Jump to content
turbomaxim2

Harghita: slogan pentru români - "Ocupanţi, căraţi-vă!"

Recommended Posts

Posted

Vadim presedinte ! Si scapam de unguri si de tigani. Decat sa ii votez pe inaptii astia in diferite formule mereu mai bine pe nebun. Oricum mai rau nu se poate. Experimentam

Posted

@ce minte infantila au unii.. nu ma asteptam :))

buggy atata timp cat si romania si ungaria sunt in ue, si vezi si tu prea bine spre ce tinde ue, cu siguranta harghita si covasna nu se vor alipi ungariei stai chill :P

Posted

asta chiar ca pune capac la toate! nu era de ajuns ca exista pur si simplu aici si ca au atatea drepturi, ca se vorbeste limba lor in scoli sau ca se duc in parlamentul european ca reprezentanti ai romaniei, mai ies si in strada sa faca pe martirii. daca asta nu e culmea, atunci nu stiu ce mai e.

Guest Xspeed
Posted

Daca eram in locul autoritatilor, puneam jandarmii sa-i bage in spital :).

omaigad

cum asa ceva?

pai estem o tara civilizata europeana condusa de un om cult si patriot

si acum avem si oameni capabili sa ne reprezinte

Posted

Nu cred ca ne-ar place ca Transilvania sa fie a ungurilor :( .

In Transilvania traiesc de 1,5x romani decat unguri, deci nu vad care ar fii problema. Din punctul meu de vedere o autonomie ar fii benefica.

*acu sariti toti ca vaai uite unguru !

Posted

In Transilvania traiesc de 1,5x romani decat unguri, deci nu vad care ar fii problema. Din punctul meu de vedere o autonomie ar fii benefica.

Si in Timoc traiesc de 0,5x sarbi si nu da nimeni autonomie.

Posted

Bai baiatule . Nici macar nu stii ce vorbesti :-j . Cum dracu o autonomie ar fi benefica ? Adica ma duc la magazin sa cer o paine si sa-mi raspunda cu "nem tudom" , pt ca nu stie un gram de romana ? Mai bine taci , ca habar nu ai ce vorbesti . Si ... 1,5x romani decat unguri ... adica ? /:) Ce calcul matematic e asta , sau ce comparatie e asta , ca nu inteleg nimic .

Posted

Bai baiatule . Nici macar nu stii ce vorbesti :-j . Cum dracu o autonomie ar fi benefica ? Adica ma duc la magazin sa cer o paine si sa-mi raspunda cu "nem tudom" , pt ca nu stie un gram de romana ? Mai bine taci , ca habar nu ai ce vorbesti . Si ... 1,5x romani decat unguri ... adica ? /:) Ce calcul matematic e asta , sau ce comparatie e asta , ca nu inteleg nimic .

oricum iti raspund asa,ce te agiti ca o doza?

ce calcul matematic visezi ma? :lol:

Posted

1,5x romani decat unguri . Explica , ce intelegi tu prin asta , ca eu unul , absolut nimic .

numarul cetatenilor romani este egal cu numarul cetatenilor maghiari inmultit cu 1,5.

greu sau n'ai ajuns la inmultire?

Posted

1,5x romani decat unguri . Explica , ce intelegi tu prin asta , ca eu unul , absolut nimic .

inseamna ca din 5 oameni, 3 sunt romani si 2 maghiari. desi cred ca e cam invers.

in fine...fekete bekete

Posted

atata timp cat romanii nu zic nimic si inchid ochii la aceste abuzuri neavenite, nici nu e de mirare sa apara iar valuri care sa ceara independenta. Autoritatile ce pazesc? isi pazezc burtile si vilele ridicate...si daca vre-un roman ridica mana sau deschide gura impotriva...este privit ciudat si blamat...sau catalogat nebun (vadim de ex) Deci nici pro nici contra nu e bine, nu? :-?

Posted

numarul cetatenilor romani este egal cu numarul cetatenilor maghiari inmultit cu 1,5.

greu sau n'ai ajuns la inmultire?

inseamna ca din 5 oameni, 3 sunt romani si 2 maghiari. desi cred ca e cam invers.

in fine...fekete bekete

Am inteles acum :) .

Posted

slogan pentru români unguri - "Ocupanţi, căraţi-vă!"

Asa ar fi fost corect.

