Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Defenders-Cs

Harmony

Recommended Posts

Posted

majoritatea au iesit din guildul SOUTH dupa ce au dat rr

stii ce cred eu k sunteti prea disperati dupa exp sau mai bn sp dupa jokul acesta mai opriti-va la dracu:)

eu nu jok ptr exp......dar vreau sa spun ca OmbLa este un mare nesimtit....d multe ori il lasam p el la party/kiar l-am lasat si pe spotul meu odata si dupa ce a dat rr nu a vrut sa mi creasca si mie elfa ...i-am sp doar cateva lvl k e mik....a spus scurt si la obiect Nu/deci in concluzie unii oamnei sunt prea disperati d aceest jok

haideti bft la "exp" =))

:cool2: OmbLa :)))

Posted

majoritatea au iesit din guildul SOUTH dupa ce au dat rr

stii ce cred eu k sunteti prea disperati dupa exp sau mai bn sp dupa jokul acesta mai opriti-va la dracu:)

eu nu jok ptr exp......dar vreau sa spun ca OmbLa este un mare nesimtit....d multe ori il lasam p el la party/kiar l-am lasat si pe spotul meu odata si dupa ce a dat rr nu a vrut sa mi creasca si mie elfa ...i-am sp doar cateva lvl k e mik....a spus scurt si la obiect Nu/deci in concluzie unii oamnei sunt prea disperati d aceest jok

haideti bft la "exp" =))

:cool2: OmbLa :)))

Daca scrisul ingrosat mi se adreseaza mie :

Jucam pentru xp? ooo da de aia m-am chinuit sa rr-iesc 2 persoane din south si am stat la party la 2 rr? nu? da ...clar, cand ma vei cunoaste iti voi permite sa vorbesti la adresa mea asa, pana atuncea mai ai de mancat. Cand o sa faci ceea ce am facut EU pentru south atuncea sa vi sa imi comentezi ceva, acuma toti destepti isi dau cu parerea. Si in plus nam iesit, am fost dat afara, asa ca orice veti spune chiar sunteti batuti in cap si nu vreti sa intelegeti lucrul asta, este adevarat multa prostime pe lumea asta

Daca nu, scuzele mele :tiphat: (m-am simtit atacat deoarece post-ul tau a venit dupa arky si a trebuit sa rapsund).

PS: Nu compara cazul lu ombla cu al meu :whistle:

Posted

Cafeniul eu ma adresam lui OmbLa dar dak u te-ai simtit ce sa-ti fac:))

neatza:)

Eu sunt mai simtit din fire :nanana:, era discutia cu Arky si am crezut ca ai venit si tu sa protestezi. Pe ombla l-am vazut in knight recent :blink:

@NicO mai citeste si tu forumul :))

@@Ntz

Posted

da Cafeniul l-am vazut in Knight ... si i-am sp sa-mi creasca si mie o elfa mi-a sp scurt si la obiect Nu

si eu l-am ajutat....dar el......x(x(

no com.....

Guest Adutzu08
Posted

Dormiti?? :ceuameni: :respekt:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...