boomeey Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 xp-ul pe tarcuri am vazut ca este asemanator ca pe 97D si se vede diferenta intre icarus/tarkan si arena (numai in privinta tarcurilor), dar xp-ul de pe spoturi este sub orice critica. nu mai este notiunea de spot ca pe 97. xp-ul este cu putin mai mare decat in lot si cu mult mai mic fata de tarkan. spoturile erau mai bune pe 97 si la xp si la respawn. nu s-ar putea mari xp-ul si respawn-ul numai de la mobii de pe spoturile din arena?
Guest killerua Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 xp-ul pe tarcuri am vazut ca este asemanator ca pe 97D si se vede diferenta intre icarus/tarkan si arena (numai in privinta tarcurilor), dar xp-ul de pe spoturi este sub orice critica. nu mai este notiunea de spot ca pe 97. xp-ul este cu putin mai mare decat in lot si cu mult mai mic fata de tarkan. spoturile erau mai bune pe 97 si la xp si la respawn. nu s-ar putea mari xp-ul si respawn-ul numai de la mobii de pe spoturile din arena?n-ar fi rau . -_-
lixandra Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Cred ca e explicat de ce intr-un topic sau in joc: pentru a opri avantul celor resetati. O marire a xp-ului ar duce la un char full in 2 luni. Probabil ca doreste ca un char sa se faca mai greu full.
boomeey Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Cred ca e explicat de ce intr-un topic sau in joc: pentru a opri avantul celor resetati. O marire a xp-ului ar duce la un char full in 2 luni. Probabil ca doreste ca un char sa se faca mai greu full.si care e scopul jocului? hai ca pe 97 am inteles, era scopul sa faci full. aici scopul este sa-ti fac anciente la discretie +13 si set+arma de 380 +13 cu opt cat de cat bunicele. ceea cu un miliard zen la fiecare combinatie, iar acea combinatie sa o poti face odata pe zi, nu se prea poate. parerea mea e ca nimeni nu va avea set de 380+13 si arme +13 nici dupa 2 ani, asta fiind scopul jocului acum. degeaba ai full daca ai set praf pe tine :)
SoulKing Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 si care e scopul jocului? hai ca pe 97 am inteles, era scopul sa faci full. aici scopul este sa-ti fac anciente la discretie +13 si set+arma de 380 +13 cu opt cat de cat bunicele. ceea cu un miliard zen la fiecare combinatie, iar acea combinatie sa o poti face odata pe zi, nu se prea poate. parerea mea e ca nimeni nu va avea set de 380+13 si arme +13 nici dupa 2 ani, asta fiind scopul jocului acum. degeaba ai full daca ai set praf pe tine :)dap...
lixandra Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Prelungeste perioada de "terminare" a unui char, de a-l face full :). Nu vad vreo problema in asta :). Dar, mai ales, nu are nici o treaba cu ancient si +380 :).
Guest Sadi022002 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Prelungeste perioada de "terminare" a unui char, de a-l face full :). Nu vad vreo problema in asta :). Dar, mai ales, nu are nici o treaba cu ancient si +380 :).U oricum vb mult si prost :bananadance2: @Pro :crazy:
Guest -FerFe- Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 hai ca pe unele spoturi mai merge cum mai merge xpu dar pe spoturile cu bali? :error:
Duff Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 cu toate ca nu ar fi corect fatza de cei care s-au chinuit sa dea rr, chiar si fara spoturi in arena....PRO
trAANCe~ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 xp-ul pe tarcuri am vazut ca este asemanator ca pe 97D si se vede diferenta intre icarus/tarkan si arena (numai in privinta tarcurilor), dar xp-ul de pe spoturi este sub orice critica. nu mai este notiunea de spot ca pe 97. xp-ul este cu putin mai mare decat in lot si cu mult mai mic fata de tarkan. spoturile erau mai bune pe 97 si la xp si la respawn. nu s-ar putea mari xp-ul si respawn-ul numai de la mobii de pe spoturile din arena?pro asta micu
Cyrus Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 U oricum vb mult si prost :bananadance2: @Pro :crazy:word !#pro - makr respawn-ul sa se imbunatateasca.
boomeey Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Prelungeste perioada de "terminare" a unui char, de a-l face full :). Nu vad vreo problema in asta :). Dar, mai ales, nu are nici o treaba cu ancient si +380 :).mi se pare mie sau esti sadomaso? tu totdeauna esti contra la orice sugestie care se face aici si nu vrei decat sa se creasca mai greu decat se face in momentul de fata pe server, dar culmea, tu esti aia disperata dupa xp (n-am spus-o eu, membrii aliantei tale o afirma :) )atata timp cat n-ai vazut cum arata camera tronului decat la CS, si LoT-ul numa in poze, iti dau dreptate. cand ai sa ai castelul si posibilitatea de a face iteme de 380 atunci o sa iti iau in considerare parerea cu privire la sugestia asta. pana atunci spor la lvl :)
-GUNIT- Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 @pro <_<pe 97d si la no-rr ultimele lvl merita sa le faci arena chiar daca omorai FF rar...Respawn in prezent e 5 sec... cu 4 sec si xp cu cam 30% marit ar merge lux :Dastfel de la 17.000 xp ar deveni 22.100 si ar veni mai des -_-
undercover Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 pana acuma numai idee de rahat boom , insa asta ma lasat cu gura cascata PRO
spauny Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 xp-ul pe tarcuri am vazut ca este asemanator ca pe 97D si se vede diferenta intre icarus/tarkan si arena (numai in privinta tarcurilor), dar xp-ul de pe spoturi este sub orice critica. nu mai este notiunea de spot ca pe 97. xp-ul este cu putin mai mare decat in lot si cu mult mai mic fata de tarkan. spoturile erau mai bune pe 97 si la xp si la respawn. nu s-ar putea mari xp-ul si respawn-ul numai de la mobii de pe spoturile din arena?normal ar trebui sa se mareasca..dar aqum suntem la mana adminilor, ei decid si nu prea tin cont de parerea noastra.
-GUNIT- Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 + ati putea pune in spotul din fata celui de bk la punctiforme monstri care au atack close-range ca daca dai cu stab si scapa cate unu trebuie sa fugi dupa el si se strica punctul -_-
boomeey Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 daca stau si ma gandesc bine, pe 97 pe la lvl 345 pe spoturi luam xp de 29-32k constant. acum pe spoturi la lvl 390 iei xp de 8-9k constant. daca s-ar mari xp-ul mobilor de pe spoturi in asa fel incat sa fie acelasi xp la lvl 390 cu cel de pe 97d la lvl 349, ar fi la fel de echilibrat ca pe old db modul in care s-ar reseta playerii, corect? (pentru lexa)
Bobby Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 xp-ul pe tarcuri am vazut ca este asemanator ca pe 97D si se vede diferenta intre icarus/tarkan si arena (numai in privinta tarcurilor), dar xp-ul de pe spoturi este sub orice critica. nu mai este notiunea de spot ca pe 97. xp-ul este cu putin mai mare decat in lot si cu mult mai mic fata de tarkan. spoturile erau mai bune pe 97 si la xp si la respawn. nu s-ar putea mari xp-ul si respawn-ul numai de la mobii de pe spoturile din arena?da este sub orice critica expul pe spoturi arena si cand primesti 9exp dela rame :hair: Pro......... :beer: