Jump to content
idRx

Gather Iaşi

Recommended Posts

Posted

Nu puteati sa asteptati inca 2 saptamani sa treaca si bacul? :D pe 9 se afiseaza rezultatele si poate mai veneau cativa sa sarbatoreasca/sa planga(de bucurie sper :S )

Posted

#Cum sa zis me in , mai mult ca sigur ajung :)!

#Cat despre locatie magic din copou e ok , la terasa , in mamamia la terasa hmm e cam in strada...btw nu prea conteaza locatia , bere sa fie si voie buna

Posted

deci pana la urma unde ramane ? locatia k nu mai inteleg nimik :) ...

la inceput sa zic pizza magic (aia stiu k e in tudor ) ...

magic copou :-? sau incotro ? sau mergem fiecare intro parte si bem pt toti :)) ? glumeam

eu unu as ramane la pizza magic din tudor :-?? dar depinde ce ziceti si voi

Posted

deci pana la urma unde ramane ? locatia k nu mai inteleg nimik :) ...

la inceput sa zic pizza magic (aia stiu k e in tudor ) ...

magic copou :-? sau incotro ? sau mergem fiecare intro parte si bem pt toti :)) ? glumeam

eu unu as ramane la pizza magic din tudor :-?? dar depinde ce ziceti si voi

Eu ziceam de mamma mia din tudor sau magic pizza din copou.

Veniti cu idei daca vrei in alta parte unde sa incapa mai multe persoane si sa fie aproape de gara. :)

Posted

Eu ziceam de mamma mia din tudor sau magic pizza din copou.

Veniti cu idei daca vrei in alta parte unde sa incapa mai multe persoane si sa fie aproape de gara. :)

Neaparat pizza? Locuri mai bune sunt Cannabisul, Master Pub, Cui prin copou.

Iar prind Tudor..... sunt destule:

@Terase: Chillout, Master, Cornelius

@Bar..Pub: Motor, Castel, 8th Ball.

Plus Mopseria cu pizeriile de riguare.

Posted

Neaparat pizza? Locuri mai bune sunt Cannabisul, Master Pub, Cui prin copou.

Iar prind Tudor..... sunt destule:

@Terase: Chillout, Master, Cornelius

@Bar..Pub: Motor, Castel, 8th Ball.

Plus Mopseria cu pizeriile de riguare.

Nu,am zis magic pentru ca-i mai aproape de gara si pentru ca gatherul la ca a venit si m4x a fost acolo.

Mie personal imi este indiferent de orice locatie aleasa,pentru ca-s din Iasi.

Eu as vrea sa hotaram toti,ca sa nu vad dupa gather"ba vezi ca nu mi-a placut locatie ca era prea mica si prea departe sau alte chestii de genul"

Posted

imi pare rau dar eu nu mai pot ajunge joi la ghater,"mi s-au schimbat planurile" si voi fi miercuri in Iasi...nu joi cum stabilisem ...

Distractie placuta la ghater !

Posted

Merge si pe 17 ..

ok,deci ramane stabilit,ca n-am chef sa mai intru...

Anunta-i te rog si pe cei care-s la faacuktate in Iasi. :)

Posted

17 iunie, ora 4-5 ? Ca dupa la 8 avem tren sa ne intoarcem, au cei 2 vasluieni niste treaba si nu pot sta mai tarziu si n-am cu cine ma intoarce :)

Eu sunt de dimineata in Iasi, Andrei si Sprite vin cu ala de 12 presupun, au un pic de treaba si dupa vin si ei la gather. Acu sa stabilim o ora si locatia, pana maine seara :)

Posted

hm mie imi comvine pe la 4-5 ...pana pe la 7:20 km asa este timp de bere... pana la trenul de 8 ....imi pare rau dar nu pot sta mai mult avand in vedere k eu am plecat din iasi acum ....miercuri vin doar asa in vizita ... si vineri tr sa ma intorc inapoi in iasi k mai vine un examen 8-| ...

stabiliti ora si locatia ...si il astept pe max cu un telefon sau pe mess :-??

Posted

Data:17 iunie 2009 (nu organizam gather pentru anu' viitor :lol: )

Ora: 16:00

-_-

Posted

In caz de ajung, nu promit nimic, sa trimiteti si voi un pm cu nr de telefon sa contactez pe cineva de pe acolo.

Ti-am trimis pm cu numarul meu de telefon. :)

Posted

E sigur ca nu voi putea ajunge. Bine daca stie cineva sa proiecteze o menghina cu falci cu cepuri de fixare pe batiul menghinei vin :))

Posted

Pacat,poate o sa te intalnesti cu cei ce au fost la alt gather. :)

Evenimentul a avut loc si toata lumea a plecat cu zambetul pe buze la casele lor (cred).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...