Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Defenders-Cs

Harmony

Recommended Posts

Guest killerua
Posted

ce faci?:) doar p tn t vad p forum permanent:)...ceilalti?.....

neseriosi :|

Guest killerua
Posted

Buna dimineata :)

Guest killerua
Posted

buna dimineata .

Guest GreatCrowN
Posted

Haules :D

@Lens here :)

Posted

Am auzit ca am primti x la sugestia mea de a reface alianta, iar apoi a refacut-o. Si da erau 2 rr-uri.

EDIT: spre surprinderea ta eu mai am cunostinte in harmony, si prefer sa pastrez legatura cu ei/ele.

Posted

Guild, pentru ce sa stau in guild? sa nu prind party? scuza-ma 3 zile cat am stat doar in guild am avut party doar cu cei din griffins. Am dat 2 rr-uri in south am crescut destula lume, chiar le-am dat si rr la 1-2 persoane (i-am luat de la 390), si cand am adus problema de alianta, nu stiu ce frate bla bla . Si am primit x, ce vrei sa fac? sa stau fara guild? nu frate, am vb unde am cunoscut mai multa lume, daca la zohan am cunoscut ce vrei? Abtinete sa ma mai critici, sti cat am stat in lot? 10-15 ore si alea afk? nam nici un ancient si nici nu ma int, mereu sunt prin icarus/arena. Asa ca nu ma mai judeca atata incorect. Daca o faci fao macar corect, pe serverul asta fara alianta NU AI CE SA FACI ! tie iti convine guild? foarte bine, cum a spus si tykos nu iti convine poti sa iesi, eu am fost dat afara ! care parte din asta nu o intelegi?

Si inca ceva, absurd este ca dupa ce ma dat afara, a refacut alianta. Daca o refacea mai devreme crezi ca mai comentam ceva?

:pumn:

PS: Nu ai nici un drept sa imi spui sa numai postez aici.

PS2: aveam 2 rr-uri

Atata timp cat pastrez legatura cu unele pers din Harmony, nu inteleg ce te freaca grija pe tine, nu vrei sa o pastram, nu pastram frate si gata. Ignora restul mesajelor care le postez aici.

EDIT:

Si ia uite, chestie ce e publica

Primul rr

Alianta "SOUTH" ma ajutat, dar in special persoanele de aici

, asa ca daca nu cunosti situatia completa, nu iti mai da cu parerea. Mereu voi recunoaste ca south ma ajutat la inceputul serverului, dar de la o discutie despre alianta am primit x. De aia am si mentionat alianta south, in caz ca imi voi schimba vrodata guilda/aliantam sa ramana public.

In sensul ca le voi purta mereu respect aliantei south pentru ceea ce au facut.

Guest p3tr1ca
Posted

Buna Dimineata :yupee:

:wub:

Posted

Ooo da cum zici tu :crazy:, ti se pare ca nam ce sa fac decat toata ziua sa caut spot, asta ca sa stau in "SOUTH"? mai ales ca nu mi se respecta decizia, si facem ce vrea tykos? daca el vrea guild, ramanem guild? neah...nu ms, eu mi-am spus parerea, si alti si-au spuso, tykos a facut ce a vrut. Eu mi-am permis sa fac ce VREAU EU.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...