Bastia Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 profiti mai realisti si constienti ca este doar un joc de distractiemare dreptate ai, pacat ca putin vad asta :D :cool2:
VassMan Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 din cate imi aduc eu aminte acum 1 an, 1 an si ceva dura cam 10 15 min preluarea unui spot ( intrebarile se punea la 5 min intre ele )si v`ati plans ca e prea mult !! acum va plangeti ca e prea scurt? CONTRA pentru ca e suficient timp pentru cel care e langa calculator sa raspunda si sunt suficiente spoturi acum sa tot ai unde sa stai. cheers.
kokadiller Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 daca s-ar putea schimba inapoi cum era inainte ar fi mai bine,ma refer la:x,y,z afk?in loc de:x afk?y afk?z afk?dar adminii vor neaparat cu aliniat de parca nu ar fi tot una,ei nu stiu sa citeasca cu virgula ( , ) doar cu aliniat! ca sa mai pierzi timpul la preluare cu cateva intrebari in plus!in rest,sunt pro cu sugestia,si ai mare dreptate in repetate randuri.PS: VassMan - eu nu imi aduc aminte de asa ceva,cu preluari de 15 minute...si joc din iulie 2006.
VassMan Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 eu joc din august 2006... poate am exagerat eu 15 min dar 10 min tot stateai la o preluare by the book. si au existat nenumarate topicuri ca e prea mult. faptul ca nu postez asta nu inseamna ca nu urmaresc ce se intampla pe forum pentru ca ma amuza anumite subcategorii :)