lixandra Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 U oricum vb mult si prost :bananadance2: @Pro :crazy: Mai sa fie... ce a prins papagal Sadi. mi se pare mie sau esti sadomaso? tu totdeauna esti contra la orice sugestie care se face aici si nu vrei decat sa se creasca mai greu decat se face in momentul de fata pe server, dar culmea, tu esti aia disperata dupa xp (n-am spus-o eu, membrii aliantei tale o afirma :) ) Uita-te la statusul meu si vezi "cat de disperata" sunt =)). Daca am dat mai mult de 3 ore singura, fara party, e bine :)). Eu stateam la level 384 la xp de 1-2000 si tu-mi spui ca sunt disperata dupa xp :))? Daca cineva mananca un rahat nu inseamna ca trebuie sa-l mananci si tu. atata timp cat n-ai vazut cum arata camera tronului decat la CS, si LoT-ul numa in poze, iti dau dreptate. cand ai sa ai castelul si posibilitatea de a face iteme de 380 atunci o sa iti iau in considerare parerea cu privire la sugestia asta. pana atunci spor la lvl :) Total irelevant. Daca joci for fun, nu asta ar trebui sa fie prioritatea ta.
Guest Sadi022002 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Mai sa fie... ce a prins papagal Sadi.Papagali cred ca prinzi u, eu itzi spun doar adevarul. Doare :-? :bananadance2:
acelasi_bandit Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 pro...xp e mic arena si mai bn stai tarkan afk dekt arena ...si raziile din 5 in 5 minute... :tiphat:
LiNU Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Tarcurile de pe beta din punctul de vedere al exp era buna, dar era problema caracterelur mici, nu le vedeai printre mobi. Acuma e cu totul invers. Cat despre spoturile cu bali, e aceeasi exp ca in losttwer7...PRO :tiphat:
luk Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 pro :D spoturile arena sunt chiar praf in acest moment :)
Dumnezeu Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 pana acum ati sutinut ca vreti low exp acum o intoarceti ca la ploiesticontra
wolfuletz Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Mie mi-e indiferent, insa sunt de principiul ca ar trebui sa fie echilibrate spoturile - tzark`urile, ori experianta buna in amandoua, ori proasta la fel.Eu as vrea sa se introduca inapoi tarkul de BK/ELF, un elf nu are nici o sansa sa prinda un spot/tark singur si sa dea pe el mai mult de 30 de minute, trebuie mereu sa paraseasca spotul sa-si faca plinul la sageti. In concluzie, pierde spotul.
stely_yoo Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Pro !!! Hai ca se poate ... un pic de vointa si totul se termina cu bine :)
iar am luat suspend Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 pana acum ati sutinut ca vreti low exp acum o intoarceti ca la ploiesticontratu nici nu stai sa gandesti, dar iti dai si cu parerea. GANDESTE-TE putin: xp MULT mai mare in tarkan decat arena, xp mult mai mare si in icarus decat in arena. de ce sa stau arena si sa-mi iau contor pe 2-4k xp, cand pot foarte usor sa trag prima pe dreapta in tarkan si sa cresc nestingherit si afk cu 5-6-7k xp (in party ma refer). nu?
Guest br00kish Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 PRO! decat sa dai pe spoturi in arena mai bine te duci t1/t2/icarus...omori si mai rpd monstri si iei si exp mai bun
n4ughtyxxl Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Mie mi-e indiferent, insa sunt de principiul ca ar trebui sa fie echilibrate spoturile - tzark`urile, ori experianta buna in amandoua, ori proasta la fel.de acrod , restu aberatii ...@itemele 380 n`au nici o legatura cu exp`u/arena te bati cap-cap singur boom , ce rost are sa facifull mai repede daca nu ai set? :) @cu cat mai mic exp`ul cu atat mai bine , macar mai prindeti cate-ceva pe parcurs :-j
al3xandru Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 pro mai bine cresti atl3 decat acolo +ca`ti mai risti si un contor :)) sa nu mai zic ca na`i nevoie de ajutor..acele spoturi ar trb sa fie pentru non rr cica..dar nici dracu nu sta acolo tot cei cu rr dau singur pe ele :) macar maritile cva xp..un 3 k acolo