Jump to content
Parazitu'

Un avion cu 228 de persoane la bord a dispărut fără urmă

Recommended Posts

Posted

Si nici avioanele n-au fost construite din tabla de Dacie ;) . Oricum , nu pune o Dacia fata in fata cu un Daewoo Cielo , ca il face praf :)) . Dacia Ruless :)) .

prea mult spam = brain kill.

foarte mare tragedie .... pacat ca nu a supravietuit nimeni

ps: cate filme se vor face pe povestea asta ....

Posted

eu sunt cam prost ... dar tot stiu ca avioanele zboara deasupra norilor si nu imi pot da seama cum a fost lovit de fulger , la 300KM de coasta , de la decolare avionul (la distanta asta "a fost lovit de fulger") poi in 300KM avionul e deasupra norilor unde e lumina si vezi norii in jos , avioanele au turbulente doar la aterizare si decolare in rest doar goluri de aer :| .

Posted

116.000 de euro. Aceasta este suma pe care fiecare dintre familiile celor 228 de victime din “avionul morţii”, care efectua o cursă Rio de Janeiro - Paris, şi care s-a prăbuşit în apele Oceanului Atlantic, la 1 iunie, o va primi ca despăgubire de la compania operatoare, Air France. Printre călători se afla şi o româncă, de 33 de ani.

@libertatea

Posted

116.000 de euro. Aceasta este suma pe care fiecare dintre familiile celor 228 de victime din “avionul morţii”, care efectua o cursă Rio de Janeiro - Paris, şi care s-a prăbuşit în apele Oceanului Atlantic, la 1 iunie, o va primi ca despăgubire de la compania operatoare, Air France. Printre călători se afla şi o româncă, de 33 de ani.

@libertatea

parerea mea e ca nu prea conteaza banii cand se intampla asa ceva ....

Sa le fie tarana usoara...

Guest Casillas77
Posted

Asta creca ca o decolat direct in OCEAN

Guest spanky
Posted

oricum avioanele ... raman cele mai sigure mijloace de transport din lume :>

pacat ca mai aveam si evenimente neplacute :(

E si demonstrat si multi zic asta dar sunt de parere ca sunt mai sigure trenurile.

on: r.i.p. ... cica avionul s'ar fi dezintegrat in aer ...au gasit bucataria aproape intacta :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...