Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest stackoverflow

Data/Local/Mix.bmd error

Recommended Posts

Guest stackoverflow
Posted

Deci cand dau in main.exe imi apare eroarea cu: "Cannot find Data/Local/Mix.bmd".

Ce am incercat:

1. Am inchis toate av-urile si toate firewallurile

2. Am pus pe alta partitie (am 5 partitii , am incercat pe toate)

3. Am incercat pe 2 versiuni de windows XP

De asemenea in arhiva nu este nici un asa zis Mix.bmd in Data/Local/ deci nu vad ce putea av-ul sa stearga sau sa puna in carantina. Pe alte servere de MU imi merge doar pe LinkMania nu imi merge.

Deci nu cred ca e de la mine ci de la client.

Sper sa ma ajutati.

Multumesc anticipat!

Guest Locust1902
Posted

copie clientul iarasi iei eroare la download

Guest stackoverflow
Posted

L-am luat acum 5 min. Si l-am pus iarasi cum am mai zis vad ca nici in versiunea .rar nici cea .zip si nici in patch nu este acel fisier. Daca cineva il are sa il uploadeze si el.

Guest stackoverflow
Posted

Am uitat sa precizez ca daca intru in start.exe dau pe Start, mi se pune launcheru in bara dar nu se intampla nimic ...

LE: am pus si patch 5 ...

Guest stackoverflow
Posted

Nu intelegi. Nu se pune in bara MU-ul ci launcherul.

Si da, daca dau in bara imi intra la loc, dar in launcher de data asta cu butonul "Start" dezactivat ...

PS: da-mi pm cu id-ul de mess sa nu postam aici din 2 in 2 min.

LE: nu am rezolvat pe mess deci daca stie cineva cum sa fac sa imi dea pm sau cel mai bine sa posteze aici.

Guest LowGmaN666
Posted

Deci cand dau in main.exe imi apare eroarea cu: "Cannot find Data/Local/Mix.bmd".

Ce am incercat:

De asemenea in arhiva nu este nici un asa zis Mix.bmd in Data/Local/ deci nu vad ce putea av-ul sa stearga sau sa puna in carantina. Pe alte servere de MU imi merge doar pe LinkMania nu imi merge.

Sper sa ma ajutati.

Multumesc anticipat!

incerci ceva programele pe akl :)) de aia iti trebuie tie sa intri prin main.exe ee ca nu iti mere joaca corect.

Posted

1: Incerci sa executi main.exe cu un program de hack.

2: Ia incearca sa folosesti start.exe pentru a intra in joc si nu main.exe.

Posted

nu incearca cu nici un pragram . asa mi se intampla si mie . aceeasi problema am si eu . dau start intra lancher-ul in bara si nu se int nimic iar daca dau click pe lancher imi arata cu buton-ul de START dezactivat . iar cu main.exe imi da erroare . nustiu care e problema . ori e de la mine ori e de la lancher :| poate afla cineva si ne spune si noua cum sa remediem problema :)

Posted

nu incearca cu nici un pragram . asa mi se intampla si mie . aceeasi problema am si eu . dau start intra lancher-ul in bara si nu se int nimic iar daca dau click pe lancher imi arata cu buton-ul de START dezactivat . iar cu main.exe imi da erroare . nustiu care e problema . ori e de la mine ori e de la lancher :| poate afla cineva si ne spune si noua cum sa remediem problema :)

poate ti s-a stricat jocul de cand ai folosit hack, downladeaza din nou jocul

Posted

Ce am incercat:

Sper sa ma ajutati.

Multumesc anticipat!

asta e una din protectiile anti-multiclient.

dai ctrl+alt+del si cauta in lista si vezi daca ai deschis main.exe

daca da, dai terminate, si lansezi din nou launcherul.

dupa un restart la pc sigur iti merge. protectia anti-multiclient functioneaza perfect asa ca ori nu ti se inchide calumea main.exe ori incerci tu sa faci manarii pe aci.

cheers.

Posted

poate ti s-a stricat jocul de cand ai folosit hack, downladeaza din nou jocul

nici nu am putut sa intru deloc de la inceput cu probelema asta . :( nici nustiu cum e in joc :( si imi e dor sa stau al un pahar de vorba cu prieteni de pe 0.97 :|

Posted

ai incercat vreo ceva de mai sus?...acuma mi-am amintit si eu...am jucat pe 97 si m-am lasat din cauza asta..ca nu mergea luncherul la mine...si am incercat absolut tot..reinstal formaturi etc etc...put si simplu nu a mers...

Posted

si eu am aceasi problema cu cacatu ala de mix.bmd....bine ca nici nu am mai jucat de mult si nu stiu care din toate versiunile alea de pe linkmania.ro de la downloads e buna.....imi zice si mie cineva care sunt versiunile bune?

Posted

Ce am incercat:

Sper sa ma ajutati.

Multumesc anticipat!

Off, off, off ... reinstaleaza jocul si lasa prostiile, stim amandoi de la ce -ti da eroarea aia. :coffee: :> Incearca sa fii fair-play fata de restul jucatorilor. :slap:

Posted

si eu am aceasi problema cu cacatu ala de mix.bmd....bine ca nici nu am mai jucat de mult si nu stiu care din toate versiunile alea de pe linkmania.ro de la downloads e buna.....imi zice si mie cineva care sunt versiunile bune?

oricare din ele.

intrati prin start2.exe nu main.exe.

@CVladFZR , cam inutil sa dai reply cuiva care a postat acum jumatate de an.

Posted

Si eu am aceeasi problema .. am downloadat jocul .. la fel spune cu mix.bmd ca lipseste iar cand intru din start.exe intra in luncher si il pune jos la bara.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...