boomeey Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Am dat un copy/paste la o sugestie facut acum cateva luni, la care nu mi s-a dat un raspuns concret."Am intalnit multe cazuri in care s-au luat suspenduri meritate/nemeritate din cauza preluarii. Unii o considerau corecta, altii o considerau gresita. Asa scrie in regulament: Orice jucator poate sa stea intr-un spot atata timp cat este LANGA CALCULATOR! Daca cineva ii face doua printscreenuri la intervale de 5 minute (in care interval respectivul nu zice nimic, personajul in AFK) inseamna ca respectivul a pierdut spot-ul! Mentiune: trebuie sa intrebi personajul daca e afk + nume destinatar (si sa se vada in screen-shoturi) . Poate nu are chef sa te bage in seama (sa initieze o discutie) Este obligatorie o poza cu F4 pe tot ecranul care sa dovedeasca ca nu a spus nimic in aceasta perioada.dar conform regulamentului, daca stam sa o luam ca la carte o preluare nu tine 5 minute in cap. preluatul are la dispozitie mai putin de 5 minute in care poate raspunde la intrebare.uneori 4 alteori 3 minute, depinzand de secunda si minutul in care cel care facea preluarea facea primul print. nu e corect asa ceva. pentru a se evita cazurile de genul asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=250396 in care s-a dat suspend, si cele de genul asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3081324 , http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3086561 in care nu s-a acordat suspend dar care din pct meu de vedere sunt identice... propun ca preluarea ori sa dureze 4 minute si poza cu F4 in minutul 5, ori sa dureze 5 minute si poza cu F4 in minutul 6.deci: 00:00 primul print00:02 sau 03 printul 200:04 printul 300 05 printul cu F4sau,00:00 printul 100:02 sau 03 printul 200 05 printul 300:06 printul cu F4 indicata ar fi a doua varianta. asa are timp si AFK-istul sa raspunda in cele 5 minute care normal i se cuvin sa le petreaca afk.. si se mai si evita cazurile neplacute.. ca cele de mai sus. nu mai poate fi interpretabila situatia in modul asta."alt exemplu mai recent in care se poate vedea necesitatea printului cu F4 in minutul 6 al preluarii este: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=288899 de ce ti se pun 3 intrebari atata timp cat la intrebarea a 3-a nu ti se da posibilitatea de a da un raspuns la intrebarea de afk?
-Cristal- Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Am dat un copy/paste la o sugestie facut acum cateva luni, la care nu mi s-a dat un raspuns concret."Am intalnit multe cazuri in care s-au luat suspenduri meritate/nemeritate din cauza preluarii. Unii o considerau corecta, altii o considerau gresita. Asa scrie in regulament: Orice jucator poate sa stea intr-un spot atata timp cat este LANGA CALCULATOR! Daca cineva ii face doua printscreenuri la intervale de 5 minute (in care interval respectivul nu zice nimic, personajul in AFK) inseamna ca respectivul a pierdut spot-ul! Mentiune: trebuie sa intrebi personajul daca e afk + nume destinatar (si sa se vada in screen-shoturi) . Poate nu are chef sa te bage in seama (sa initieze o discutie) Este obligatorie o poza cu F4 pe tot ecranul care sa dovedeasca ca nu a spus nimic in aceasta perioada.dar conform regulamentului, daca stam sa o luam ca la carte o preluare nu tine 5 minute in cap. preluatul are la dispozitie mai putin de 5 minute in care poate raspunde la intrebare.uneori 4 alteori 3 minute, depinzand de secunda si minutul in care cel care facea preluarea facea primul print. nu e corect asa ceva. pentru a se evita cazurile de genul asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=250396 in care s-a dat suspend, si cele de genul asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3081324 , http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3086561 in care nu s-a acordat suspend dar care din pct meu de vedere sunt identice... propun ca preluarea ori sa dureze 4 minute si poza cu F4 in minutul 5, ori sa dureze 5 minute si poza cu F4 in minutul 6.deci: 00:00 primul print00:02 sau 03 printul 200:04 printul 300 05 printul cu F4sau,00:00 printul 100:02 sau 03 printul 200 05 printul 300:06 printul cu F4 indicata ar fi a doua varianta. asa are timp si AFK-istul sa raspunda in cele 5 minute care normal i se cuvin sa le petreaca afk.. si se mai si evita cazurile neplacute.. ca cele de mai sus. nu mai poate fi interpretabila situatia in modul asta."alt exemplu mai recent in care se poate vedea necesitatea printului cu F4 in minutul 6 al preluarii este: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=288899 de ce ti se pun 3 intrebari atata timp cat la intrebarea a 3-a nu ti se da posibilitatea de a da un raspuns la intrebarea de afk?Sunt deacord
al3xandru Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 nu`s de acord ce spuneti voi acolo e cva normal..dar eu consider ca si asa timpul e prea lung..daca esti langa pc dc ai avea nevoie de 5 minute sa raspunzi?oricum ar mai trb scrise si cand se fac pozele(minutele) eu din regulament inteleg ca trb 2 printuri..
stely_yoo Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 nu`s de acord ce spuneti voi acolo e cva normal..dar eu consider ca si asa timpul e prea lung..daca esti langa pc dc ai avea nevoie de 5 minute sa raspunzi?oricum ar mai trb scrise si cand se fac pozele(minutele) eu din regulament inteleg ca trb 2 printuri..Din fericire pentru unii si din pacate pentru altii , mai sunt si nevoi fiziologice de care nu te poti desprinde. Asa ca a 2-a varianta zic ca este cea mai buna. O seara placuta in continuare. GJ Boominho :nanana:
al3xandru Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 asa si pe toti cei 5 din pt ii apuca in acelas timp? :)) oricum regulament e terci la multe faze si nu prea vad ca se vrea corectarea lui sa fie clar..asa le ramane moderatorilor mana libera sa jongleze..si asa se ajunge ala a luat ss ala na luat eu am luat 5 ala a luat 10..
