Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VirusiK

Setare rezolutie

Recommended Posts

Posted

nu am incercat dar poti lua un windows mod de pe google care sa contina rezolutia dorita....iar in luncherul dat de link debifezi windows mode....s-ar putea sa mearga desi nush dak se gaseste windows mode cu rez asta...

Posted

rezolutia asta o am si eu si joc normal..

am setat launcheru la 1024x768 si joc si cu wind si fara..

stiu ca la luncher poti seta 1280x1024 .... dar eu vreau 1680x1050 .... asta vreau sa stiu daca este vreo modalitate

Posted

Din câte ştiu, MU, cel puţin varianta aceasta nu poate afişa imaginea în format widescreen. La momentul acela, nu se foloseau aşa de mult monitoare widescreen, de aceea nu s-a pus problema adăugării acestor rezoluţii. Probabil o să îţi meargă cu două benzi negre pe lateral sau puţin alungit, depinzând de posibilităţile monitorului respectiv plăcii video de a adapta rezoluţia de 1024x768 sau 1280x1024 la rezoluţia ta nativă respectiv 1680x1050 după cum ai declarat.

Posted

Din câte ştiu, MU, cel puţin varianta aceasta nu poate afişa imaginea în format widescreen. La momentul acela, nu se foloseau aşa de mult monitoare widescreen, de aceea nu s-a pus problema adăugării acestor rezoluţii. Probabil o să îţi meargă cu două benzi negre pe lateral sau puţin alungit, depinzând de posibilităţile monitorului respectiv plăcii video de a adapta rezoluţia de 1024x768 sau 1280x1024 la rezoluţia ta nativă respectiv 1680x1050 după cum ai declarat.

mie nu`mi arata dungi nimic se vede normal :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...