Oana Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Am o mare rugaminte la voi, semnati petitia pentru a salva Parcul Tineretului, zona de langa Palatul Copiilor. De ieri, cei de la municipalitate au inceput sa scoata bancile si cosurile de gunoi, sa ingradeasca zona si au anuntat ca parcul a fost retrocedat (abuziv ca si in cazul Parcului Bordei) si ca se vor construi blocuri acolo. Noi, cei din zona, dar si cativa dintre cei care constientizeaza faptul ca sptiul verde este vital pentru noi toti, am facut o petitie online pe care va rog din suflet sa o semnati si mare atentie: sa confirmati semnarea ei dupa ce primiti mailul care va cere acest lucru.Nu este greu...si nu va cade mana ;).http://www.petitieonline.ro/petitie/semnat...-p57763054.html
MiTzA- Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Daca vreti ca si alte persoane sa afle despre aceasta petitie, le puteti trimite urmatorul link:http://www.petitieonline.ro/petitie-p57763054.htmlSemnatura dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!Va multumim! PS: Frumos din partea ta :tiphat:
Oana Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 PS: Frumos din partea ta :tiphat: Ingerasul de mine
Glau Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Semnat!! O sa ajungem sa nu mai vedem pic de verdeata. :dooh:
Random Hero Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Am o mare rugaminte la voi, semnati petitia pentru a salva Parcul Tineretului, zona de langa Palatul Copiilor. De ieri, cei de la municipalitate au inceput sa scoata bancile si cosurile de gunoi, sa ingradeasca zona si au anuntat ca parcul a fost retrocedat (abuziv ca si in cazul Parcului Bordei) si ca se vor construi blocuri acolo. Noi, cei din zona, dar si cativa dintre cei care constientizeaza faptul ca sptiul verde este vital pentru noi toti, am facut o petitie online pe care va rog din suflet sa o semnati si mare atentie: sa confirmati semnarea ei dupa ce primiti mailul care va cere acest lucru.Nu este greu...si nu va cade mana ;).http://www.petitieonline.ro/petitie/semnat...-p57763054.htmlSemnat. La fel cum se intampla cu Parcul Tineretului este foarte probabil sa se intample si cu Padurea Trivale din Pitesti. Si aici am auzit de "retrocedari"... Totusi sper sa se poata remedia situatiile.@Glau - Nu ne ajunge ca traim intr-o jungla, o sa traim intr-o jungla de beton.
Domino628 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ca o simpla curiozitate,cat % din petitiile astea de pe net sunt luate in calcul?Aproximativ,nu cer un nr exact :)@Semnat.
Oana Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Ca o simpla curiozitate,cat % din petitiile astea de pe net sunt luate in calcul?Aproximativ,nu cer un nr exact :)@Semnat.Sincera sa fiu nu stiu...:(Nu stau in Bucuresti, dar incerc sa le dau o mana de ajutor celor care au inceput aceasta "lupta".
celmaislabaN Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Semnatura dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!Va multumim! succes cu petitia =)
Guest Xspeed Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 donedesi...nu o sa conteze multdaca au existat interese care au obtinut un parcnu o sa ii deranjeze o petitie
marius_truckerfan Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 @Semnat . Nu stau in capitala , dar merita sa ne bagam , poate poate o sa fie de folos .
Nok!a Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Semnatura dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!Va multumim! Acelasi lucru si in Iasi.
The Wizard Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 am semnat...stau la 5 min (mers pe jos) de parcul tineretului...
al3xandru Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 done desi nu stau Bucuresti si stiu ca nu prea va ajuta la nimic :( in Constanta parcul Tabacariei care e si cel mai mare.. ia stricat intrarea pentru a pune mal :blink: alt loc decat in parc na`u gasit sa agitat lumea si dgb.. oricum succes :tiphat:
Alecswtzu Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Semnat, dacă s-ar lua în calcul petițiile acestea online ar fi ceva deșii nu cred.
Guest stefteo21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Am citit, m-am enervat, am votat, pe urma m-am enervat din nou.Mesajul e postat total aiurea ! Parcul tineretului exista in mai multe orase cum ar fi : Bucuresti, Buzau, Sibiu, Iasi etc. In celelalte zone nu stiu unde era amplasat, dar e in Iasi e chiar langa palatul copiilor.Deci Oana, vrei sa ne faci onoarea sa ne spui exact unde e parcul !? :angry1: Am citit niste comentarii pe net, unii ziceau de Pitesti, altii din Bucuresti...
Oana Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Am citit, m-am enervat, am votat, pe urma m-am enervat din nou.Mesajul e postat total aiurea ! Parcul tineretului exista in mai multe orase cum ar fi : Bucuresti, Buzau, Sibiu, Iasi etc. In celelalte zone nu stiu unde era amplasat, dar e in Iasi e chiar langa palatul copiilor.Deci Oana, vrei sa ne faci onoarea sa ne spui exact unde e parcul !? :angry1: Am citit niste comentarii pe net, unii ziceau de Pitesti, altii din Bucuresti...Bucuresti
Guest stefteo21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 BucurestiAha, m-ai linistit, n-am mai fost de mult prin Parcul Tineretului de la mine din oras, dar e singurul loc mai rezonabil de plimbat cu rolele...in afara de parcul Copou si de aia m-am speriat. ^_^
Oana Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Aha, m-ai linistit, n-am mai fost de mult prin Parcul Tineretului de la mine din oras, dar e singurul loc mai rezonabil de plimbat cu rolele...in afara de parcul Copou si de aia m-am speriat. ^_^ Nu conteaza localitatea. Nu au dreptul sa elimine parcurile pentru a construi blocuri sau alte cladiri. Acum o luna au interzis mersul cu rolele si cu bicicletele prin parc...acum elimina parcurile...ce urmeaza?
Guest The_KniveS Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ce nesimtiti sa inchida parcul tineretului P.S. semnat si trimit la toti din lista linkul cu petitia :tiphat:
Oana Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 ce nesimtiti sa inchida parcul tineretului P.S. semnat si trimit la toti din lista linkul cu petitia :tiphat: Multumesc. Apreciez gestul.
mortallx Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 am semnat si eu chiar daca nu am fost vreodata in acest parcDar daca ai fost la noi asa cv si l-ar fi inchis asa as fi facut si eu
xtest Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Am semnat si eu aceasta petitie. O sa mai dau si la cei care ii cunosc.
Guest The_KniveS Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Multumesc. Apreciez gestul. nu ai pt ce, si pe mn ma int soarta acestui parc, pt ca il frecventez ori de cate ori am ocazia :D P.S.unde ne mai ducem si noi in weekend dak ne inchid astia parcul