galorDW Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 poti sa faci nshpmii de poze in nshpemii de minute , pt ca acolo in regulament scrie clar ca adminu are ultimu cuvant .. deci no chance mai nou nu se mai tine cont de regulile serv si respectu de sine anyway pro :whistle:
undercover Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Idee de 2 lei , lasa asa cum este numai veni cu sugestii aiurea , nu cred ca 50% din playerii care joaca pe link s-au obisnuit sa faca preluari si daca ne gandim ca regula de preluare nu s-a schimbat de cativa ani ridica multe semne de intrebare.
dev Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Impotriva ... de ani buni mergem pe aceste reguli ... pana nu apareau vanatorii [nu dau cu batzul] ... a mai fost pe fiecare db astfel de sugestie ... din cauza vanatorilor ... si tot nu s-a schimbat ... si a mers regula asta in continuare ... de ce sa nu mearga inca? Cand va fi cazul de schimbarea regulamentului ... se va vedea ... :)PS: A se intelege, e parerea mea ... nu am nimic cu nimeni. Fiecare are dreptul la opinia sa! :P
Fury Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Sau , cand iti trebuie la WC pui degetu pe print , si mergi cu ceasu dupa tine :)) Daca sti ca te-ai incadrat in timp si unu deja sustine ca are preluare ( respectiv s-au dus 5 min) mai faci faci un print . === > o sa aveti amandoi prin in primul min si in ultimul , si asa poti scapa de ss :))
boomeey Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Idee de 2 lei , lasa asa cum este numai veni cu sugestii aiurea , nu cred ca 50% din playerii care joaca pe link s-au obisnuit sa faca preluari si daca ne gandim ca regula de preluare nu s-a schimbat de cativa ani ridica multe semne de intrebare.Impotriva ... de ani buni mergem pe aceste reguli ... pana nu apareau vanatorii [nu dau cu batzul] ... a mai fost pe fiecare db astfel de sugestie ... din cauza vanatorilor ... si tot nu s-a schimbat ... si a mers regula asta in continuare ... de ce sa nu mearga inca? Cand va fi cazul de schimbarea regulamentului ... se va vedea ... :)PS: A se intelege, e parerea mea ... nu am nimic cu nimeni. Fiecare are dreptul la opinia sa! :Pideea e alta mai baietei dar voi n-ati priceput esentialul. pentru ce ti se pun 3 intrebari de afk, daca doar la 2 dintre ele ti se da posibilitatea sa raspunzi? mai cititi odata ce am scris in primul reply din topicul asta sa vedeti cat tine de fapt o preluare facuta ca la carte.
Bradwarden Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 dap e super idee,oricum eu asa procedam pt a evita unele conflicte.Pro!q
dan!el Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Orice jucator poate sa stea intr-un spot atata timp cat este LANGA CALCULATOR!Daca cineva ii face doua printscreenuri la intervale de 5 minute (in care interval respectivul nu zice nimic, personajul in AFK) inseamna ca respectivul a pierdut spot-ul!Mentiune: trebuie sa intrebi personajul daca e afk + nume destinatar (si sa se vada in screen-shoturi) . Poate nu are chef sa te bage in seama (sa initieze o discutie)Este obligatorie o poza cu F4 pe tot ecranul care sa dovedeasca ca nu a spus nimic in aceasta perioada. Poate sunt eu chior de somn, insa citesc ca in regulament scrie ca se fac 2 poze la interval de 5 minute, a 3-a este mai mult pt a dovedi ca ai stat 5 minute la preluare:)On topic: Nu spun ca este o idee rea, spun doar ca majoritatea jucatorilor s-au obisnuit cu aceasta regula, care mie mi se pare decenta. 5 minute (defapt 4,xx minute in majoritatea cazurilor) este mai mult decat suficient sa raspunzi, in cazul unei preluari.
foaieverde Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 asa si pe toti cei 5 din pt ii apuca in acelas timp? :)) oricum regulament e terci la multe faze si nu prea vad ca se vrea corectarea lui sa fie clar..asa le ramane moderatorilor mana libera sa jongleze..si asa se ajunge ala a luat ss ala na luat eu am luat 5 ala a luat 10..Daca esti singur pe spot/ tarc ... nu te mai duci la buda ..>?? faci in sticla?? :blink:
Bobby Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Contra.. ce sa mai complicam regulamentul,orice modificare o sa se faca in regulament se poate interpreta,deci totul depinde de admin.app.boom daca tin minte bine tu ai facut cea mai mare vanatoare(cand te-au intrebat de afk in tark bk)deci mereu o sa fie vanat si vanator
MurDoc Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ideea e alta mai baietei dar voi n-ati priceput esentialul. pentru ce ti se pun 3 intrebari de afk, daca doar la 2 dintre ele ti se da posibilitatea sa raspunzi? mai cititi odata ce am scris in primul reply din topicul asta sa vedeti cat tine de fapt o preluare facuta ca la carte.Ai alte doua intrebari inainte la care poti raspunde. A treia impreuna cu printul cu F4 incheie preluarea. Se fac preluari de ani buni pe server. Toata lumea (nu ma refer la cei care joaca de o zi) stie cum se face o preluare. Faptul ca una din parti ia suspend, sau nu ia suspend, din incapatanarea voastra de a va agata de orice cuvintel, orice virgula din regulament, nu va schimba nimic.Sugestie respinsa.