Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest cr3can

FEATHER

Recommended Posts

Guest Vicious<3 Fern@nD0
Posted

joaca cineva Fazan? ok eu primu

Bou

Guest Vicious<3 Fern@nD0
Posted

crecane sati fac cunostinta cu Cizmele mele BONE exc luck si dsr +9

Posted

totusi cum le cheama pe cizmele alea bone lk dsr+9 dak tot ne faci cunostintza cumva { Fernando } =)))? mai bne pune o maimuta la avatar ca arata mai fain bua =)))

Posted

M-am casatorit...cu-n barbat tampit =)) =)) =))

Fernando & Roxana manelista rullz!!! Daca ii asculti nu ai cum sa nu iti omori parintii ca te-au nascut intr-o tara de nebuni!! =))=))=))

Guest cr3can
Posted

unde fac si eu 2 lvl ? :) ptr rr :D

Posted

Fernando & Roxana manelista rullz!!! Daca ii asculti nu ai cum sa nu iti omori parintii ca te-au nascut intr-o tara de nebuni!! =))=))=))

:))

Posted

:kar: :banghead:

=))

Posted

Bai de 2 saptamani caut wings de elf lvl 1 sau 2...(pe lvl 2 depinde cat cereti ca nu am asa multe jwl :D ) si nu gasesc...:| Cred ca pana la urma vand toate jwl-urile la shop si incerc sa fac singur... :-s

Guest DigitalAssassin
Posted

:)))) Ehhhh lasa sa fie activi pe mu nu pe forum :>...

exact!

:crazy: :cool2: :clap: :hello: :hail: :nanana: :kar: :yum:

Guest DuffyDuck*
Posted

Guilda FEATHER Sper ca ramanem pana o sa vina next rr.. !!GG cea mai buna guilda :> !!!Si ma Vicios Lasal tata pe fernando .. [Toata lumea stie ca e Ghey ] =)))))) !dupa ce ca cea mai urata forma de turta dulce ! mai are si pe roxana Forma Bradului .. =))))) !!ma Mira faptu ! "DC NU LE E RUSINE?" :))))

Guest cr3can
Posted

ziua buna :)

dormitzi totzi ? :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...