Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gestapo-

O situatie... preluare

Recommended Posts

Posted

Am si eu o intrebare...ce poti face in situatia urmatoare:

Pe un spot X este afk... eu vin incep sa-i fac preluare... pun prima intrebare...astept sa treaca minutele....si in acest timp vine Y care nu are nicio legatura cu mine sau cu spotul si face pk pe X.... al cui e spotul? eu n-am preluare...el n-are poza...

si daca sa zicem ca este al meu... si Y face ks eu cand il postez ce poza pun cu spotul? cea cu intrebare cu "X afk?" ....trebuie si poza in care el il omoara pe X?

As dori un raspuns cat mai serios pentru ca m-am aflat in aceasta situatie dar am preferat sa renunt la spot decat sa iau ss.... pentru ca din cearta cu cel care a facut pk am inteles ca el plecase pana in safe zone avand party cu cel de acolo ...si in felul acesta eu nu aveam preluare... dar el avea poza cu spotul cu party de dinainte sa vin eu.... desi clar el plecase si pierduse orice drept asupra spotului...

Posted

spotul e al tau..daca te omora pe tine il postai omorand pe proprietar u esti mai vechi pe spot deci e al tau..si da postai cand erai singur cu cel care`i faceai preluare,cand a facut ala pk si dupa ks etc :)

Posted

teoretic ar trebui sa ia suspend acea persoana care face pk in timpul preluarii,mai ales daca nu era acolo cand ai inceput tu preluarea,dar nu stiu daca exista ceva in regulament sa prevada asa ceva

Guest smiley_real92
Posted

este spotul tau,odata preluarea inceputa ,nu conteaza ce se intampla cu propritarul afk(X) ,spotul ramane celui care a inceput preluarea.

nu? xD

Posted

nu ia suspend, pentru ca propietarul spotului este afk.

iar cel ce preia nu poate posta pentru ca in primul rand "nu se accepta avocati" si in al 2-lea rand pentru el e chiar mai bine pentru ca a facut rost de spot pe riscul altuia (cel preluat s-ar fi putut face afk si ar fi putut face print cu pk)

Guest smiley_real92
Posted

nu e adevarat alexis ,eu unul sunt patit cu asa ceva...am luat suspend :))

poate un mod sa zica...bft

Posted

Odata ce ai inceput preluarea si ai apucat sa faci prima poza si vine X sau Y ai dreptul sa continui. Spotul este al tau doar dupa ce trec cele 5 minute regulamentare si nu raspunde vechiul proprietar. Daca cineva vine in minutul 3 si face pk pe tine se numeste pk in timpul preluarii si se posteaza conform regulamentului. (vezi regula pk pe spot)

Guest smiley_real92
Posted

Odata ce ai inceput preluarea si ai apucat sa faci prima poza si vine X sau Y ai dreptul sa continui. Spotul este al tau doar dupa ce trec cele 5 minute regulamentare si nu raspunde vechiul proprietar. Daca cineva vine in minutul 3 si face pk pe tine se numeste pk in timpul preluarii si se posteaza conform regulamentului. (vezi regula pk pe spot)

si daca face pk p cel care e afk(x) si apoi ks?tot asa nu ?

:)) a ajuns ija mod ;) bv..acum vad.

Posted

spotul este al tau chiar daca cel care a venit in timpul preluarii tale avea party cu cel caruia ii faceai tu preluare si l-a omorat.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...