Jump to content
Guest VioLaNcE-

Eminem, "violat" de Borat!

Recommended Posts

Guest VioLaNcE-
Posted

Eminem a avut parte de umilinta vietii lui duminica seara, la MTV Movie Awards, cand Bruno/Borat a aterizat cu posteriorul exact pe fata lui!

Eminem statea linistit in sala MTV. Sasha Baron Cohen, alias Bruno, alias Borat, a sosit pe calea... aerului la festivitate. Cu aripi de inger si peruca blonda, Borat a planat pe deasupra spectatorilor si si-a gasit locul perfect ca sa aterizeze!

Cu posteriorul in sus, Borat l-a "incolacit" intre picioare pe chiar Eminem, prea surprins ca sa poata reactiona la inceput. "Imi pare bine sa te cunosc", i-a spus actorul cantaretului, in hohotele de ras celor prezenti.

Numai ca Eminem nu a gustat gluma si nici prietenii lui aflati in apropiere, care au incercat sa il scape cu cateva ghionturi de Bruno cel insistent. Pana la urma, suparat si injurand, Eminem a parasit sala.

sursa + video = http://stirileprotv.ro/show-buzz/muzica/em...t-de-borat.html

Nu am nimic cu Eminem, il ascult, dar i-au facut-o de data asta =))

Posted

=))=)) Prea tare

Să înţeleg ca-ţi place ca cineva sa-şi pună posteriorul pe faţa ta?

Lamureşte-mă,ca eu is puţin mai "low mind"şi nu gasesc nimic amuzant in acea fază.

Posted

Ba da,lasa-l ca merita!Si numa' niggerii de el,ca Em e un pampalau care se pricepe numai la stricat (albumele lu' Pac)

http://www.youtube.com/watch?v=39PaQmIX0r8 -0:56,el era ala smecher,bravo lui Borat ca i-a facut-o!

Sincer nu-mi place Eminem,ma referam la faptul ca intre ei acolo ca vedete,nu este frumos sa faci lucruri de genu.

@ eu gasesc ceva amuzant,ca din toata sala tocmai pe fata lu Eminem s-a oprit fundu aluia.

Posted

am vazut faza si nu mi se pare amuzanta deloc. oricum, Eminem cred ca ar fi reactionat violent daca nu era prezent la niste decernari de premii :| although, D12 guys almost beat the shit out of Bruno =))

Posted

Lamureşte-mă,ca eu is puţin mai "low mind"şi nu gasesc nimic amuzant in acea fază.

Daca esti "low mind" de ce sa ma obosesc sa`ti dau un raspuns? Apreciez sinceritatea.

Posted

Totusi, nu era un spectacol in care sa-si permita sa faca o gluma din asta... eventual daca se aseza langa el. A fost cam neinspirat la gluma asta :)

Posted

Daca esti "low mind" de ce sa ma obosesc sa`ti dau un raspuns? Apreciez sinceritatea.

IPB Image

OT: haha =))

Posted

Prin acel comentariu ma refeream strict la tine,dar ma bucur ca "ai" înţeles ironia.

Tu aprecizi sinceritatea reprezentată prin ironie,iar eu la randul meu nu mă obosesc să obţin un răspuns de la tine,datorită inteligenţii tale mediocre.

Daca pe tine te excită un cur pe faţă in timpul unui spectacol la care eşti invitată,n-ai decat.razi in continuare.

Era sa uit,nu te obosi să-mi raspunzi,am înţeles ce a fost nevoie.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...