Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

magyi

Salut o problema

Recommended Posts

Guest killerua
Posted

fara mama mancamiai **** de cocalar...hai taci akl si suge.

Ce distrusi. Altceva nu stiti decat sa va jigniti -_-

Posted

Ce distrusi. Altceva nu stiti decat sa va jigniti -_-

el ma insultat primu.<_< ......vezi pe cine faci distrus nu tin minte sa te fi insultat.

Posted

Eu as vrea sa scoatem si archer si lehap de tot. Archer este mai usor...in schimb lehap face acele pachete.

ideeal

@ps ma-m saturat sa imi iau 1item cu 300 jwl

Posted

si eu am patit la fel, sa dus la vale serverul asta dar asta e cand ai admini precum acest Lancelot care taia si spanzura el miezul si pe 97 d - cred ca asi aduce aminte de relatiile cu TORINO, etc etc. Lance mai mergi si ia un pic de aer baiete ca deja o dai in diverse cu noi, si vorba cuiva - speram sa vada si dragos ce admin model esti tu - HALAL. Hai baga ceva suspend pe forum ca te pricepi la asa ceva. :banghead:

Mai baietzica tu esti cu capul???

Ce treaba am eu sau am avut vreodata cu lance?

Ashea ca sa ti faci o idee despre "relatiile" care le am , eu am susp pe userul meu pricipal pana in 2037.

Nu inteleg de unde draq le mai scoateti, minti bolnave, copii scapati din brate la nastere si va mirati ca primiti banuri si susp.

Doamne cata prostie

Posted

Topic inchis

De ce? Nu se poate dialoga civilizat cu voi..iar cand incercati sa scrieti ceva inteligent..emiteti ceva cu adevarat stralucitor..cum e cazul lui catalinpaul asta :) un geniu neinteles

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...