Andrei_MG Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 E sigur ca nu voi putea ajunge. Bine daca stie cineva sa proiecteze o menghina cu falci cu cepuri de fixare pe batiul menghinei vin mda ...toata lumea kre nu vine cauta scuze stiu a fost nice kt de kt :) poate o exceptie ...o stie loyd kre ) si max
m4x Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3936623Au fost 3 pusti de la GTA .. am ras, glumit :) Pot sa zic, ca a fost OK. In fine, poate ma asteptam la mai multi :)
spriTewus Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Destul de dragutz ghater-ul,nu a fost la ce m-am asteptat eu,dar a fost ok ! Pe viitor cand mai venim la un ghater in Iasi,sper sa fie mai multa lume,nu jumatate din Vaslui...:)
idRx Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Destul de dragutz ghater-ul,nu a fost la ce m-am asteptat eu,dar a fost ok ! Pe viitor cand mai venim la un ghater in Iasi,sper sa fie mai multa lume,nu jumatate din Vaslui... :) N-ai cu cine... trebuia sa ma anuntati si pe mine max e vinovat :lol:
m4x Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 trebuia sa ma anuntati si pe mine Nu am cum sa dau de tine, credeam ca ai vorbit cu Andrei <_< Cei prezenti am fost: eu, loyd, andrei_mg, sprite, DlC, Deps, Sweet, dragoshevil si-atat:)
Andrei_MG Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 trebuia sa ma anuntati si pe mine mda... mam uitat prin lista de mess si nu erai on atunci :( si am uitat ...dac astia nau amintit nici unu de u :) Nu am cum sa dau de tine, credeam ca ai vorbit cu Andrei :-w cauta scuze u rpd ... dc nu mi-ai amintit sal sun ?
idRx Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Cum nu ti-am zis ba? Vezi ca ti-am lasat un off cu noul id,intra si explica-mi. Apropo,topicul se poate inchide.