca nu am net de sambata...si imi vine sa ii omor pe cei de la rds :hair:

Noroc cu serviciul ca mai am cat de cat contact macar cu forumul.

Posted

Uite suparata ca nu am net de sambata...si imi vine sa ii omor pe cei de la rds :hair:

Noroc cu serviciul ca mai am cat de cat contact macar cu forumul.

Sad sad simo :P

Posted

Ma, de ce te-ai bagat ptr s1? ca ar trebui sa si-o incaseze daca e tolomac...poate se invata minte. stii ca-s fata buna dar daca esti prost, platesti ptr prostie. hai ca nu ar trebui sa vb la oamenii astia pe guild despre asta.:P

Posted

Ma, de ce te-ai bagat ptr s1? ca ar trebui sa si-o incaseze daca e tolomac...poate se invata minte. stii ca-s fata buna dar daca esti prost, platesti ptr prostie. hai ca nu ar trebui sa vb la oamenii astia pe guild despre asta.:P

lasa-l ca invata din greseli.. a avut noroc de data asta :)

White e amic de al meu

On Topic: Neata :P

Posted

Buna dimineata iar!

Nu`i problema, puteti vorbi la noi in topic, nu se supara nimeni :)

Macar mai avem o activitate si noi :D

Simona, poate prinzi pagina si la noi. Ar fi ceva... :D

Posted

Buna dimineata iar!

Nu`i problema, puteti vorbi la noi in topic, nu se supara nimeni :)

Macar mai avem o activitate si noi :D

Simona, poate prinzi pagina si la noi. Ar fi ceva... :D

Pana prind pagina la voi...ca daca nu scrie nimeni....Dar eu ma straduiesc sa le fur pe toate :P

BTW buna dimineata!

Posted

hello, hello, netul merge de ieri de la ora 17 :D iti dai seama ca-s incantata

si fetele la fel, ca acum avem 2 pc-uri, i-am dat fiica-mii niste iteme pe care le tineam ptr ea de foarte multa vreme. elfa mica ea, lvl 100 acu si incerc s-o imbrac ca tine neaparat sa fie wind ca o cheama azura:P

aaaa, sin, poate am eu vine armor, sa vad cand ajung acasa ce vine am si te caut in joc.

Posted

:) Ce tare, toata familia pe MU :D Lasa ca`i bine, va faceti guild separat imediat :D

In legatura cu armura aia bine, astept...

Daca e sa pice ceva wind din BOK`uri te anunt... Sa contribui si eu la garderoba fiicei tale :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...