Drops Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Nu pre' se'ncadrează la FunMania ... da' o să cim veseli dac' vom înţelegi s-avem grijă di noi şî di ceilalţi !Click me.
Equilibrium Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Interesant... sa speram ca cei care vizioneaza acest filmulet sa aiba invatatura de minte!
Mayhem. Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 l-am mai vazut odata si m-am simtit ingrozitor, DOAMNEps: mai bine ai fi facut un topic la discutii generale despre "neatentia din trafic"
clasutzz Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Nu pre' se'ncadrează la FunMania ... da' o să cim veseli dac' vom înţelegi s-avem grijă di noi şî di ceilalţi !Click me.Trist.. :dooh:
marius_truckerfan Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 La primul accident si femeia e de vina , dar si barbatul , cred ca avea peste 50 (35 mph e limita la ei parca :>) . Iar femeia , ce cauta acolo ? N-am vazut nici o trecere de pietoni . Oricum , clipul asta mi-a cam stricat ziua .
ChoWdeR Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 mai e putin si luati somn si voi va pisati pe voi ca v-a stricat ziua, uai doamne ce imi place sa le zic lucrurilor pe nume.
VibeS- Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 2 din faze le-am mai fazut intr-o alta compilatie...primele 2 nu le mai vazusem si sunt la fel de socante...iar ultimul strica toata treaba O.o se potriveste ca nuca in perete cu celelalte filmulete...cel mai socant mi se pare cel cu perechea aia cand vine masina peste ei...Doamne ce m-a marcat faza aia oricum,very bad idea sa pui topicul asta la Funmania...aici intra lumea sa se distreze nu sa boceasca.
Equilibrium Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 2 din faze le-am mai fazut intr-o alta compilatie...primele 2 nu le mai vazusem si sunt la fel de socante...iar ultimul strica toata treaba O.o se potriveste ca nuca in perete cu celelalte filmulete...cel mai socant mi se pare cel cu perechea aia cand vine masina peste ei...Doamne ce m-a marcat faza aia oricum,very bad idea sa pui topicul asta la Funmania...aici intra lumea sa se distreze nu sa boceasca. Sa stii ca acea faza m-a marcat si pe mine, am simtit asa un gol in stomac la un moment dat, iar daca nu inchideam ochii imi dadeau si lacrimile :(. Oricum... cum am spus si mai sus, cei ce vizioneaza sa inteleaga ca nu e buna viteza!
Domino628 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ce PENIBIL!E facut anume asa cu slow mo' si cu toate rahaturile de efecte,dar e TOTAL ireal!Sa mor de nu si Final Destination are scenarii mai putin SF decat video-ul asta :-j ps:exact ca si voluntarii antidrog
Drops Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Să-i desenezi şî-i tot incomprehensibil pentru neuronul lui.N-am avut parti niciodată di vreun astfel di eveniment şî să dea bunul Dumnezeu nici să n-am ... să ni ferească pi tăţi !
al3xandru Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 nu`i deloc funy :blink: ar trb facute campani destea si la noi..astea sigur is date in pauzele publicitare in afara..
Nagasaky Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Nui funny dar e foarte adevarat P.S: Ce dracu scri in halu asta? E stresant accent ... ridicol .
RyLa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 TOATE ASTEA CA UNII SE DAU MARI CU MASINILE LOR LA GAGICI. NU POT SI EI SA ISI CUMPERE TICO SAU DACIA 1300 CA MINE CA SA NU SE MAI INTAMPLE TOATE ASTEA X( ?
zetulescu Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Indiferent de ce masina ai.....indiferent cata experienta ai....oricand se poate intampla o nenorocire..nu neaparat ca o comiti tu sau...un nenorocit inconstient se urca pe tine .... grija multa..indiferent ca esti pieton sau sofer.
skullmadness Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 nu`i deloc funy :blink: ar trb facute campani destea si la noi..astea sigur is date in pauzele publicitare in afara..Ba da...sor face...cand so`r opri ministrii sa`si cumpere Audi,Mercedesuri si Bmw-uri...atunci so`r face.TOATE ASTEA CA UNII SE DAU MARI CU MASINILE LOR LA GAGICI. NU POT SI EI SA ISI CUMPERE TICO SAU DACIA 1300 CA MINE CA SA NU SE MAI INTAMPLE TOATE ASTEA X( ?Pai daca iti iei dacie,se baga Hummeru in tine si te face praf! :blink: Daca iti iei Hummer te bagi in Dacie si o faci praf! :blink: Daca mergi cu ``Pejosu``(adica ca pieton,daca nu ai inteles) te calca Dacia si apoi se baga Hummeru` in Dacie :blink:Deci,nici`cum nu`i bine.Asa ca,stai acasa.
Domino628 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Nu cred ca da careva 2 bani cum a fost facut vidu/ce grafik/efecte are.. Ba da,conteaza foarte mult ca o campanie sa fie in primul rand realistica! Să-i desenezi şî-i tot incomprehensibil pentru neuronul lui. Uite domnu' coleg din Neamt: http://www.youtube.com/watch?v=4dY99J8igNE Acum intelegi la ce ma refer? Nagasaky' date='May 29 2009, 00:53' post='3872153']P.S: Ce dracu scri in halu asta? E stresant accent ... ridicol . E foarte fain,tu poti sa scrii asa? TOATE ASTEA CA UNII SE DAU MARI CU MASINILE LOR LA GAGICI. NU POT SI EI SA ISI CUMPERE TICO SAU DACIA 1300 CA MINE CA SA NU SE MAI INTAMPLE TOATE ASTEA X( ? Ba amice,ia intra tu cu un TICO ( ) intr-un copac sa vad daca iti mai gasesc molarii pe urma repeta experimentul cu o masina de aia "de fite" ps:sa nu mai zic si de asta care e si mai penibil http://www.youtube.com/watch?v=H4olmeNj_YE...feature=related
skullmadness Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ce io intrat scara la ala in cap lol si la car crashes...ma intreb de unde au avut atata imaginatie ...trebe sa descarc si eu filmul ala...
Domino628 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 lol si la car crashes...ma intreb de unde au avut atata imaginatie ...trebe sa descarc si eu filmul ala... Da,si alea de mai sus is facute tot cu multa imaginatie,cred ca in nici 1% din accidente nu se intampla asa,doar pe la noi (cum a patit tipul ala care a supravietuit accidentului dar a murit in alt accident in timp ce era dus la spital,sau la sectie,nu mai stiu exact,cu masina de politie )
Equilibrium Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ba da,conteaza foarte mult ca o campanie sa fie in primul rand realistica!Si ce inseamna realistic la tine? Vrei sa faca special accidente pentru tine ca sa fi tu impacat?Aceste filme "ating" subcostientul omului, si credema in unele cazuri ajuta enorm un astfel de impuls la subconstient!
Equilibrium Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ba da,conteaza foarte mult ca o campanie sa fie in primul rand realistica!Si ce inseamna realistic la tine? Vrei sa faca special accidente pentru tine ca sa fi tu impacat?Aceste filme "ating" subcostientul omului, si credema in unele cazuri ajuta enorm un astfel de impuls la subconstient!