Parazitu' Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Localnicii din Fundata, judeţul Braşov, au fost martorii unei surprize meteorologice - o ninsoare în prag de vară, fenomen ce a avut loc vineri noapte.Un strat de omăt de cinci centimetri s-a aşternut în localitate, iar temperatura a coborât sub zero grade.Precipitaţii sub formă de nisoare şi temperaturi cu valori negative s-au înregistrat ieri şi în Munţii Rodnei, unde stratul de zăpadă a atins cinci centimetri, fenomen mai rar pentru această perioadă, chiar dacă acolo zăpada nu se topeşte nici vara.Serviciului Public Salvamont Bistriţa-Năsăud a anunţat că a nins pe Vârful Ineu, pe Pietrosul Rodnei, dar şi pe Vârful Roşu, Corognişul, aflate la peste 1.700 de metri altitudine.De astăzi, vremea se încălzeşte uşor, cu ploi de scurtă durată mai mult în nordul ţării, iar mâine, în estul şi sud-estul ţării vremea va fi frumoasă şi caldă. Doar în sud-vest se va accentua iarăşi instabilitatea atmosferică. Sursa : infoportal.ro:) a innebunit vremea...acus e vara si ninge la noi in tara ^_^
marius_truckerfan Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Pai cam in toata tara ploua/ninge si e frig :) . Eu cel putin ieri am crezut ca mor de frig , erau vreo 10 grade si batea un vant puternic . Am inghetat cu totul .
turbomaxim2 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Incazirea globala este o prostie! Stirea asta este o dovada clara.
marius_truckerfan Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 @ turbomaxim2 : NOT! Pana acum au fost si 32 de grade in atmosfera , deci la vara ne topim -_- . A venit acuma un frig de cine stie pe unde , si asta a cam fost . O sa se incalzeasca la loc stai flex .
Anthyc Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 anul trecut a nins pe 5 mai si anul asta acumvremea a luat'o razna
Sam Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Se va incalzi imediat.. o sa vezi peste 1 luna 40 de grade
Guest KlitzY_MG Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Peste tot in tara e frig, deci nu e cva iesit din comun:)
Sleya Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 este ceva iesit din comun...incalzirea globala...pun pariu ca vara asta o sa avem si 50 de grade celsius its fcked up
ANdy5 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 rezist mai bine la frig decat la caldura , daca e frig mai iau ceva pe mine da la caldura si in boxeri mi-e cald vara
MiTzA- Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 rezist mai bine la frig decat la caldura , daca e frig mai iau ceva pe mine da la caldura si in boxeri mi-e cald vara aprob, oricum nu stiu de ce -ti faci tu griji sex simboale nasol vara, caldura mare, bere multa => burta mare , dar sa privim si partea buna ,fete "aproape goale"
Tweety Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Tocmai am fost acolo in excursie cu,clasa la Breaza,si am mers la Predeal de unde am luat telescaunul pana la 1.400. Am ramas masca cand am vazut crestele muntilor de langa Crucea Caraimanului pline de zapada. Am filmulet :P !
MIRAje Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Incazirea globala este o prostie! Stirea asta este o dovada clara. stati ca a vb desteptu' asta on:a fost f cald cateva zile si de odata a inceput sa ploua si s-a lasat frigu'...oricum se incalzeste imd la loc :)
lixandra Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Poate am citit eu gresit dar, din cate am inteles, exista un ciclu al vremii, un ciclu in care vremea sufera schimbari si diferente majore. Dureaza pana aceasta se stabilizeaza. Nu cred ca "incalzirea globala" e singurul factor. Mai sunt si factori naturali.
Stalk3r Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Incazirea globala este o prostie! Stirea asta este o dovada clara.domnule guma-turbo-maxim , incalzirea globala nu inseamna ca vom lua foc pentru totdeauna , daca vei cauta pe internet documentare si alte cercetari legate de fenomenul asta, vei vedea ca dupa o anumita perioada de caldura mare va avea si un efect opus.. ,in cazul nostru .. frig!si cat despre zapada in munti.. , wtf .. ce e asa wooow.. , de fiecare data cand merg spre cluj, pe varfurile muntilor se vede zapada , si aici in bihor\cluj nu avem cine stie ce munti cu altitudini mari ..edit: +1 la postul Lixandrei
marius_truckerfan Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 rezist mai bine la frig decat la caldura , daca e frig mai iau ceva pe mine da la caldura si in boxeri mi-e cald varaAprob si eu . Caldura ma doboara una doua . Frig-ul e mai bun , mai ales daca sunt nori , zapada :D .Vine Craciunul ?Yeeeee cadouri :dance: .
Lancelot Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 mda :) e clar ca ..tmepraturile si clima au laut-o razna de tot..nici nu mai stii cand e vara..cand e iarna..si cum sa pleci imbracat de acasa
Alecswtzu Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Incazirea globala este o prostie! Stirea asta este o dovada clara.Nu încălzirea globală este problema cea mai mare, ci dereglarea acestui ciclu al vremii, nu știu exact prin nu stiu ce stat din America în care nu a mai plouat de mai bine de 10 ani, a început să ploua frecvent de la o perioadă, și să ningă, iar la noi zăpada v-a devenii un "lux" cu timpul.