Osman Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nu se poate pune auto restart server in fiecare dimineatza (sa zicem 5a.m),am scutii admini de efortu raziilor,am reduce nr afk-istilor si nu s-ar mai plange lumea ca nu are unde creste....acuma astept parerile voastreP.S:mama ce o sa ma injure AFK-istii acuma =)) =))nu cred k e buna ideea...tot mai bun e un restart spontan :P sa fie toti luati pe nepregatite... asa s-ar trezi toti la o anumita ora sa se serveasca cu spoturi k doar au la discretie./...
sckeeth Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nu se poate pune auto restart server in fiecare dimineatza (sa zicem 5a.m),am scutii admini de efortu raziilor,am reduce nr afk-istilor si nu s-ar mai plange lumea ca nu are unde creste....acuma astept parerile voastreP.S:mama ce o sa ma injure AFK-istii acuma =)) =))afk-isti, afk-isti da sa ma trezesc la 5 sa caut spot gol hahaha:Ppro, da pentru alta ora
Guest MagiczSm Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 nu e prea indicat la o ora fixa deoarece eu imi pot pune ceasu sa imi sune cu 10 min inainte ma trezesc si iau spot :)) ce am rezolvat ?
solo_boy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 ora am dato pe post de exemplu.....ramane la decizia lu dragos daca implementeaza ideea asta la ce ra sa fie restarturile......
Guest *ROSY* Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Se da destul de des si rr la server. Si cu raziile e ok, parerea mea
theogritzi Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 contra ! de acu sa stam on intruna? macar noaptea sa dormim si noi linistiti ;))
[Fanky] Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Contradaka eu de exemplu stau on si se da rr la server si nu apuc sa intru asa de repede si imi iau unu spotu carei avantaju meu ?
vdragosh Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Mda.Eu am venit mai demult cu ideea de restart aleator in timpul noptzii ...dar Strik3 are dreptate , dc sa sufere totzi pt cei afk ?face cineva un pool sa vedem daca este ok sa punem de test 2-3 zile ?Contra.. pentru ca o sa piarda si multi dintre cei ne-afk spoturile din cauza nemancatilor ce stau cu mana pe Start :)Raziile sunt cea mai buna solutie anti-afk , dureaza.. dar macar nu are de suferit un server intreg , ci doar vinovatii.Ar fi o idee sa se dea restart in intervalul 0:00 si 6:00, aleator si sa se pastreze si raziile. Vom vedea ce are de spus si dragos in legatura cu asta.LinkMania a ajuns atat de sus tocmai pentru ca are un uptime mult mai mare decat orice alt server.Restart-uri dese (da , chiar si odata pe zi mi se pare des) n-ar face altceva decat sa strice chefu' de joc.. intri iesi , intri iesi..etc , asta pe langa ce am spus mai sus si anume ca o sa se piarda multe spoturi doar pt a scapa de cativa afk :)Razii FTW
_Deza Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Mai bine restart in timpul noptii decat la 10 dimineata cum obisnuiai.
vdragosh Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 k, o sa maresc intervalul ...o sa pun 00:00 - 10:00 =))asa o sa ii prind si pe cei care lasa afk si pleaca la scoala/liceu/facultate/scarbici .... :>
acelasi_bandit Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ba ce idei proaste ai si tu .. :comp1:####contraaaa!
Alex86 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 contracu restarturile care se dau de obicei (nu foarte dese) si razii constante s-ar acoperi problema cu AFK
vdragosh Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 oricum restartul singur nu rezolva nimic.toata lumea se baga la afk imediat dupa restart :D
solo_boy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 contracu restarturile care se dau de obicei (nu foarte dese) si razii constante s-ar acoperi problema cu AFKalex aici nui problema numa de afk...dar daca raman cu charu blocat trebuie sa astept 4-5 zile pana se gandeste cineva sa dea un rr la serv?iar la cei care plang ca vezi doamne pierd spotu in timpul restartului...intre orele 00:00-06:00 multa lume doarme,si pe spot 50% din server e afk...gandestete la copii harnici care isi cauta spot la ora aia...
_Deza Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 S-au bagat si spoturi in Kalima,nu va mai puteti plange ca nu mai gasiti spoturi.Deocamdata e bine,raziile si restarturile ocazionale sunt deajuns.Nu isi are rostul un restart automat zilnic,dar daca se baga macar sa fie noaptea.
[Fanky] Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 oricum restartul singur nu rezolva nimic.toata lumea se baga la afk imediat dupa restart :DExact .... Dupa ce se da restart or sa inceapa sa sune telefonele:))