Jump to content
Parazitu'

S-a inventat maimuţa cu picioare fosforescente

Recommended Posts

Posted

Cercetătorii niponi au obţinut maimuţe marmoset care luminează în întuneric cu ajutorul unor tehnici de inginerie genetică. Cinci astfel de primate au fost create la Institutul Central pentru Animale Experimentale din Japonia.

Acestea sunt purtătoarele unei gene care face ca picioarele lor să capete o culoare verde strălucitoare sub lumina ultravioletă. După ce maimuţele mamă au fost expuse la un virus creat în mod artificial, puii au dobândit gena care le dă proprietatea de a lumina în întuneric.

Experţii susţin că demesul lor face parte dintr-un experiment care are scopul de a descoperi cum se transmit bolile genetice din generaţie în generaţie.

Ei speră că înţelegerea acestui mecanism îi va ajuta să găsească mijloace de a vindeca boli cum ar fi Parkinsonul şi scleroza multiplă în plăci, care fac ravagii. Experţii în genetică resping astfel de practici de teamă că ar putea fi folosite într-o zi asupra bebeluşilor.

Sursa: Infoportal.ro

Am si eu o mare nelamurire..de ce ne mai miram ca apar tot felu de cacaturi de boli si virusi noi.. -_-

oare astia is tampiti care fac experimente ? mda..avansam..avansam.. spre ce ? sinucigasi pur si simplu..maine mai auzim ca apare gripa caineasca :-j

Posted

Am si eu o mare nelamurire..de ce ne mai miram ca apar tot felu de cacaturi de boli si virusi noi.. -_-

oare astia is tampiti care fac experimente ? mda..avansam..avansam.. spre ce ? sinucigasi pur si simplu..maine mai auzim ca apare gripa caineasca :-j

vroiai sa spui canina,nu? :rofl1:

Posted

Interesant...dar chiar ca nu prea au ce sa faca cu timpul si cu bani... :error:

Bv . Asta sunt ei de meserie ma , savanti dinastia sau cum dreacu li se mai zice . Oricum , nasoala faza , tot mai multe boli din cauza experimentelor astea tampite :comp1: .

Posted

vroiai sa spui canina,nu? :rofl1:

ma scuzi deza. am uitat ca esti si tu pe aici 8-| ce mai conteaza ? experimentele produc o avalansa de reactii..si asta din cauza unor oameni cu bani..care platesc niste nebuni sa le faca..si asa suferim toti.. :-j ce'i pasa unuia dintre magnatii lumii ce face un simplu muritor...si aici ma refer la peste 98% din populatia globului... mda. cul' nu ? :angry1:

Posted

apare gripa caineasca :-j

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA gripa cateloasa ba =))

ce pot sa zic, bani investiti in NIMIC cand cu banii aia cumpara 100000 de litri de apa si trimiteau tarilor africane care duc lipsa [ un exemplu ]

Posted

ma scuzi deza. am uitat ca esti si tu pe aici 8-| ce mai conteaza ? experimentele produc o avalansa de reactii..si asta din cauza unor oameni cu bani..care platesc niste nebuni sa le faca..si asa suferim toti.. :-j ce'i pasa unuia dintre magnatii lumii ce face un simplu muritor...si aici ma refer la peste 98% din populatia globului... mda. cul' nu ? :angry1:

esti iertat fiule

atat timp cat sunt experimente controlate,iar rezultatele sunt pastrate in laborator nefiind expuse mediului,nu vad unde e problema. :)

Posted

esti iertat fiule

atat timp cat sunt experimente controlate,iar rezultatele sunt pastrate in laborator nefiind expuse mediului,nu vad unde e problema. :)

daca rezultatele sunt pastrate in laborator de unde tot apar mutatii de virusi si tot felu de epidemii ?asa din senin ? parerea mea e ca rezultatul unor deviati mintal poate duce toata planeta la groapa foarte usor..o arma biologica ucide mult mai mult decat o arma de foc :-j mda.. evoluam de la celula la om..acu evolueaza virusii singuri nu ? se combina se calaresc si pe urma iese altu nou si iar omoara juma de planeta pana Einstein gaseste antidotu' o.O stai ca pe asta n-am inteleso..totu facut de mana omeneasca.. :-j sunt sigur de asta..

Posted

Planeta e dusa la groapa oricum prin subtierea stratului de ozon (sper ca ai observat si tu ca incet se modifica clima) sau prin defrisari.

Einstein le avea cu fizica nu cu chimia sau biologia. :)

Posted

curiozitatea mea este urmatoarea... se studiaza Parkinson & Co. , in laborator s-au obtinut maimuţe cu picioare fosforescente... aceste creaturi noi, nu e posibil sa fie "omologate" ca sa zic asa....sa ajunga dincolo de spatiile laboratorului , spre a fi comercializate ca apoi sa se inmulteasca in libertate ???!!! teoretic , cred eu, ar trebui sa fie eutanasiate noile creaturi, insa 99,99% ca or sa intre in lantul trofic urmand ca la un moment dat sa fim martorii altor si altor mutatii genetice...pana unde i se poate permite omului "joaca" asta cu genetica ? :-?

Posted

sub aceste 'experiente' in slujba vindecarii diverselor boli, eu cred ca ramane aceeasi lozinca: suntem prea multi pe planeta asta, tre sa ne mai rarim... :-??

Posted

Maine se inventeaza cainele zburator,pisica inotatoare(nu aia de mare),vaca care produce aur,si magarul miliardar.

Poimaine:Omul fosforescent,blonda desteapta.

Peste un an: O noua planeta numita ``Planeta Cocalarus``

Peste 10 ani:Vin extraterestrii si ne violeaza :blink:

Banii asa ii puteau investi in ``decapitare`` crizei fosforescente...pardon,economica.

Guest stefteo21
Posted

Numai cand am citit titlul m-am plictisit... probabil au si ele o oarecare intrebuintarea pentru perversii aia obsedati care le-au facut - daca intr-adevar exista asa ceva si nu e doar o alta stire pusa de ziaristii luminii - sa le dea drumu noaptea in curte si care are picioarele mai fosforecente aia e...

Guest killerua
Posted

Cainele fosforecent este.. maimuta a aparut si ea? care animal credeti ca e urmatorul? <_<

Ornitorincul :|

Guest The_KniveS
Posted

Maine se inventeaza cainele zburator,pisica inotatoare(nu aia de mare),vaca care produce aur,si magarul miliardar.

Poimaine:Omul fosforescent,blonda desteapta.

Peste un an: O noua planeta numita ``Planeta Cocalarus``

Peste 10 ani:Vin extraterestrii si ne violeaza :blink:

Banii asa ii puteau investi in ``decapitare`` crizei fosforescente...pardon,economica.

as vrea sa o vad si pe asta :rofl2: :rofl2:

ON: maimuta asta era buna pe post de chelner cu cealalta, numai ca asta facea tura de noapte :))

Posted

Totusi, de ce trebuie vazuta doar partea rea a unui experiment? Poate respectivul experiment are sanse de reusita iar acest "efect" poate fi remediat.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...