Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

aliantza WestSide

Recommended Posts

Posted

Ajut si eu la concursu asta sa nu zicetzi k sunt baiat rau :D.............da am o rugaminte :}} eu nu concurez decat sponsorizez........sa strigat de la mine bok+3 fara numar si oi mai pune si 2-3Kg de soul ;}.........acum serios sponsorizez q 3 bok +3 10s si 5jol [si cateva iteme] :D.......O sera palcuta va urez si spor la lvl ;}

Posted

Aici e blat Dess face Dess cashtiga :}}}.....Mai multe poze vreau sa vad pana acummm Dess ai un avantaj....ai imaginatzia bogata poza q razbunatu e marfa q M.....asa k domnii concurentzi ceva imaginatzie va rog........asta dak nu va declaratzi invinsi si ia Dess tot :}}}}}......glumeam frumos event da putzini participantzi........................Mai lasatzi lvl k datzi voi rr si acordatzi 5 - 10min la shedintza foto :}}}}

Asta asa k nu puteam sa tac odata ce vazui posele lu' Dess :D

Posted

:)) :)) :)) :)) :))

mda... da oricum mai asteptam sa se mai adune lumea :D

oricum s-a marit castigul 30 jwl, 5 jol, 3 bok+3 :D

wolf da baga si u o poza :P

edit: am facut 21 de ani :D

Posted

La multzi ani :D.....sau multi inainte :}}}.....................da am spus inainte k nu particip doar sponsorizez :D

Si pana la sfarsitul eventului ma mai uit ce mai am prin cutiutza si mai plusez cate ceva ;} da vreau sa fie competitzie sa am de unde alege, poze gramada care mai decare mai interesante.........nu doar 3 poze [gata s au ocupat locurile 1,2,3 :}}}}}]........Hai baietzi si fete inca odata va spun acordatzi putzin timp acestui event.........................Dess dak tot eshti cashtigator barem ami baga u nishte poze =}}}.............D a nu se lasa nini Micu :}}}}} vrea sa imi ia bok-urile =}}}}.........sa vezi ce poza face si le :D :P

Hai v am pupat ........... si spor la lvl

Posted

:)) :)) :))

mda... da oricum mai asteptam sa se mai adune lumea :D

oricum s-a marit castigul 30 jwl, 5 jol, 3 bok+3 :D

wolf da baga si u o poza :P

edit: am facut 21 de ani :D

Happy Multi Ani :yum: :hail: :beer:

Posted

Am zis k nu ramane micu mai prejos :}}}.......e concurentza zdravana aici =}}}..........da totusi poza asta nu e completa mai trebuia poza in care eu il ashteptam q batzu in mana dupa poarta aia :}}}.

Mai multe poze dak se paote :}} si in mod special as dori si de la altzi concurentzi :D

Park ash fi fondator,sponsor,moderator,organizator,etc asa vorbesc :}}}}.....................da ka sa nu vb degeaba marim miza :}}}///inca 2 bok+3 de la mine 5jol si 5 jwl ;}

App Dess sa imi tzii evidentza :}}}}.......... sa ma scrii pe caiet :D

Posted

sa vedem daca eu pot tine evidenta:))

35 jwl+5 jwl de la tine 5 jol+5 de la tine:)) 3bok+3 +inca 2 de la tine=)) bv mie:P

deci per total:D

40 jwl + 10 jol + 5 bok+3

:D

Apropo neatza` playeri:D

Guest Eu112
Posted

poza pt event

la o vrajala :> :> :>

http://img504.imageshack.us/i/screen070113250000.jpg/

am uitat. :)) bag si eu 10 jwl:P :P

Guest Eu112
Posted

inca 5 jwl :cool2:

http://img134.imageshack.us/i/screen070115140001.jpg/

Posted

so' un mic update al ''eventului''

... is eu cu 2 poze(am sa mia pun) si am bagat in joc 15 jwl

...e micu cu 3 poze---------------------------------------15 jwl

...wolf, s-a gandit ca n'are loc in stash si a mai bagat 15 jwl (soul) 10 jol si 5 bok+3

...balu, cu 2 poze...................................................15 jwl

deci avem un total de 60 jwl 10 jol 5 bok+3

@va reamintesc ca doar cei care participa la event(adica cei amintiti mai sus), vor avea dreptul sa aleaga invingatorul

@am o intrebare, pe care am mia pus-o, dar n-ati raspuns: vreti ca castigul sa mearga tot la Locul I sau sa se imparta la LOCUL I , LOCUL II, LOCUL III ?

Guest Eu112
Posted

ii mai bine sa se imparta la primi 3

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...