Ungurii normali care nu au fost indoctrinati cu propaganda tratatului de la Trianon sunt chiar oameni de treaba,restu sunt niste nostalgici imbecili care viseaza la Ungaria Mare.Dar tupeul astora nu are limite?De ce nu se muta in Ungaria daca-s patrioti?Le place regiunea,le place ca au mai multe drepturi decat in tara lor natala...si tot ei sunt cu gura mare.

Posted

Ce agitatie, de parca suntem aici de ieri :)). Sa va vad peste 20 de ani cand o sa fie plin de africani si de asiatici, sa ma exprim frumos . Si nu-i nevoie sa ne ziceti sa ne caram, ca eu unul o fac la prima oportunitate. Sa nu crezi ca noua ne place cum Ritzi da 75000 de euro pe scanduri de ex. si btw cred ca avem dreptul sa avem un partid cat timp platim taxe. :)

Posted

Ce agitatie, de parca suntem aici de ieri :)). Sa va vad peste 20 de ani cand o sa fie plin de africani si de asiatici, sa ma exprim frumos . Si nu-i nevoie sa ne ziceti sa ne caram, ca eu unul o fac la prima oportunitate. Sa nu crezi ca noua ne place cum Ritzi da 75000 de euro pe scanduri de ex. si btw cred ca avem dreptul sa avem un partid cat timp platim taxe. :)

Pleaca ma ungure ca te gasesc si te castrez . Nu mai plati taxe , si viteza spre N-V . Acolo e locul sangelui tau . PAAAA !!!!!!!!

Posted

Nu vreau sa fiu rasist, dar ce ..... le trebuie la astia ma. Transilvania si zona Banatului e de cand lume si pamant a Romaniei ei credeau ca daca au luat-o cu ajutorul austro-ungarilor o sa fie like for ever a lor...

Oricum ce au facut acolo ne arata cat de dominanti sunt ungurii in zona aia ce sa mai PUNCT!!!!

Posted

hai sa le dam transilvania ungurilor....ca si asa o sa o vanda baietii smecheri in curand, bucata cu bucata

#-o

:sef:

hai sa te dam pe tine pe mana unui calau ... oricum mori pana la urma

nu am nimica cu maghiari ... da cand se ajunge la asa ceva ... vreua doar un pistol cu multe gloante :gun:

Posted

Totusi, ca ne place sau nu ne place adevarul istoric este ca tratatul de la Trianon a fost o mare nedreptate. Nu ni se pare suspect ca Ungaria care nu exista ca stat ci era inglobata in Imperiul A-U a fost pedepsita f. nedrept prin pierderea a trei sferturi din teritoriu, pe cand Germania a pierdut aprox.9% din teritoriu, chiar si Austria (culmea) a luat o parte din Ungaria (Burgenlad-ul). -Daca presupunem prin absurd ca Romania ar avea vreun drept asupra Ardealului, chiar si asa ar fi un act incorect pt.ca Romania a primit pr langa Ardeal si Banatul si Maramuresul si Bucovina dar chiar si partea estica a Ungariei care s-a transformat in vestul Romaniei ( Partiumul sau Crisana).

Posted

Totusi, ca ne place sau nu ne place adevarul istoric este ca tratatul de la Trianon a fost o mare nedreptate. Nu ni se pare suspect ca Ungaria care nu exista ca stat ci era inglobata in Imperiul A-U a fost pedepsita f. nedrept prin pierderea a trei sferturi din teritoriu, pe cand Germania a pierdut aprox.9% din teritoriu, chiar si Austria (culmea) a luat o parte din Ungaria (Burgenlad-ul). -Daca presupunem prin absurd ca Romania ar avea vreun drept asupra Ardealului, chiar si asa ar fi un act incorect pt.ca Romania a primit pr langa Ardeal si Banatul si Maramuresul si Bucovina dar chiar si partea estica a Ungariei care s-a transformat in vestul Romaniei ( Partiumul sau Crisana).

Imi explica si mie cineva ce vrea sa zica asta ? Am citit de 2 ori si tot nu inteleg nimic . Baiete , vorbesti la toate persoanele posibile ?

Posted

Imi explica si mie cineva ce vrea sa zica asta ? Am citit de 2 ori si tot nu inteleg nimic . Baiete , vorbesti la toate persoanele posibile ?

Ce nu ai inteles?Esti chior?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...