Snuffulino Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Un psihiatru chinez a propus o metodă de tratament mai puţin obişnuită pentru copiii dependenţi de Internet. Yang Yongxin susţine că terapia cu electroşocuri face minuni în cazul persoanelor care petrec prea mult timp în faţa calculatorului.Terapia este utilizată în majoritatea spitalelor de psihiatrie, în cazul persoanelor care suferă de depresie sau psihoză. Ea constă în fixarea unor electrozi la tâmplele şi degetele tinerilor pacienţi şi supunerea acestora la şocuri cu intensităţi cuprinse între 1 şi 5 miliamperi.Mai mulţi copii care au participat la acest program au declarat ulterior că au fost forţaţi de medici să stea în clinică. Copiii susţin că au fost ameninţaţi că li se vor aplica mai multe elctroşocuri, informează www.upiasia.com.Psihiatrul a recunoscut că terapia produce durere adolescenţilor, însă susţine că nu le afectează creierul.
Domino628 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Un fel de dresaj,doar ca nu se foloseste lovirea fizica cu diferite obiecte,ci electrosocuri Sa se inventeze si un mouse la fel,cand stai prea mult la PC sa te electrocuteze!(NOT)
Guest Kamikaze Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 nu mai bine facem pc care functioneaza doar 2 ore pe zi?
The Wizard Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 aia nu mai stau la pc de fricaasa si daca ii pui pistolul la cap ai rezultate. si cred ca ceva mai repede...terapie de cretini.
Guest MaGic_MaStEr Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ce oameni,cica aia e terapie,e treaba lor ce fac ...
mogul Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 nu mai bine facem pc care functioneaza doar 2 ore pe zi? apoi aia ar cumpara vreo 5 pc`uri
2dor Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ea constă în fixarea unor electrozi la tâmplele şi degetele tinerilor pacienţi şi supunerea acestora la şocuri cu intensităţi cuprinse între 1 şi 5 miliamperi. S-a demodat picatura chinezeasca sau cum ?
TombRaider Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ERA MAI BINE SA NICI NU SE INVENTEZE CALCELE (NOT)
marius_truckerfan Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Sa incerce numa sa puna un dinala pe mine , ca-i rup destele . Petrec si eu ceva timp in fata calculatorului , dar nu ore in sir ca ma dor ochii :( . Pe langa asta , eu cred ca aia nu mai stau la pc de frica .. nu stiu ce legatura ar avea curentu in degete si in creier :-j .
swift Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 pentru unii chiar e nevoie , cazuri extreme sunt peste tot unde copii stau zeci de ore online
celmaislabaN Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Eu nu inteleg ce probleme aveti cu aia fiecare sta cat vrea la calc, daca timpu ii permite. inainte si eu stateam mult, acuma mult mai putin, timpul nu`mi mai permite.. oricum pare o prostie :\
Stef Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Hai ca nu suntem animale ca se ne pacaleasca cu electrosocuri.
pogo_mg Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Sa se inventeze si un mouse la fel,cand stai prea mult la PC sa te electrocuteze!(NOT)sau cel putin sa aiba niste setari mouse si tastatura sa dea elctrosocuri sau sa incalzeasca dupa un timp prestabilit :) p.s.....mai ales la cei care joaca MU :P
Parazitu' Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ce'i cu prostia asta ma ? vinzi pc sau faci in asa fel incat copilul tau sa nu aiba acces la el :) tai alimentarea tre sa il electrocutezi o.O ca sa nu se mai joace sau sa foloseasca pc ? ce tampenie..
Sleya Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 a innebunit lupul !!!! ...in fine tinand cont ca vine din partea chinezilor...la ce sa ne asteptam....ei au zis ca au inceput sa manance pisici pentru ca,carnea de pisica intareste oasele...bullshit...de fapt s-au apucat sa manance orice misca pentru ca sunt rupti...sunt prea multi pe metrul patrat si mor de foame.... acum vin cu tampenia asta....where is the world going to? daca sunt dependent de sex ce o sa imi faca? terapie cu electrosocuri on my thingie? sa nu se mai scoale?
Sam Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Da da da.. foarte mare descoperire ..."produce durere dar nu afecteaza creierul"... eu cred ca devin astia sado - maso