Jump to content
Snuffulino

Electrosocuri pentru cei dependendenti de internet

Recommended Posts

Posted

Un psihiatru chinez a propus o metodă de tratament mai puţin obişnuită pentru copiii dependenţi de Internet. Yang Yongxin susţine că terapia cu electroşocuri face minuni în cazul persoanelor care petrec prea mult timp în faţa calculatorului.

Terapia este utilizată în majoritatea spitalelor de psihiatrie, în cazul persoanelor care suferă de depresie sau psihoză. Ea constă în fixarea unor electrozi la tâmplele şi degetele tinerilor pacienţi şi supunerea acestora la şocuri cu intensităţi cuprinse între 1 şi 5 miliamperi.

Mai mulţi copii care au participat la acest program au declarat ulterior că au fost forţaţi de medici să stea în clinică. Copiii susţin că au fost ameninţaţi că li se vor aplica mai multe elctroşocuri, informează www.upiasia.com.

Psihiatrul a recunoscut că terapia produce durere adolescenţilor, însă susţine că nu le afectează creierul.

Posted

Un fel de dresaj,doar ca nu se foloseste lovirea fizica cu diferite obiecte,ci electrosocuri :|

Sa se inventeze si un mouse la fel,cand stai prea mult la PC sa te electrocuteze!(NOT)

Guest Kamikaze
Posted

nu mai bine facem pc care functioneaza doar 2 ore pe zi?

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Ce oameni,cica aia e terapie,e treaba lor ce fac :|...

Posted

Ea constă în fixarea unor electrozi la tâmplele şi degetele tinerilor pacienţi şi supunerea acestora la şocuri cu intensităţi cuprinse între 1 şi 5 miliamperi.

S-a demodat picatura chinezeasca sau cum ? :))

Posted

Sa incerce numa sa puna un dinala pe mine , ca-i rup destele :)) . Petrec si eu ceva timp in fata calculatorului , dar nu ore in sir ca ma dor ochii :( . Pe langa asta , eu cred ca aia nu mai stau la pc de frica .. nu stiu ce legatura ar avea curentu in degete si in creier :-j .

Posted

Eu nu inteleg ce probleme aveti cu aia :| fiecare sta cat vrea la calc, daca timpu ii permite. inainte si eu stateam mult, acuma mult mai putin, timpul nu`mi mai permite..

oricum pare o prostie :\

Posted

Sa se inventeze si un mouse la fel,cand stai prea mult la PC sa te electrocuteze!(NOT)

sau cel putin sa aiba niste setari mouse si tastatura sa dea elctrosocuri sau sa incalzeasca dupa un timp prestabilit :)

p.s.....mai ales la cei care joaca MU :P

Posted

ce'i cu prostia asta ma ? vinzi pc sau faci in asa fel incat copilul tau sa nu aiba acces la el :) tai alimentarea :)) tre sa il electrocutezi o.O ca sa nu se mai joace sau sa foloseasca pc ? ce tampenie..

Posted

a innebunit lupul !!!! ...in fine tinand cont ca vine din partea chinezilor...la ce sa ne asteptam....ei au zis ca au inceput sa manance pisici pentru ca,carnea de pisica intareste oasele...bullshit...de fapt s-au apucat sa manance orice misca pentru ca sunt rupti...sunt prea multi pe metrul patrat si mor de foame....

acum vin cu tampenia asta....where is the world going to? daca sunt dependent de sex ce o sa imi faca? :)) terapie cu electrosocuri on my thingie? =)) sa nu se mai scoale?

Posted

Da da da.. foarte mare descoperire 8-| ..."produce durere dar nu afecteaza creierul"... eu cred ca devin astia sado - maso 8-|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...