solo_boy Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Nu se poate pune auto restart server in fiecare dimineatza (sa zicem 5a.m),am scutii admini de efortu raziilor,am reduce nr afk-istilor si nu s-ar mai plange lumea ca nu are unde creste....acuma astept parerile voastreP.S:mama ce o sa ma injure AFK-istii acuma =)) =))
wolfuletz Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Nu se poate pune auto restart server in fiecare dimineatza (sa zicem 5a.m),am scutii admini de efortu raziilor,am reduce nr afk-istilor si nu s-ar mai plange lumea ca nu are unde creste....acuma astept parerile voastreP.S:mama ce o sa ma injure AFK-istii acuma =)) =))Hahah , tare ^^
stely_yoo Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ar fi o idee buna. Dar vazuta din partea unuia care vrea sa aibe garantia spotului de pe o zi pe alta , sigur nu i-ar conveni.Intr-o alta ordine de idei , ar fi bine si pentru restul playerilor care totusi nu au o guilda si o alianta asa de buna , si au posibilitatea sa faca si ei rost de spoturi.
VirusiK Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Nu se poate pune auto restart server in fiecare dimineatza (sa zicem 5a.m),am scutii admini de efortu raziilor,am reduce nr afk-istilor si nu s-ar mai plange lumea ca nu are unde creste....acuma astept parerile voastreP.S:mama ce o sa ma injure AFK-istii acuma =)) =))Buna idee :) @Pro
Gabetzu Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ar fi super buna ideea da totusi 5dim ii cam cam... un 7a.m ar fi super
andy92 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 daca se stie ora la care se da restart la server, cel care a lasat afk poate sa revina la pc la ora aia si sa nu aiba nicio problema :blink:
Guest Xowber Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ideea este buna in felul acesta se elibereaza si serverul de player-i care sunt afk (lag mai putin) si posibil deblocarea caracterelor care sunt prinse pe stiu eu unde; cat despre spoturi... cei care sunt afk si tin acele spoturi pot sa isi puna ceasul sa sune la ora respectiva si in 10 min iara sunt afk(ore random ari fi o solutie :P )....ora 5 ar fi o ora potrivita avand in vedere ca admini din cate stiu eu mai fac razii pe la ora 4....oricum nu prea cred ca o sa se implementeze asa ceva(cel putin prea curand).
terror_bogdan Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 pai asa as intra in fiecare dimineata la 04:59 si nu as patii nimicps:contra
{Strik3} Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Contra.. pentru ca o sa piarda si multi dintre cei ne-afk spoturile din cauza nemancatilor ce stau cu mana pe Start :)Raziile sunt cea mai buna solutie anti-afk , dureaza.. dar macar nu are de suferit un server intreg , ci doar vinovatii.
LiNU Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Contra. La cat ziceati ca se da RR serv ? la 5... Hai ca imi pun ceasul sa sune la 4:55 si dupa ce rezine serv ma bag somn la loc ca si asa nu mai vin admini =))
spauny Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 contra.. lasa sa traga oleak si adminii, ca nu degeaba ocupa aceasta functie.
Zadirion Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 contra.. lasa sa traga oleak si adminii, ca nu degeaba ocupa aceasta functie. si ce beneficiu au ei ma rog ca sunt admini, ca sa le pui in carca responsabilitatea asta? habar n-ai cum e sa faci voluntariat si sa-ti strige niste mucosi de 13-14 ani ca aia nu faci bine aia nu faci bine.asa ca abtine-te
al3xandru Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 contra .daca ar fi un interval 1-5 cva de genu da ,dar asa se scoala ala cu 2-3 min inainte si ce ai rezolvat? :)
VirusiK Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Eu zic sa fie restart odata la 2 ore. si Pro si Contra Cand dorm si ma trezesc din 2 in 2 ore asa as face cu pc :comp1:
Diablo Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 cam pe la ora aia fac eu razie, vreti sa scapati de contor si credeti ca ati gasit solutia ? neahh, razie tata :lol:
solo_boy Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 cam pe la ora aia fac eu razie, vreti sa scapati de contor si credeti ca ati gasit solutia ? neahh, razie tata :lol:off so prins de idee :)) :)) nu man dar asa sa-r rezolva mai multe probleme decat razia(char blocate pe nush unde),si asa nu faci tu razie peste tot...doar in orasele de baza :P
Redemption Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ar fi o idee sa se dea restart in intervalul 0:00 si 6:00, aleator si sa se pastreze si raziile. Vom vedea ce are de spus si dragos in legatura cu asta.
3XTR3M Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 PRO, dar cu ora aleatorie si cel mai indicat ar fi noaptea.Si sa speram ca nu se blocheaza serverul la restart. Poate ati observat multi ca uneori dam restart la PC si ramane blocat in secventa de initializare, imediat dupa ce face testul RAM ( mie mi se intampla cam o data la 15-20 de restarturi si trebuie sa-l restartez din buton in cazul respectiv).Totodata, e de dorit ca restartul la server sa fie foarte scurt, maxim 10 minute, altfel se va umple forumul de trompete cu intrebari stupide de genul >>>" nu merge srv ?" ; " a picat srv?"; "cand se da drumul la srv?"......si nu cred ca e de dorit asta, eventual sa fie un topic pinned unde sa se poata scrie print-un script automat ora si durata restartului daca este posibil asa ceva.
{Strik3} Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 LinkMania a ajuns atat de sus tocmai pentru ca are un uptime mult mai mare decat orice alt server.Restart-uri dese (da , chiar si odata pe zi mi se pare des) n-ar face altceva decat sa strice chefu' de joc.. intri iesi , intri iesi..etc , asta pe langa ce am spus mai sus si anume ca o sa se piarda multe spoturi doar pt a scapa de cativa afk :)Razii FTW
Bobby Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Eu zic sa fie restart odata la 2 ore.CONTRA :hair: :hair: :hair: