AleXandrUC Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 problema ungurilor din tinutul secuiesc stiti care este?faptul ca la ei istoria incepe de la tratatul Trianon incoace..!ar trebui sa priveasca mult mai in spate...!si nu inteleg pt ce vor autonomie...?propun sa aibe autonomie...ba chiar sa fie recunoscut ca stat independent...insa sa le fie retrase drepturile de cetatean UE..ca stat nou trebuie sa adere nu?cu un buget inferior cred ca o sa fie un fel de Vatican..sau cel putin asa spera ei..!eu cred totusi ca sunt si oameni responsabili acolo..unguri..care nu dau niciun pret pe toata povestea asta..in orice colt al Romaniei te-ai afla..politicienii nostrii ca si ai lor desigur..sunt la fel...!vor fura la fel de mult..!eu imi aduc aminte de tinerii care au murit la revolutia din 89'.Nu-mi aduc aminte ca strigatul de furie si nedreptate sa fii venit din Tinutul Secuiesc..!vor Tinutul Secuiesc..?luati-o toata...oricum e data deja vorba unui forum-ist mai sus..)bucata cu bucata...ca intreaga Romanie de altfel..!mai suntem si datori cu vreo 20 de miliarde de dolari la FMI..si nepotii nostrii vor strange din dinti pt imprumutul asta..!Romania se duce la propiu in cap..!:)
ellysmark Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 cred ca romania da prea multe drepturi minoritarilor
Lancelot Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 eu cred ca acest topic :) ca de altfel toata atitudinea lui turbo de pe forum e caracterizat de o tenta rasista/xenofoba..Nu iubesc ungurii cu pretentii de independenta..dar nu cred ca trebuie bagati toti in aceeasi oala :)
turbomaxim2 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 eu cred ca acest topic :) ca de altfel toata atitudinea lui turbo de pe forum e caracterizat de o tenta rasista/xenofoba..Sunt realist...
dev Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Daca tot tine Romania atata de toate zonele ei [exemplu: Transilvania] ... de ce nu face ceva cu ea? Paralizeaza turismul din partea statului ... trebuie sa vina firmele sa ne exploateze zonele frumoase [firmele romanesti si cele maghiare (cele din Ungaria)] ... avem un turism frumos aici in Transilvania ... si ei se caca pe ei cu AUTONOMIA (scandeaza toti impotriva maghiarilor ... not good)? Pai cand vezi ca ai nostrii lasa totul sa se duca de rapa, cum sa nu faci scandal? Am lucrat in domeniul turismului si m-am saturat de ROMANIA! Nu le pasa de nimic, scot doar bogatiile si la revedere! Nu primesti un fond sa faci ceva frumos cu natura? Nu primesti APROBARE de multe chestii in folosul naturii? Sa fim realisti ... Romania nu merita nimic! Conducatorii "nostrii" isi bat joc de tot ce avem mai frumos!Da si eu sunt 50% ungur! Impuscati-ma ca traim intr-o tara frumoasa condusa de retardati!PS: Vorba cuiva de mai sus ... ne va vinde careva pe bucati! Ex: Base` cu flota, Tariceanu cu Insula Serpilor ... si multi altii [exclus Maresal Ion Antonescu!]