Jump to content
idRx

Gather Iaşi

Recommended Posts

Posted

M-am gandit sa "face şi eu" un gather in Iaşi ca şi aşa nu s-a facut de ceva timp şi cand s-a facut au venit puţine persoane.

L-am sunat pe mexi şi cică de sambătă în două saptămani se va lasa cu gather,acuma sa vedem caţi se hotărăsc să iasă din casă :D

Ok,toate fiind zise,m-am gandit ca locatia sa fie tot magic pizza si pe la ora 5 sau 6.

Datele nu-s fixe,stabilim pe parcurs cum ii vine fiecaruia mai bine :)

Posted

Au trecut vreo 3 zile şi n-a postat nimeni,dar măcar am reusit sa calculez pe ce ce dată e :D

Am stabilit cu max ca gatherul sa fie pe 13, luna asta,si ora urmează să o stabilim,in funcţie de orarul trenului/microbuzului. :)

Mi-e frică că se dă la mine daca-l plimb prin oraş

Posted (edited)

18 Iunie, deci peste 2 saptamani ..

Asa a ramas. Participanti:

- m4x

- Andrei_MG

- spritews (iar i-am pocit numele :D )

- loyd

- Adelina - nu se stie inca

- coleg de-a lui loyd

- iFlash - nu se stie inca

- Markry - nu se stie inca

- SomE cu #### :D

- Parazitu si Sopa - nu se stie inca

- duTZU (GTA, cred)

Edited by m4x
Posted

Magic Pizza :lol:

Puteti veni si cu o locatie, dar nu prea departe de gara mare, ca n-am chef de plimbari :P

Posted

Magic Pizza :lol:

Puteti veni si cu o locatie, dar nu prea departe de gara mare, ca n-am chef de plimbari :P

Hai ba ca te trag cu taxiul ce pana mea :lol:

Posted

Habar n-am despre cine vorbeşti şi dacă vorbeşti serios,dar dacă vii să arunci cu reproşuri în stanga şi în dreapta sau alte rahaturi, mai bine stai acasă. Ce s-a întamplat şi se întamplă pe forum, ramane pe forum...

Apropo,chestia asta este valabilă pentru aboslut toţi. :)

Posted

Eu vin de la Vaslui City, the city of choice, doar de dragul de petrecere ceva timp cu altcineva, linkmanici.. nu vreau certuri sau alte porcarii ci doar sa beau o bere si sa discut :)

Posted

Eu vin de la Vaslui City, the city of choice, doar de dragul de petrecere ceva timp cu altcineva, linkmanici.. nu vreau certuri sau alte porcarii ci doar sa beau o bere si sa discut :)

Discutăm papuşă :>

Posted

Cel mai probabil nu voi fi in Iasi. Daca sunt, ne vedem.

Propun oricum sa nu mergeti la Magic Pizza, ci eventual in 4fun, se poate juca si o bila si un bauling pe acolo, nu doar bere. Sau in Master in Copou.

Posted

Cel mai probabil nu voi fi in Iasi. Daca sunt, ne vedem.

Propun oricum sa nu mergeti la Magic Pizza, ci eventual in 4fun, se poate juca si o bila si un bauling pe acolo, nu doar bere. Sau in Master in Copou.

Esti robot se scrie For Fun :D.

Are dreptate un bowling merge, rege daca nu vii iti manc ficateii, vreau sa iti dau lectii la bauling,

Posted

M-am gandit sa "face şi eu" un gather in Iaşi ca şi aşa nu s-a facut de ceva timp şi cand s-a facut au venit puţine persoane.

L-am sunat pe mexi şi cică de sambătă în două saptămani se va lasa cu gather,acuma sa vedem caţi se hotărăsc să iasă din casă :D

Ok,toate fiind zise,m-am gandit ca locatia sa fie tot magic pizza si pe la ora 5 sau 6.

Datele nu-s fixe,stabilim pe parcurs cum ii vine fiecaruia mai bine :)

La atitudinea care o prezinti pe forumul asta, o sa vina lumea cu tine la o bere, cand o face plopu` pere.

#anyway, have fun ! :)

Posted

La atitudinea care o prezinti pe forumul asta, o sa vina lumea cu tine la o bere, cand o face plopu` pere.

Nu te cunosc, nu vii ? :)

Posted

Am facut gatherul asta pentru ca max si-a dorit acu ceva timp sa faca unul in Iasi,chiar nu aveam de gand sa fac unul pentru ca stiu ca marea majoritatea a celor de pe link stau baricadati in casa si nu se aduna mai mult de 4 persoane si chiar nu vroiam sa am nici cea mai mica legatura cu ceea se intampla aici.

"nu ma cunosti",chiar nu ma cunosti absolut deloc si te-as ruga sa nu mai critici pana nu ma cunosti cu adevarat .Probabil am sa ma "deschid" odata,ca sa-mi cunoasca lumea adevaratele motive pentru ca stiu ca-s greu de inteles,dar acum nu este momentul.

Posted

Am facut gatherul asta pentru ca max si-a dorit acu ceva timp sa faca unul in Iasi,chiar nu aveam de gand sa fac unul pentru ca stiu ca marea majoritatea a celor de pe link stau baricadati in casa si nu se aduna mai mult de 4 persoane si chiar nu vroiam sa am nici cea mai mica legatura cu ceea se intampla aici.

"nu ma cunosti",chiar nu ma cunosti absolut deloc si te-as ruga sa nu mai critici pana nu ma cunosti cu adevarat .Probabil am sa ma "deschid" odata,ca sa-mi cunoasca lumea adevaratele motive pentru ca stiu ca-s greu de inteles,dar acum nu este momentul.

iti zic eu k te cunoaste :))

o sa fiu prezent :) cat despre locatie cum ramane? magic pizza? (parerea mea k e nice acolo terasa dar cum ziceti voi)

pt cei care ziceau de For Fun ...unii nu vor avea timp de bile :P k tr sa se intoarca inapoi ... sa prinda un tren ;))

Posted

o sa fiu prezent :) cat despre locatie cum ramane? magic pizza? (parerea mea k e nice acolo terasa dar cum ziceti voi)

pt cei care ziceau de For Fun ...unii nu vor avea timp de bile :P k tr sa se intoarca inapoi ... sa prinda un tren ;))

asa-i... si buzunaru e subtire ... :))

Posted

Daca zici tu...

Ma gandeam si la mamma mia pentru ca am putea uni cateva mese pe teresa sau in interior daca ne adunam mai multi,pana mea,numai sa ne adunam acuma.

Apropo,tot loyd la taste de pe contul unui amic 8-|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...