Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

2Fastas

Probleme cu legendary boots+lk+dd

Recommended Posts

Posted

desi boots are lk daca la +8 mai bag un soul revine la +0 deja am scricat in total 24 bless si 11 soul si acm yarasi este +8 si daca mai bag un soul pica la +0 eu din cate stu itemele pana la +6 is ies 100% apoi peste +6 fara lk sansa este 75% si cu lk 100% este cv bug sau ce ? sa stu sa nu mai arunc atatea jwl degeaba

Posted

desi boots are lk daca la +8 mai bag un soul revine la +0 deja am scricat in total 24 bless si 11 soul si acm yarasi este +8 si daca mai bag un soul pica la +0 eu din cate stu itemele pana la +6 is ies 100% apoi peste +6 fara lk sansa este 75% si cu lk 100% este cv bug sau ce ? sa stu sa nu mai arunc atatea jwl degeaba

pe serverul asta lk-ul conteaza doar cand bagi itemele la goblin,sa le cresti pana la 9 au aceeasi sansa de 75%,acum fiecare cu norocul lui,poate sa iti iasa din prima sau poti baga 100 souluri. :)

Posted

nu e cum ai zis tu twister

pana la +6 e 100% sansa

de la +6 incolo daca temele au luck sansa e de 75%

si daca nu au luck sansa e de 50%!

daca ai un item cu luck uitate si ai sa vezi ca iti da 25% sansa la soul

Posted

pe orice server am jucat niciodata nu mio picat de cel mult 2 ori de la +8 cu lk si pe serv asta de 4 ori mio picat la +8 :banghead: poate o fi dupa ? sau are cv itemu..

Posted

nu se poate nici cum nu iese si am bagat peste 80 de jwl in ea si jol si acm am si un helm+lk+dsr+hp si pe asta am pierdut vreo 30 pana acm ... sigur este cv cu seturile leg..

Posted

nu se poate nici cum nu iese si am bagat peste 80 de jwl in ea si jol si acm am si un helm+lk+dsr+hp si pe asta am pierdut vreo 30 pana acm ... sigur este cv cu seturile leg..

esti un caz fericit eu am bagat in niste manusi anubis aproxmiativ 140 jwl #-o

Posted

Incearca sa faci itemul +9 pe o harta fara lag (fara stash, fara prea multi playeri), recomand dungeon1,2,3.

Eu le fac numai in tarkan si majoritatea nu pica.

Crezi ca afecteaza cu ceva lag-ul?

Guest ThuG LIFE
Posted

da`mi ca ti`l fac eu pe bune am noroc mi-au iesit wings +13 no opt :>

Incearca sa faci itemul +9 pe o harta fara lag (fara stash, fara prea multi playeri), recomand dungeon1,2,3.

Nu cred ca e din cauza lagului am fost odata la goblin si am bagat item la +11 sau cat m-am uitat la el cam 1 min cum se tot rotea acolo nush ce efecte ca avusem lag si dupa a aparut itemu :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...