Jump to content
Oana

Petitie

Recommended Posts

Posted

Am o mare rugaminte la voi, semnati petitia pentru a salva Parcul Tineretului, zona de langa Palatul Copiilor. De ieri, cei de la municipalitate au inceput sa scoata bancile si cosurile de gunoi, sa ingradeasca zona si au anuntat ca parcul a fost retrocedat (abuziv ca si in cazul Parcului Bordei) si ca se vor construi blocuri acolo. Noi, cei din zona, dar si cativa dintre cei care constientizeaza faptul ca sptiul verde este vital pentru noi toti, am facut o petitie online pe care va rog din suflet sa o semnati si mare atentie: sa confirmati semnarea ei dupa ce primiti mailul care va cere acest lucru.

Nu este greu...si nu va cade mana ;).

http://www.petitieonline.ro/petitie/semnat...-p57763054.html

Posted

Am o mare rugaminte la voi, semnati petitia pentru a salva Parcul Tineretului, zona de langa Palatul Copiilor. De ieri, cei de la municipalitate au inceput sa scoata bancile si cosurile de gunoi, sa ingradeasca zona si au anuntat ca parcul a fost retrocedat (abuziv ca si in cazul Parcului Bordei) si ca se vor construi blocuri acolo. Noi, cei din zona, dar si cativa dintre cei care constientizeaza faptul ca sptiul verde este vital pentru noi toti, am facut o petitie online pe care va rog din suflet sa o semnati si mare atentie: sa confirmati semnarea ei dupa ce primiti mailul care va cere acest lucru.

Nu este greu...si nu va cade mana ;).

http://www.petitieonline.ro/petitie/semnat...-p57763054.html

Semnat. La fel cum se intampla cu Parcul Tineretului este foarte probabil sa se intample si cu Padurea Trivale din Pitesti. Si aici am auzit de "retrocedari"... Totusi sper sa se poata remedia situatiile.

@Glau - Nu ne ajunge ca traim intr-o jungla, o sa traim intr-o jungla de beton.

Posted

Ca o simpla curiozitate,cat % din petitiile astea de pe net sunt luate in calcul?Aproximativ,nu cer un nr exact :)

@Semnat.

Sincera sa fiu nu stiu...:(

Nu stau in Bucuresti, dar incerc sa le dau o mana de ajutor celor care au inceput aceasta "lupta".

Guest Xspeed
Posted

done

desi...nu o sa conteze mult

daca au existat interese care au obtinut un parc

nu o sa ii deranjeze o petitie

Posted

done desi nu stau Bucuresti si stiu ca nu prea va ajuta la nimic :(

in Constanta parcul Tabacariei care e si cel mai mare.. ia stricat intrarea pentru a pune mal :blink: alt loc decat in parc na`u gasit :banghead: sa agitat lumea si dgb..

oricum succes :tiphat:

Guest stefteo21
Posted

Am citit, m-am enervat, am votat, pe urma m-am enervat din nou.

Mesajul e postat total aiurea ! Parcul tineretului exista in mai multe orase cum ar fi : Bucuresti, Buzau, Sibiu, Iasi etc. In celelalte zone nu stiu unde era amplasat, dar e in Iasi e chiar langa palatul copiilor.

Deci Oana, vrei sa ne faci onoarea sa ne spui exact unde e parcul !? :angry1:

Am citit niste comentarii pe net, unii ziceau de Pitesti, altii din Bucuresti...

Posted

Am citit, m-am enervat, am votat, pe urma m-am enervat din nou.

Mesajul e postat total aiurea ! Parcul tineretului exista in mai multe orase cum ar fi : Bucuresti, Buzau, Sibiu, Iasi etc. In celelalte zone nu stiu unde era amplasat, dar e in Iasi e chiar langa palatul copiilor.

Deci Oana, vrei sa ne faci onoarea sa ne spui exact unde e parcul !? :angry1:

Am citit niste comentarii pe net, unii ziceau de Pitesti, altii din Bucuresti...

Bucuresti

Guest stefteo21
Posted

Bucuresti

Aha, m-ai linistit, n-am mai fost de mult prin Parcul Tineretului de la mine din oras, dar e singurul loc mai rezonabil de plimbat cu rolele...in afara de parcul Copou si de aia m-am speriat. ^_^

Posted

Aha, m-ai linistit, n-am mai fost de mult prin Parcul Tineretului de la mine din oras, dar e singurul loc mai rezonabil de plimbat cu rolele...in afara de parcul Copou si de aia m-am speriat. ^_^

Nu conteaza localitatea. Nu au dreptul sa elimine parcurile pentru a construi blocuri sau alte cladiri.

Acum o luna au interzis mersul cu rolele si cu bicicletele prin parc...acum elimina parcurile...ce urmeaza? 8-|

Guest The_KniveS
Posted

ce nesimtiti sa inchida parcul tineretului =((

P.S. semnat si trimit la toti din lista linkul cu petitia :tiphat:

Posted

ce nesimtiti sa inchida parcul tineretului =((

P.S. semnat si trimit la toti din lista linkul cu petitia :tiphat:

Multumesc. Apreciez gestul.

Guest The_KniveS
Posted

Multumesc. Apreciez gestul.

nu ai pt ce, si pe mn ma int soarta acestui parc, pt ca il frecventez ori de cate ori am ocazia :D

P.S.unde ne mai ducem si noi in weekend dak ne inchid astia parcul :((

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...