kerzuk Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 aceasta fotografie este dedicata unei persoane foarte importante si drage .. .. care a facut/FACE parte din viata mea si careia ii multumesc pentru tot...si rele si bune..:)
ChoWdeR Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 aceasta fotografie este dedicata unei persoane foarte importante si drage .. .. care a facut/FACE parte din viata mea si careia ii multumesc pentru tot...si rele si bune..:)do you suffer or what ?
ChoWdeR Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ...just a little bit .. too much.. I see for a girl ? named Irnk ?
Equilibrium Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 bai, ia lasati baiatul in pace... e indragostit :)
skullmadness Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Aaaa....deci care ii faza? :blink:ooo....trebuia sa postezi la sectiunea lovemania
Mihai™ Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 mamă ce periculoşi sunteţi toţi care postaţi aici, să mor eu. Dacă omu e indrăgostit, ce aveţi cu el? Trebuie neapărat să postaţi şi să-i spune-ţi fel şi fel de lucruri? /:) De parcă-l doar pe el undeva de ce ziceţi voi. El a crezut că e ceva drăguţ, dacă nu-i împărtăşiţi opinia FUCK OFF!
pogo_mg Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 bai, ia lasati baiatul in pace... e indragostit :)poate chiar ar fi o idee frumoasa infiintarea unui thread special aici pe linkmania, pentru cei indragostiti ...p.s. e bine ca unii au de spus lucruri frumoase :clapping:
army_man Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 poate chiar ar fi o idee frumoasa infiintarea unui thread special aici pe linkmania, pentru cei indragostiti ...p.s. e bine ca unii au de spus lucruri frumoase :clapping:De acord cu tine
IoNutzZ. Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Aaaa....deci care ii faza? :blink: ooo....trebuia sa postezi la sectiunea lovemania O infiintezi tu ? Daca nu faci misto ai nevoie de ajutor:-s De ce crezi ca ar avea? miroase a Mircea Radu .. dute la Din Dragoste miroase a San Andreas.. dute [du-te] la MTA Lasati baiatul :)