Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gestapo-

In legatura cu preluarea..

Recommended Posts

Posted

In topicul acesta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=290863 ...xtest a zis...citez:

"Daca vine si face reevaluare si are poze cu preluarea ce ai "raspuns" tu acolo este degeaba."

pentru ca eu i-am raspuns lui intrebarii "ghestapo afk?" (nici nu e numele meu macar...corect fiind "Gestapo afk?") cu " "(space).... asta nu este o dovada clara ca eu eram on? poza: http://www.imagebam.com/image/20c9c238007660

Trebuie neaparat sa zic ceva? Fiind primul spot din Aida si eu fiind singur pe spot, nu aveti idee cati au venit cu "Gestapo afk".... m-am si plictisit sa le raspund la fiecare...

Vreau sa stiu si eu asa pe viitor....pentru ca nu e cazul meu...pentru ca a pus o singura intrabare cu afk si pe urma pk... dar daca , sa zicem ca eu ma duc pe un spot....pun intrebarile cu afk si unul dintre ei pune doar " "(space) eu pot sa-mi continui preluarea? Nu mi se pare prea normal... dar in fine... cum scrie in regulament "Moderatorul/Adminul are ultimul cuvant." vreau si eu o explicatie. Ce trebuie sa fac eu ca sa demonstrez ca sunt on in momentul in care vine cineva si ma intreaba daca sunt afk. :)

Posted

corect ar fi sa iti raspunda....deci te adresezi cu o intrebare "Nick+afk?" la care respectivu are obligatia sa iti raspunda cu "nu","da","la gara" etc etc.Daca persoana intrebata raspunde cu "space" ar fii ca si cum nu poate vb (e mut :)) ),deci nu iti raspunde la intrebarea adresata de tine...parerea mea :-?

corect aici admini au ultimu cuvant

Posted

In topicul acesta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=290863 ...xtest a zis...citez:

"Daca vine si face reevaluare si are poze cu preluarea ce ai "raspuns" tu acolo este degeaba."

pentru ca eu i-am raspuns lui intrebarii "ghestapo afk?" (nici nu e numele meu macar...corect fiind "Gestapo afk?") cu " "(space).... asta nu este o dovada clara ca eu eram on? poza: http://www.imagebam.com/image/20c9c238007660

Trebuie neaparat sa zic ceva? Fiind primul spot din Aida si eu fiind singur pe spot, nu aveti idee cati au venit cu "Gestapo afk".... m-am si plictisit sa le raspund la fiecare...

Vreau sa stiu si eu asa pe viitor....pentru ca nu e cazul meu...pentru ca a pus o singura intrabare cu afk si pe urma pk... dar daca , sa zicem ca eu ma duc pe un spot....pun intrebarile cu afk si unul dintre ei pune doar " "(space) eu pot sa-mi continui preluarea? Nu mi se pare prea normal... dar in fine... cum scrie in regulament "Moderatorul/Adminul are ultimul cuvant." vreau si eu o explicatie. Ce trebuie sa fac eu ca sa demonstrez ca sunt on in momentul in care vine cineva si ma intreaba daca sunt afk. :)

Acel raspuns pot sa-l cataloghez ca un raspuns dat de macro bot. Cel mai bine scrii "nu", nu este asa greu sunt doar 1,2,3,4 taste de apasat, enter, scri mesajul apasand 2 taste, enter pt. al expedia. Sau daca ti-e greu iti faci un macro pe tasta 0 sa zicem si pui "NU"

Posted

Acel raspuns pot sa-l cataloghez ca un raspuns dat de macro bot. Cel mai bine scrii "nu", nu este asa greu sunt doar 1,2,3,4 taste de apasat, enter, scri mesajul apasand 2 taste, enter pt. al expedia. Sau daca ti-e greu iti faci un macro pe tasta 0 sa zicem si pui "NU"

Da....la asta ma gandeam si eu...sa pun un macro pe 0 ....dar asa mai apare o problema... nici nu poti stii ce nesimtita e lumea...vin unii ma intreaba daca dau party eu zic "nu"... la care ei "da de ce?" .... sa zicem ca la intreabrea asta nu raspund... el incepe preluarea "Gestapo afk?" .... eu zic iar "nu"....ce o sa se inteleaga ca eu am zis in 2 minute de 2 ori nu....ca am macro bot? ... lucrurile pot fii interpretate in multe feluri sunt numai vanatori care citesc din regulament doar partile care le convin...

Oricum mersi de raspuns xtest si solo_boy... si nu e problema cu acel "raspuns" pentru ca el nu a pus decat o intrebare la acea "preluare".

Posted

odata ce ai rspuns la intrebarea de afk cu NU....nu are ce sa iti faca...si e bn sa faci si u un prin atunci cand raspunzi pentru orice eventualitate...pentru a evita neplacerea pe care ai spuso mai sus...si anume macro bot

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...