Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest neinteresant

razii LoT

Recommended Posts

Guest neinteresant
Posted

vreau sa stiu si eu de ce sa fac razii in LoT si sa nu aud de faza cu adminii au voie sa deconecteze jucatori afk pentru ca nu mai suntem pe 97d

din moment ce doar o singura alianta poate intre acolo si s-a depus un efort consistent pentru a ramane la noi nu le vad rostul

ca sa nu mai zic ca se fac razii preferential doar in LoT uneori de exemplu Diablo a intrat , a facut razie lot si dupa a intrat pe elf

pai ce facem ? faci in lot razie si afkistii dorm pe restul hartilor? asta ce mai e?

as dori o clarificare asupra lotului , pentru ca regulamentul e copiat de pe 97 aproape in intregime si problema cu lotul e lasata la aprecierea fiecarui gm desi nu ar trebuie sa fie asa

P.S. ce rezolvati daca dati disconnect? NIMIC pentru ca doar cei alianta intra acolo

P.P.S. v-ar conveni daca Royal ar avea castelul si sa fi fost razii? sigur NUUUUUUUUUUUU

Posted

esti fff... fff... :|

NU SE INCURAJEAZA AFK-UL.

"Faci razie lot si afk-istii dorm pe restul hartilor" pai despre oameni care vb tu, nu sunt tot afk-isti? Care este diferenta intre ei si cei din restul hartilor? Cate razii se fac in LoT? daca stam sa o luam asa... Pt ca in arena sau alte harti pot sa fie si 10 pe zi.

Esti afk-ist, il citez pe tyrexel: "stai afk pe barba ta".

P.S. la faza cu royal, te-as umple de respect, dar mi-e scarba.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...