SoulKing Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=289775~Ale cui e.... spotul?~nu e normal sa obtina un spot prin infractiunesi sa obtina orice drept de a face exp pe elsi eu sa-mi pierd orice drept asupra spotuluiFaptul este ca m-a si postat.... e Nesimtire
Guest smiley_real92 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 e aici.Fiecare cum a avut ziua ^_^ Lancelot de exemplu dadea celuilalt suspend si tie nimic.Stiu exact asta :) #Lance daca ma contrazici bag si link imedait :P
kiki(elf) Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 http://www.imagebam.com/image/cfdcb732948000Jocul are un regulament care trebuie sa fie acelasi pentru toti.Deci....''ale cui e...spotul?'' in final ?M-ati facut curioasa..sa stim ce jucam dupa faza asta! Trebuie specificat la regulament..''ALE CUI E...SPOTUL?''....dupa pk, acesta fiind unul litigios!!! :-??
Poster1234 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 pai teoretic spotul e al celui care a facut pk deoarece are poza cu spotdar spotul fiind obtinut prin pk respectivul ia suspedatata timp cat tu cel care ai murit nu mai esti pe spotspotul teoretic revine celor din pt cu cel care a facut pkde exemplu : Eu fac pk pe tineautomat tu pierzi spotulspotul este al meudar eu iau suspend spotul ramane celor care ii am eu in ptdesi am vazut caz in care cel care a primit pk a postat pe respectivu pentru pk si pe cei din pt cu el pentru ks ... obtinand suspenduri pentru totiacum depinde de situatie daca eu vin cu tot cu pt pe spot si iti fac pkatunci e norm al ca si pt meu sa ia suspenddar daca vin eu fac pk si dupa aia vine lume pe langa mine si eu fac ptnu ar trebui sa ia suspend pentru ca sunt nevinovatiorice regulament mai are o regula chiar nescrisaSITUATIILE CARE NU APAR IN REGULAMENT SUNT LA LATITUDINEA ADMINILORdeci in principiu depinde de cazul exact nu e corect stiu dar logic asha e chestie care nu se poate intampla este ca dupa pk tu sa te intorci si sa iti faca el post pentru ks in cazul respectiv o da in nesimtire si exista suspend pentru asta
SoulKing Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 pai teoretic spotul e al celui care a facut pk deoarece are poza cu spotdar spotul fiind obtinut prin pk respectivul ia suspedatata timp cat tu cel care ai murit nu mai esti pe spotspotul teoretic revine celor din pt cu cel care a facut pkde exemplu : Eu fac pk pe tineautomat tu pierzi spotulspotul este al meudar eu iau suspend spotul ramane celor care ii am eu in ptdesi am vazut caz in care cel care a primit pk a postat pe respectivu pentru pk si pe cei din pt cu el pentru ks ... obtinand suspenduri pentru totiacum depinde de situatie daca eu vin cu tot cu pt pe spot si iti fac pkatunci e norm al ca si pt meu sa ia suspenddar daca vin eu fac pk si dupa aia vine lume pe langa mine si eu fac ptnu ar trebui sa ia suspend pentru ca sunt nevinovatiorice regulament mai are o regula chiar nescrisaSITUATIILE CARE NU APAR IN REGULAMENT SUNT LA LATITUDINEA ADMINILORdeci in principiu depinde de cazul exact nu e corect stiu dar logic asha e chestie care nu se poate intampla este ca dupa pk tu sa te intorci si sa iti faca el post pentru ks in cazul respectiv o da in nesimtire si exista suspend pentru astael ma postat
Poster1234 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 adika el ti`a facut pk ? si tot el te`a postat ?pai in cazu asta io zik ca treaba sta astael ia suspend pentru pk pe spot si un bonus pentru nesimtire asha ar fi logic ... acum depinde de faza daca tu poti dovedi ca a facut pk adika poza spot + poza in momentul decesuluiuite cum a fost aici:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=289062Kreator vine omoara pe ala pe spot dupa care da sw pe caracteru lui aka Iepurilacaz in care Iepurila ia suspend pk + nesimtirecam aceeasi e faza si la tineau fost si cazuri in cre s`a intamplat cum ai zis tu ... el pk si el face plangere de ks si tot asha a fost rezolvareadepinde de ce poti dovedi si de cum s`a trezit adminul :)))
SoulKing Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 un admin pe aici este sami explice si mie mai bine treaba asta? :D Sa styu cui ramane spotul mie lui celolarti? daca a fost luat prin infractiune..
xtest Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Dupa ce ti-a facut pk spotul ii apartine chiar daca l-a procurat prin forta, dar in schimbul la acel spot se alege cu un suspend de 5 zile. Tu te-ai intors pt. ca ti-a fost necaz el te-a postat dar cu toate ca spotul ii apartine nu iti dau suspend deoarece a fost al tau si inteleg frustarea, am zis sa fiu ingaduitor si sa-i dau doar 5 zile pt. pk.
spauny Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 dar am si yo o intrebare....sa zicem ca este x in arena murder, io merg ii dau pk si fac print singur in timp ce este mort.. spotu imi revine mie?
Bobby Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 dar am si yo o intrebare....sa zicem ca este x in arena murder, io merg ii dau pk si fac print singur in timp ce este mort.. spotu imi revine mie?NU :naughty:
spauny Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 poi dak cel murder nu face poza cand e omorat cum dovedeste ca spotu a ramas la el ?
Bobby Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 poi dak cel murder nu face poza cand e omorat cum dovedeste ca spotu a ramas la el ?este exact ca si un non rr sta pe spot si moare des si tu vi si vrei sa-i furi spotul cu print cand moare,daca reusesti sa-l pacalesti GM si ati acorda dreptate ai bine dar daca ala are print cand moare poti lua un ss frumos pt iducerea in eroare
xtest Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 poi dak cel murder nu face poza cand e omorat cum dovedeste ca spotu a ramas la el ?Aici e discutabila treaba, daca cel care moare pe spot e destept si face poze cand moare s-a ars cel care a venit peste el si a facut poze cand cel de acolo murea. Este diferenta intre un spot intr-o harta cu respawn in acelasi loc si harta cu respawn in alta parte decat in locul unde este spotul.
Guest Buna seara fanii mei Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 nu mai suntem pe 0.97...daca esti mic si te omoara mobii sau cineva pe spot,raman urme de sange pana apari la loc,deci nu mai merge sa prinda poza cand tu esti mort...repet,sangele dispare exact cand revii din respawn,incercati si vedeti ;)