al3xandru Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 propun inregistrarea serv pe xtrem top100 sau alt site de acest gen stiu ca ul1se avea odata la semnatura imaginea prin care votai mu linkmania..si sa apara la intrare pe forum sau pe launcher..sa poata vota lumea :P cred ca un nr de jucatori straini na`r strica :)
VirusiK Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 propun inregistrarea serv pe xtrem top100 sau alt site de acest gen stiu ca ul1se avea odata la semnatura imaginea prin care votai mu linkmania..si sa apara la intrare pe forum sau pe launcher..sa poata vota lumea :P cred ca un nr de jucatori straini na`r strica :) Eu personal ..... votam pe xtreme top 100 la semnatura aia :)cred ca avem nevoie si de niste playeri straini :D@Pro
Bobby Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 deja existahttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=276718
al3xandru Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 deja existahttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=276718e un topic la comunitate..poate fi pus pe launcher si mai mare sa se vada asa nu prea foloseste lumea forumul..daca tot e poate il pune la sectiunea mu si sa apara acea semnatura undeva pe pagina adica sa se vada ea direct..desi pe launcher cel mai bine :)
Guest [fL00d] Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 v-a ajunge acest srv ca un fun srve server romanesc ajunge nu trebuie sa il umplem cu tarani din vietnam
al3xandru Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 ok se vede ca na`i jucat pe alte serv ,joaca si dupa imi zici care sunt tarani :))
Bobby Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 intrati si votati si voi, chiar daca eu cred ca linkmania ai nr1 in Romania si este full serv aproape mereu,nu stiu ce capacitate de playeri are s1.
xtest Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ' date='Jun 5 2009, 23:14' post='3900508']v-a ajunge acest srv ca un fun srve server romanesc ajunge nu trebuie sa il umplem cu tarani din vietnamVorbesti mult si prost, daca s-ar umple serverul de straini poate asa s-ar uni si romanii nostri si ar incerca sa le tina piept in competitie. Gandeste putin si dupa da cu paru.
-HaO- Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 moama la voturi suntem pe locu 2 cam pe la pagina 200-250 auleo ^^
al3xandru Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Vorbesti mult si prost, daca s-ar umple serverul de straini poate asa s-ar uni si romanii nostri si ar incerca sa le tina piept in competitie. Gandeste putin si dupa da cu paru.exact pe un serv nu dau nume era o comunitatea mare de rusi :) sa vezi ce pk ieseau prin arena =)) erau destui si cam nepoliticosi dar era fun deoarece era war tot timpu :))
Guest LowGmaN666 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 u vrei straini pe server =)). 1.la intrare pe site nu crezi ca ar trebui sa fie scris in engleza? 2.pe forum regulamentul si alea is in limba romana crezi ca mai pierd aia timpu cu tradusu si alte chestii :))
stely_yoo Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Nu cred ca este o problema cu tradusul regulamentului. Parca era tradus intr-o perioada...sau ma insel eu ? Atata timp cat regulamentul exista si in limba engleza , strainilor le este foarte usor sa-l respecteDar problema este cand un strain posteaza un roman sau invers. Inafara de faptul ca toti moderatorii trebuie sa-i raspunda strainului in engleza , ce facem daca in cazul de fata , romanul nu stie engleza ? Cam naspa :error:
al3xandru Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 pentru ce sa stie romanu engleza? :) el pune pozele zice ce are de zis fi sigur ca strainu se prinde dc e acuzat si pune si el poze daca are :)
Anubis_mg Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 nu prea as avea chef sa vad pe post limbi arabe si ruse ca am mai fost pe servere si se injura mult pe alte limbi ........... asa ca mai bine ramane server de romani cu straini ar fi un haos total ..
stely_yoo Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 pentru ce sa stie romanu engleza? :) el pune pozele zice ce are de zis fi sigur ca strainu se prinde dc e acuzat si pune si el poze daca are :)Sti ? ce te faci cand se ajunge pe la banati cu n replyuri unde se explica minut cu minut ? O sa iasa , vorba lui anubis un "haos total". Plus ca strainii nu prea sunt atrasi daca nu este o singura limba de uz ... cum ar fi engleza. Tu joci cumva pe un server chinezesc sau unul rus? Intelegi fix nimic :)
al3xandru Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 conteaza si explicatu dar pozele vorbesc :) asa si eu pot zice multe nu iei ss decat daca am dovezi :) cat despre partea 2 nui prb iti zice ca nu intelege si vb eng..nici eu nu stiu eng dar cat sa ma inteleaga si sa`l inteleg stiu :D si daca vine unu vin mai multi fac un guild si vor fi mici comunitati :P
Diablo Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=276718