Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

aliantza WestSide

Recommended Posts

Posted

Hotzule cu h mic de mana:)) u de unde ai copiat poza cu WestSide de la semnatura ta?ha? :clap: :comp2::gun: :hail: asa ..k..:))

pei am vazut ca ii la moda...

Posted

propun o chestie:

un event in alianta, un concurs, aici pe forum

ideea de event nu este chiar originala, dar cine stie poate vom avea candidati

ideea e ca fiecare participant sa puna o poza din joc, cu orice, despre orice (ar fi de apreciat daca poza ar fi cumva despre guild/ally), insa ma reper, despre ORICE, ideea de baza sa fie o poza cat mai originala, interesanta, haiosa etc.

bunn...

castigatorul v-a fi desemnat pe baza unui sistem de punctaj, gen eurovizion, adica, la sfarsitul eventului, fiecare participant va da puncte astfel

locul 1 = 10 pct

locul 2 = 5 pct

locul 3= 3 pct

locul 4 =1 pct

restul participantilor = 0 pct

+participantii nu se pot vota pe ei insisi (de ex. eu, Dess nu pot sa-mi dau singur puncte: locul2, cu 5 pct = dess, intelegeti, fiecare voteaza pe oricine in afara de el insusi)

+taxa de intrare in Event este de 5 jwl

+eventul tine de azi pana peste 2 saptamani

@doar cei care au pus poze(deci au intrat in event) vor avea dreptul de a vota pentru castigator

@se pot pune si mai multe poze, insa fiecare poza bagata in event costa 5 jwl

@cine are dare de mana, si vrea sa sponsorizeze in plus eventul (cu jwl/iteme) este liber s-o faca :)

..............................------------------------------------------------............................................................

cam atat...

va rog doar daca vreti sa participati la event cu vreo poza, sa scrieti "poza pentru event" si cu cat contribuiti : minim 5 jwl.. si sa v-a scrieti nickul din joc, cei care nu-l aveti la semnatura

sper sa iasa cumva eventul... :happy1:

daca e ceva de neintles, intrebati :beer:

edit: am uitat sa zic... cel cu cele mai multe puncte acumulate este declarat invingator, si pleaca cu 70% din castig, 20% revine locului 2 si 10% locului 3... cred ca e bn asa... :beer: (sau daca vreti voi, la cerere, tot castigul merge la locul1 (sa ziceti daca vreti asa)). castigul este reprezentat de totalitatea jwl adunate din taxa, si totalitatea donatiilor

Posted

si locul 4 =1 pct ce ia??? :bananadance2:

cred ca felicitari:))

stii care ii faza cu 1 pct ala...

eu particip, primesc locu1 de la x =10 pct

locul3 de la y= 3 pct

locul 4 de la z=1 pct

etc

in total am acumulat 14 pct

intelegi? e un punctaj, care si desi mic, se aduna si poate sa contribuie la victorie

poate ca cineva ma vede locul4, si cu pct lui, reusesc de castig

...

daca aveti vreo propunere mai buna cu impartirea premiului, va ascult...

eu optez pentru Winner takes all, adica tot premiul la invingator, ca sa nu mai fie vreo problema (de genu: setu lk dsr dd pe care l-a donat micutzzu la cine mere :P)(glumesc, n-are micu asa set) :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...