Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

born2be1

Iteme lvl 380+

Recommended Posts

Posted

Deci eu personal pt asta joc season 1 scopul sa luam CS si sa incercam sa facem iteme 380 seturi frumoase :P

E acuma cum se mai pot face aceste iteme la lvl 380 daca nu mai putem face pachete de jwl :|

Propunerea mea este una simpla Lehap sau cum ii zice :-? nu se poate muta in exile ? si un admin in fiecare saptamana la o anumita ora sa faca pachete de 30 de soul la GM alaiantei care detine castelul?

Si daca poate sa il mute un moderator la sugestii nu am fost atent cand am postat

Posted

Dupele se faceau fara sa ajungi la Lahap, si functiile de impachetare/despachetare nu au fost oprite ptr totdeauna. Odata ce gasim rezolvarea va reveni si Lahap la normal.

Cat despre seturi de 380....nu cred ca exista mai mult de 5-6 iteme pe server.

Posted

nu exista pentru ca pretul este prea mare pentru a combina un item de 380. 30b 30s 30 jog si un miliard de zen. daca s-ar scadea suma de zen la cel putin jumatate ar fi cat de cat accesibile. pentru un miliard de zen trebuie sa vinzi 333 de bless, 500 de soul, 50 de guardian, sau sa strangi de pe jos pana iti ies ochii din cap. mi se pare un pretz prea mare - parere pur personala

Posted

Dupele se faceau fara sa ajungi la Lahap, si functiile de impachetare/despachetare nu au fost oprite ptr totdeauna. Odata ce gasim rezolvarea va reveni si Lahap la normal.

Cat despre seturi de 380....nu cred ca exista mai mult de 5-6 iteme pe server.

Da sunt numai 5-6 :) pot fi si mai multe asta vreau sa zic eu pana se rezolva problema puteti muta ala in exile si o data la 1 sapt sa vina un admin si sa impacheteze jwl

Guest Locust1902
Posted

1 miliard de zen ? ce mult ma bucur hahahahahah

Posted

e mai bine si fara :))

oricum o sa se gaseasca o metoda sa se poata oprii dupele si apoi o sa faca cumva sa se poata recupera timpul pierdut :D

Posted

nu exista pentru ca pretul este prea mare pentru a combina un item de 380. 30b 30s 30 jog si un miliard de zen. daca s-ar scadea suma de zen la cel putin jumatate ar fi cat de cat accesibile. pentru un miliard de zen trebuie sa vinzi 333 de bless, 500 de soul, 50 de guardian, sau sa strangi de pe jos pana iti ies ochii din cap. mi se pare un pretz prea mare - parere pur personala

Serverul e lung , este timp sa aduni ce trebuie. Sau vrei ca din primele luni toti sa aibe seturi 380 ? Iar cu ajutorul aliantei nu cred ca e prea mare problema. Nu vezi ca lumea se plange ca au cate 1000 jwls si nu au pe unde sa le bage ? :)

Posted

e mai bine si fara :))

oricum o sa se gaseasca o metoda sa se poata oprii dupele si apoi o sa faca cumva sa se poata recupera timpul pierdut :D

Da..deasemenea si cu luncherul d p 97d au gasit o solutie

Posted

Deci eu personal pt asta joc season 1 scopul sa luam CS si sa incercam sa facem iteme 380 seturi frumoase :P

E acuma cum se mai pot face aceste iteme la lvl 380 daca nu mai putem face pachete de jwl :|

Propunerea mea este una simpla Lehap sau cum ii zice :-? nu se poate muta in exile ? si un admin in fiecare saptamana la o anumita ora sa faca pachete de 30 de soul la GM alaiantei care detine castelul?

Si daca poate sa il mute un moderator la sugestii nu am fost atent cand am postat

Flori nu vrei? dc crezi ca acel guild care detine castelul este deosebit de alti, nu ma lua cu invidia ca ma doare in cot de castel ca nu sunt un player f activ si joc de distractie,ca voi asa faceti cand cineva va contrazice ala este invidios, :error:

Posted

nasol ca nu au folosit j dupate sa le vinda, aveau acum la zeni :-"

In alta ordine de idei, aceasta reteta de item 380 este pe orice svr de mu, nu vad de ce sa se schimbe -_-

Posted

dupe hackuri imposibil fara ele... cineva undeva mereu face un hack o dupa cv... si cei care spon ca nu se poate ca mu mere doar din launcher ala vb doar prostii...speed hk de ex mere pe orice serv ....o simpla legitimare a fisierului respectiv si iti mere speed hk... nu vreau sa dau mai multe detali ca apoi ma trez cu ban... da de dupe ce sa mai zic n modalitati sa faci dupe... degeaba joci u corect daca altu joaca u coade

ce am vrut sa zic ... nati rezolvat nimic ca ati scos pe lehap sau ca nu mai da arcashu blees in loc de rena... doar ati incurcat pe cei care joaca corect....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...